- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
- Konu Sahibi Light of hope
-
Bende ayniyim 30 aralik da nikahim var istediğim gibi elbise bulamadım oturdum ağladım gelinlikde aynı sorunu yaşamak istemiyorumKızlarrr herkese merhaba kusra bakmayın bir kaçgündür fazla yoğundumyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz sizleridr gördükçe daha bir şevklendim hep birlikte martta başaracağız inşallah ben çok inanıyorum kendimi okadar kötü hissediyorumki sevgilimle bile görüşmek istemiyorum ne giysem biryerlerim çıkıyor bu kilodayken alışverişte yapmak istemiyorum alışmayayım diye gitsin şu kilolaarrr
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde baharda başlayacak gibi o süreç kilo almayada çok müsaitim kendimi bıraksam hızla alırım bende kiyafette sorun yaşmayayım diye gelin kızda kiloluymuş gibi bir cümle duymamak için şimdiden derdine düştümBende ayniyim 30 aralik da nikahim var istediğim gibi elbise bulamadım oturdum ağladım gelinlikde aynı sorunu yaşamak istemiyorum
Canim boy 1.58 kilom da bugun 59du.hedef 52 aslnda ama bu kacamaklarla biraz zor gibiHepimiz bu mesaja cevap olarak başlangıç kilomuzu yazarsak ben ilk mesajıma eklerim ve değişimi izlemiş oluruz
Haydi kızlar bugün bizim günümüzbugünden sonra hiçbirşey eskisi olmasın gitsin kilolar gelsin fit vucutlar 36 -38 beden jeanler sevgilinin hayran bakışları
Kaçamaklar illaki olur canım ama dikkat etmek lazım ucundan azıcıkCanim boy 1.58 kilom da bugun 59du.hedef 52 aslnda ama bu kacamaklarla biraz zor gibi
O hayran bakışları görmeyi çok istiyorum yaaHepimiz bu mesaja cevap olarak başlangıç kilomuzu yazarsak ben ilk mesajıma eklerim ve değişimi izlemiş oluruz
Haydi kızlar bugün bizim günümüzbugünden sonra hiçbirşey eskisi olmasın gitsin kilolar gelsin fit vucutlar 36 -38 beden jeanler sevgilinin hayran bakışları
İnsallah incecik gelin olurum yoksa gerçektn üzücü bi durum yaaSeni çok iyi anlıyorum canım benimde baharda başlayacak gibi o süreç kilo almayada çok müsaitim kendimi bıraksam hızla alırım bende kiyafette sorun yaşmayayım diye gelin kızda kiloluymuş gibi bir cümle duymamak için şimdiden derdine düştümsende gelinligine incecik bir şekilde gireceksin inşallah
Tabikide canım hoşgeldin aramızaMerhaba ben de girmek istiyorum araya bende yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum boyum 170 kilom 79ama kemiklerim iri veyapılı Olduğum için faZla durmuyor bende aranıza girmek istiyorum :)
Harika iki haftada o kadar verebilmek tebrik ederim canimAy sağol canım:) aslında su ana kadar bir çok diyet yaptım ama Bıraktığım da geri aldım anladım ki ben cok hızlı kilo veriyorum ve sadece 1 öğün yiyorum. Iki hafta önce bir karar verdim günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim ekmek şeker ve tuz U kestim bol su içerek iki hafta da 4.2 kilo verdim belki sadece ödem olabilir ama olsun sonuçta o da benim vücudumdaydı:)) simdi ödem gittikten sonra daha oturtmayı düşünüyorum beslenme düzeni aynı olabilir ama ekstra olarak evde zumba ya Da pilates yapmayı düşünüyorum Pazartesi tekrar tartılıcam bakalım:))
Televizyonda diyetisyenden duymustumyani geceleri sut icersek yuzden zayiflamayacagimizi nerden duydun diye soru yorum canım
Aramıza hoşgeldin canım şubata 1 ay var 1 ayda 10 kilo çok fazla degilmiMerhaba kizlar bende araniza yeni katiliyorum kilom 69.5 olsada subat ayina kadar 10 kilo vermek istiyorum..
Yediklerime dikkat ederek ve spor ile destekleyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?