- 25 Temmuz 2022
- 68
- 46
- 3
- 24
- Konu Sahibi yorgunqueen
-
Ailem her koşulda destek olurdu aslında öyle karşı gelecek tipte insanlar değillerdiGeleneksel şekilde evlenilecekse maddiyat farki özellikle erkek tarafinin maddiyati daha azsa oldukça sorun olur elbette.
Yok aileler hiç karişmadan ne yaparsak birlikte yapacagiz diyebiliyorsaniz başka tabi.
Yine de cocuk bi yerde hakli babanizin evindeki standart evlenince düşecekse bu zamanla sıkıntı cikartabilir bir şey.
bazi kizlar maddi konulardan cok bahsediyor, belki konu sahibi de oyle seyler yapmistir. mesela bir arkadasim evliyken begendigi pahali seyleri babasina aldiriyordu, esi de istemiyordu boyle yapmasiniEzik bir insanmış. Olmazmış bu kafada biriyle önünüze bakın.
Ailemin durumu iyidir. Babamın kendi işi var annem memuriyetten emekli. Eşimin babası inşaat işçisi, basbaya fakir büyümüşler. Sizinki gibi memur ailesi de değilmiş. Bir gün böyle ezikliğe girmedi. Konusu daha geçmedi. Sadece büyüme şartlarımızın farklılığı hakkında sohbet ederiz o kadar. Onda da böyle ezik cümleler kurmaz. Şimdi de kendi kazancımızla kendi yağımızla kavruluyoruz sorun yaşamıyoruz.
Selfie çekmiştim kolyem de anneannemin 18 yaş hediyesi. Çok göze sokar gibi davranmadım aslında öyle bi insan değilim
Kendinden zengin birinin altında ezilecegini düşünmüş olabilir bazı erkekler evde benim borum ötsün kadın bana muhtaç olsun kısaca maddi anlamda güçlü olman onu her yönden korkutmuş. Sana yetemicegini düşünüyor da olabilir. Çok gösterişliysen sığ ve görgüsüzde bulmuş olabilir liste uzun sen zengin ye iç keyfine bakÖncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
Bunu adama da söylediyseniz ya da hissettirdiyseniz adam haklı bence.Ailem her koşulda destek olurdu aslında öyle karşı gelecek tipte insanlar değillerdi
Benim gözümde canlanan tam böyle bir evlilik oldu.bazi kizlar maddi konulardan cok bahsediyor, belki konu sahibi de oyle seyler yapmistir. mesela bir arkadasim evliyken begendigi pahali seyleri babasina aldiriyordu, esi de istemiyordu boyle yapmasini
ben sormuştum aslında tanışırkenDaha en başında 18bin maaş alıyorum kendim zenginim demesi görgüsüzlüğünü gösterir. 18binle kim zengin olabilir ki, bildiğin orta direk maaşı o. Zorlanılır bile ev geçindirirken,ne zenginliği?
Bana çalışmak gerektiğinden bahsederdi hep. Mesela eşi çalışsın istiyordu.Kendinden zengin birinin altında ezilecegini düşünmüş olabilir bazı erkekler evde benim borum ötsün kadın bana muhtaç olsun kısaca maddi anlamda güçlü olman onu her yönden korkutmuş. Sana yetemicegini düşünüyor da olabilir. Çok gösterişliysen sığ ve görgüsüzde bulmuş olabilir liste uzun sen zengin ye iç keyfine bak
hayır asla söylememiştim ya da hissettirmedimBunu adama da söylediyseniz ya da hissettirdiyseniz adam haklı bence.
Evlilik ailelerden destek alarak kurulup ayakta tutulacak bir kurum değil. Siz yaşınız gereği bunun farkında olamayabilirsiniz, anlıyorum. Ama adam farkında. Eş ailesinin maddi desteği ile kurulacak ve altında ezileceği bir evlilik istememesi gayet normal.
Neden öyle olsun?Beyfendinin aşağılık kompleksi var, hava atabileceği birisiyle beraber olması lazım.
Ailem her koşulda destek olurdu aslında öyle karşı gelecek tipte insanlar değillerdi
Farkında değilsinizdir muhtemelen. Daha kendi ayaklarınız üzerinde durmanın, evliliğe adım atıp kendi çabanla bir şeyler başarmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Ailenin piremses kızısınız henüz, bunun zamanla değişeceği ihtimali de çok düşük. Evliliğinizi ailenizin sağladığı imkanlarla sürdürebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bu da mümkün tabi ki ama bu adamla değil. Bu adam öyle bir evlilik istemiyor. Hayatta elde ettiği her şeyi kendi çabasıyla elde etmiş, karşısında ayakları yere basan kendi gibi bir kadın istiyor.hayır asla söylememiştim ya da hissettirmedim
bende aşağılık kompleksi olduğunu düşünmüyorum o daha çok gerçekçi düşündü bana yetemeyeceğini sandı ama ben çok para harcamayan bi insanım anlaşırdık bir şekildeNeden öyle olsun?
Aşağılık kompleksi olsa ilişkiye devam ederken kızı eziklemeye çalışırdı.
Maddi anlamda yetemeyeceğini düşünmüş ve bitirmiş.
Bu kadar sert yorumu hakeden birisi değil bence
evet kendi ayakları üzerinde duruyormuş 5.sınıftan beri babasından harçlık istemezmiş ama bir de bana bakınFarkında değilsinizdir muhtemelen. Daha kendi ayaklarınız üzerinde durmanın, evliliğe adım atıp kendi çabanla bir şeyler başarmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Ailenin piremses kızısınız henüz, bunun zamanla değişeceği ihtimali de çok düşük. Evliliğinizi ailenizin sağladığı imkanlarla sürdürebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bu da mümkün tabi ki ama bu adamla değil. Bu adam öyle bir evlilik istemiyor. Hayatta elde ettiği her şeyi kendi çabasıyla elde etmiş, karşısında ayakları yere basan kendi gibi bir kadın istiyor.
Ben de ilk başta adam mı kompleksli acaba dedim ama değil bence de. Kızı ve aileyi çözmüş, olmayacağına karar vermiş sadece.Neden öyle olsun?
Aşağılık kompleksi olsa ilişkiye devam ederken kızı eziklemeye çalışırdı.
Maddi anlamda yetemeyeceğini düşünmüş ve bitirmiş.
Bu kadar sert yorumu hakeden birisi değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?