- Konu Sahibi Light of hope
-
Anlamadim nedemek istedigininerde duydun canım onu
huhuhu selaammm ben de varım,bana da yer var mıMerhaba arkadaşlar bugün verdiğim kararla yarından itibaren kilo verme serüvenime başlıyorum.Hedefim şubat ayı sonunda yani 70 gün sonra bu 10 kilodan kurtulmuş olmak bu süreçte bana eslik etmek isteyenleri bekliyorum gelin birlikte istediğimiz kiloya ulaşıp istediğimiz herseyi giyenilmenin tadını çıkaralımGece nasil bir diyet ve spor programı uygulayacağımı planlayarak sizinle paylaşacağım önerilere kesinlikle açığım
Aburcuburu kesmen daha hayirli olur ama bi dene bakalim nasil olacakYa bende subata kadar 55 olmak istyrum
63 kilodayım bende
Bende diyet yapmadan ögün azaltarak yediklerime dikkat ederek vermeyi düşünüyorum
Ilk isim 8 den sonra hic birsekilde yemek yememek
2.abur cubur azaltmak
3.bol su
4.ekmek sadece 1 2 dilim
Sabahlari mutlaka ictgm suya 5 6 limon damlatıp içmek
Bakalimneolcak ya
Gunaydin canim hosgeldinhuhuhu selaammm ben de varım,bana da yer var mı
Ooo gerçekten baya büyük stresmis yaa bakalım benimki nasıl geçecekCanim kilo verirsin merak etme o stresle canin hic bisey istemez ozellikle son bir ay ben oyle olmustum hele dugun gunum hic bisey agzima alamadim bide dugun salonunda rengli oldum halbuki 2 hafta once olmustum dugun stresi azmedersen verirsin buradan ayrilma yeter
Günaydın hoş geldin canimm aramızahuhuhu selaammm ben de varım,bana da yer var mı
yani geceleri sut icersek yuzden zayiflamayacagimizi nerden duydun diye soru yorum canımAnlamadim nedemek istedigini
Benim duraklama donemlerim basladi ama insallah kilo almamKızlar çok konuştum biliyorum ama uzak kalınca böyle oluyor demekki
Birlikte hareket etmek adına sizinde dediğiniz gibi her cuma herkes kilosunu yazarsa degişimede ortak olmuş oluruz hemde hangi yöntemin daha etkili olduğu hakkında fikir sahibi oluruz.Yani önümüzde bir hafta var cumaya kadar herkesten en az 1 kilo vermesini bekliyoruzdaha fazlası şahane olur tabii
hoşbulduk canım,tamam kaç kişiyiz şuan da?Aburcuburu kesmen daha hayirli olur ama bi dene bakalim nasil olacak
Gunaydin canim hosgeldinyer var tabiki.biz de organize olmaya calisiyorz
hoşbulduk canımGünaydın hoş geldin canimm aramıza
Ben de çok sık yazamam genelde geceleri geliyorum ama bu topiğin sıkı bir üyesi olurum.Evet bence birbirimizi gaza getirip,birbirimizden güç olup zayıflamalıyız.Ben de bu sıra senin gibiyim,giydiğim hiçbirşey yakışmıyor gibi hissediyorumKızlarrr herkese merhaba kusra bakmayın bir kaçgündür fazla yoğundumyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sizleridr gördükçe daha bir şevklendim hep birlikte martta başaracağız inşallah ben çok inanıyorum kendimi okadar kötü hissediyorumki sevgilimle bile görüşmek istemiyorum ne giysem biryerlerim çıkıyor bu kilodayken alışverişte yapmak istemiyorum alışmayayım diye gitsin şu kilolaarrr
tamam o zaman bence şöyle yapalım,sadece fikir;her cuma günü sabah aç karına tartılıp buraya bildirim yapalım,birde hergün ne yiyip içtiğimizi buraya yazarsak birbirimize destek olabiliriz.Kızlar çok konuştum biliyorum ama uzak kalınca böyle oluyor demekki
Birlikte hareket etmek adına sizinde dediğiniz gibi her cuma herkes kilosunu yazarsa degişimede ortak olmuş oluruz hemde hangi yöntemin daha etkili olduğu hakkında fikir sahibi oluruz.Yani önümüzde bir hafta var cumaya kadar herkesten en az 1 kilo vermesini bekliyoruzdaha fazlası şahane olur tabii
Tam sayiyi bilmiyorum canim.ben telefondan Giriyorum.musait olan yapabilcek bi arkadas varsa guzel olurkızlar kaç kişiyiz,yaşlar kaç ve herkesin kilosu nedir?
akşama misafirim var,hazırlık yapmam lazım,elim boşalsın hemen 8 sayfayı okuyacağım henüz okuyamadımTam sayiyi bilmiyorum canim.ben telefondan Giriyorum.musait olan yapabilcek bi arkadas varsa guzel olur
Kolay gelsin canim.o dedigin kurallari bile bilmiyorumakşama misafirim var,hazırlık yapmam lazım,elim boşalsın hemen 8 sayfayı okuyacağım henüz okuyamadımAma konu sahibi yaparsa harika olur,çünkü ilk sayfanın ilk mesajını konu sahibi düzenleyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?