Zayıflıyoruzzz 65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

Bende ayniyim 30 aralik da nikahim var istediğim gibi elbise bulamadım oturdum ağladım gelinlikde aynı sorunu yaşamak istemiyorum

Bende ayniyim 30 aralik da nikahim var istediğim gibi elbise bulamadım oturdum ağladım gelinlikde aynı sorunu yaşamak istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde baharda başlayacak gibi o süreç kilo almayada çok müsaitim kendimi bıraksam hızla alırım bende kiyafette sorun yaşmayayım diye gelin kızda kiloluymuş gibi bir cümle duymamak için şimdiden derdine düştüm sende gelinligine incecik bir şekilde gireceksin inşallah

Canim boy 1.58 kilom da bugun 59du.hedef 52 aslnda ama bu kacamaklarla biraz zor gibi

O hayran bakışları görmeyi çok istiyorum yaa benim başlangıç kilom 72 idi bu cuma 69.4 kiloydum 55 olmak istiyorum

İnsallah incecik gelin olurum yoksa gerçektn üzücü bi durum yaa

Merhaba ben de girmek istiyorum araya bende yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum boyum 170 kilom 79 ama kemiklerim iri veyapılı Olduğum için faZla durmuyor bende aranıza girmek istiyorum :)

Merhaba ben de girmek istiyorum araya bende yaklaşık 10 kilo vermek istiyorum boyum 170 kilom 79 ama kemiklerim iri veyapılı Olduğum için faZla durmuyor bende aranıza girmek istiyorum :)
Tabikide canım hoşgeldin aramızagenel olarak hepimizin hedefi 10 kilo bu çok iyi .Senin bir yöntemin yada önereceğin şeyler varmı canım paylaşırsan seviniriz :)

Ay sağol canım:) aslında su ana kadar bir çok diyet yaptım ama Bıraktığım da geri aldım anladım ki ben cok hızlı kilo veriyorum ve sadece 1 öğün yiyorum. Iki hafta önce bir karar verdim günde 3 ana 3 ara olmak üzere 6 öğün yedim ekmek şeker ve tuz U kestim bol su içerek iki hafta da 4.2 kilo verdim belki sadece ödem olabilir ama olsun sonuçta o da benim vücudumdaydı:)) simdi ödem gittikten sonra daha oturtmayı düşünüyorum beslenme düzeni aynı olabilir ama ekstra olarak evde zumba ya Da pilates yapmayı düşünüyorum Pazartesi tekrar tartılıcam bakalım:))

Harika iki haftada o kadar verebilmek tebrik ederim canim

Bende yeni uye oldum..baslangic kilom 74,boy 169..hedef kilom 60..,bende motive olup birakmak istemiyorum...ama nasil bi diyet yapmaliyim ona karar veremedim..

merhaba nerelere kayboldunuz nasıl gidiyo diyet ben bugün sabah tartıldım 69.0 kilo 400 gram daha vermişim
başlangıç kilom 72 suan 69 kiloyum

Kızlar selammm bugün kilolarımızı yazma günü herkes yazsın bakalım kim ne kadar vermiş benn hala aynıyım yaa bur haftadır bir kilo bile veremedim

Merhaba kizlar bende araniza yeni katiliyorum kilom 69.5 olsada subat ayina kadar 10 kilo vermek istiyorum..
Yediklerime dikkat ederek ve spor ile destekleyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…