Zayıflıyoruzzz 65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

Ya bende subata kadar 55 olmak istyrum
63 kilodayım bende
Bende diyet yapmadan ögün azaltarak yediklerime dikkat ederek vermeyi düşünüyorum
Ilk isim 8 den sonra hic birsekilde yemek yememek
2.abur cubur azaltmak
3.bol su
4.ekmek sadece 1 2 dilim
Sabahlari mutlaka ictgm suya 5 6 limon damlatıp içmek
Bakalimneolcak ya

Yüzden zayıflamak icin silisyum kullanmak lazimis bunu ben konu acarak ta söylemistim silisyum yuze dogal silikon yapiyor dolduruyor altini yani
Sütün içinde varsa bilemem

huhuhu selaammm ben de varım,bana da yer var mı

Aburcuburu kesmen daha hayirli olur ama bi dene bakalim nasil olacak

huhuhu selaammm ben de varım,bana da yer var mı
Gunaydin canim hosgeldin yer var tabiki.biz de organize olmaya calisiyorz

Ooo gerçekten baya büyük stresmis yaa bakalım benimki nasıl geçecek

Kızlarrr herkese merhaba kusra bakmayın bir kaçgündür fazla yoğundum yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sizleridr gördükçe daha bir şevklendim hep birlikte martta başaracağız inşallah ben çok inanıyorum kendimi okadar kötü hissediyorumki sevgilimle bile görüşmek istemiyorum ne giysem biryerlerim çıkıyor bu kilodayken alışverişte yapmak istemiyorum alışmayayım diye gitsin şu kilolaarrr

Kızlar herkes kendi yöntemini uyguluyor anladığım kadarıyla bende neler yaptığımı genel olarak anlatayım
1. kalkar kalkmaz ılık limonlu su
2. kahvaltıda 1 dilim ekmek fix bazen 2 yumurta yeşillik bazen peynir domates salatalık yeşillik( yumurta ve yeşillikler üzerine pulbiber mutlaka kullaniyorum metabolizmayı çalıştırıyor)
3. ara öğünlerde bunlardan herhangi birini 1 porsiyon meyve/5 6 badem/1 avuç sarı leblebi/1 avuç dut / 1 kase yoğurt
4. öglen ve akşam hamurişi dışında hangi yemek olursa ondan küçük bir tabak yanında salata yada yoğurtla
5. Kahvaltı ve akşam yemeği üzerine yeşil çay içiyorum
6. Ebru şallının 21 günlük yağ yakan pilatesini yapıyorum
7. Mutlaka en az 10 bardak su
8. Akşam 5 ten sonra yemek yemiyorum sadece meyve yada yoğurt

Kızlar çok konuştum biliyorum ama uzak kalınca böyle oluyor demekki
Birlikte hareket etmek adına sizinde dediğiniz gibi her cuma herkes kilosunu yazarsa degişimede ortak olmuş oluruz hemde hangi yöntemin daha etkili olduğu hakkında fikir sahibi oluruz.Yani önümüzde bir hafta var cumaya kadar herkesten en az 1 kilo vermesini bekliyoruz daha fazlası şahane olur tabii

Benim duraklama donemlerim basladi ama insallah kilo almam herkese kolay gelsin .ara ara yazalim kacamak yapmayalim

Aburcuburu kesmen daha hayirli olur ama bi dene bakalim nasil olacak

Gunaydin canim hosgeldin yer var tabiki.biz de organize olmaya calisiyorz
hoşbulduk canım,tamam kaç kişiyiz şuan da?
Günaydın hoş geldin canimm aramıza
hoşbulduk canım

Ben de çok sık yazamam genelde geceleri geliyorum ama bu topiğin sıkı bir üyesi olurum.Evet bence birbirimizi gaza getirip,birbirimizden güç olup zayıflamalıyız.Ben de bu sıra senin gibiyim,giydiğim hiçbirşey yakışmıyor gibi hissediyorum

tamam o zaman bence şöyle yapalım,sadece fikir;her cuma günü sabah aç karına tartılıp buraya bildirim yapalım,birde hergün ne yiyip içtiğimizi buraya yazarsak birbirimize destek olabiliriz.

birde bence ilk sayfaya bir liste yapalım,şu anki kilomuz ve inşaallah 2 ay sonra taş gibi vücudumuzun kilosunu yazalım,isteyen fotoda atsın

Son düzenleme:
Tam sayiyi bilmiyorum canim.ben telefondan Giriyorum.musait olan yapabilcek bi arkadas varsa guzel olur
akşama misafirim var,hazırlık yapmam lazım,elim boşalsın hemen 8 sayfayı okuyacağım henüz okuyamadım Ama konu sahibi yaparsa harika olur,çünkü ilk sayfanın ilk mesajını konu sahibi düzenleyebiliyor.

Kolay gelsin canim.o dedigin kurallari bile bilmiyorum Konu sahibi arkds gorunce yazar ztn

Kızlarr konu sahibi benimm hemen en baştan hersayfaya baktım ve not aldım toplamda 9 kişiyiz umarım atladığım kimse yoktur varsa söylemesini ve kusra bakmamasını rica ediyorum
cemre60
muzikdelisi
kalenderof
aridream
zeynepsare2106
cranial
kedicikcikcik
yamukprenses
ve ben Light of hope

Hepimiz bu mesaja cevap olarak başlangıç kilomuzu yazarsak ben ilk mesajıma eklerim ve değişimi izlemiş oluruz
Haydi kızlar bugün bizim günümüz bugünden sonra hiçbirşey eskisi olmasın gitsin kilolar gelsin fit vucutlar 36 -38 beden jeanler sevgilinin hayran bakışları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…