Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

Ailem her koşulda destek olurdu aslında öyle karşı gelecek tipte insanlar değillerdi

bazi kizlar maddi konulardan cok bahsediyor, belki konu sahibi de oyle seyler yapmistir. mesela bir arkadasim evliyken begendigi pahali seyleri babasina aldiriyordu, esi de istemiyordu boyle yapmasini

Selfie çekmiştim kolyem de anneannemin 18 yaş hediyesi. Çok göze sokar gibi davranmadım aslında öyle bi insan değilim

bir kolye ne kadar göze batabilir ki.
beşi biyerde (böyle mi yazılıyor emin değilim) falan takmadınız herhalde.
onun kafasında zaten soru işaretleri varmış demek ki.

Kendinden zengin birinin altında ezilecegini düşünmüş olabilir bazı erkekler evde benim borum ötsün kadın bana muhtaç olsun kısaca maddi anlamda güçlü olman onu her yönden korkutmuş. Sana yetemicegini düşünüyor da olabilir. Çok gösterişliysen sığ ve görgüsüzde bulmuş olabilir liste uzun sen zengin ye iç keyfine bak

Ailem her koşulda destek olurdu aslında öyle karşı gelecek tipte insanlar değillerdi
Bunu adama da söylediyseniz ya da hissettirdiyseniz adam haklı bence.

Evlilik ailelerden destek alarak kurulup ayakta tutulacak bir kurum değil. Siz yaşınız gereği bunun farkında olamayabilirsiniz, anlıyorum. Ama adam farkında. Eş ailesinin maddi desteği ile kurulacak ve altında ezileceği bir evlilik istememesi gayet normal.

18 bin tl kazanan adamın 27 yaşında ev ve araba sahibi olabilmesi için resmen "yaşamıyor,yemiyor,içmiyor" olması lazım.Adamın ev ve araba sahibi olmayı bile "zengin olmak" sanması paraya mala verdiği değer ve alıştığı yaşam şekli hakkında çok önemli doneler içeriyor ama siz görmek istemiyorsunuz.21 yaşında henüz çok gençsiniz biraz kendinizi bulmanızı tavsiye
ederim.

Daha en başında 18bin maaş alıyorum kendim zenginim demesi görgüsüzlüğünü gösterir. 18binle kim zengin olabilir ki, bildiğin orta direk maaşı o. Zorlanılır bile ev geçindirirken,ne zenginliği?
ben sormuştum aslında tanışırken

Bana çalışmak gerektiğinden bahsederdi hep. Mesela eşi çalışsın istiyordu.

hayır asla söylememiştim ya da hissettirmedim

Ben adamı ezik ya da kompleksli bulmadım.
Aksine ilerde böyle hissetmemek için sonlandırmış bence.
Yani gerçekten de hangi aile okula gidip gelirken araba alır ki çocuğuna. O şekilde büyüyen birinin ihtiyaçlarına cevap veremeyeceğini düşünmüş olabilir

Beyfendinin aşağılık kompleksi var, hava atabileceği birisiyle beraber olması lazım.
Neden öyle olsun?
Aşağılık kompleksi olsa ilişkiye devam ederken kızı eziklemeye çalışırdı.
Maddi anlamda yetemeyeceğini düşünmüş ve bitirmiş.
Bu kadar sert yorumu hakeden birisi değil bence

İşte destek olmalarini da sorun edebilecek biri demek ki. Herkes ohh kizin ailesinde para var destek olurlar rahat ederiz kafasinda olmuyor. Boyle seylerin altinda ezik hissedebilir.

hayır asla söylememiştim ya da hissettirmedim
Farkında değilsinizdir muhtemelen. Daha kendi ayaklarınız üzerinde durmanın, evliliğe adım atıp kendi çabanla bir şeyler başarmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Ailenin piremses kızısınız henüz, bunun zamanla değişeceği ihtimali de çok düşük. Evliliğinizi ailenizin sağladığı imkanlarla sürdürebileceğinizi düşünüyorsunuz. Bu da mümkün tabi ki ama bu adamla değil. Bu adam öyle bir evlilik istemiyor. Hayatta elde ettiği her şeyi kendi çabasıyla elde etmiş, karşısında ayakları yere basan kendi gibi bir kadın istiyor.

Zengin kız karşısında iki tutum sergiler erkekler .ya yapışır ya da bırakır .benim tanıdığım eşinin ailesi zengin diye kıza yapışmıştı resmen vede açık açık diyordu.sizinki onur gurur yapmış biraz ezik davranmış ayrılmış ama en azından karekteri biriymiş .konuşup onu ikna edebilirsin.evlenirsek herseyimizi ikimiz yapcaz ailelerden destek almiycaz öyle biri değil tarzında .

bende aşağılık kompleksi olduğunu düşünmüyorum o daha çok gerçekçi düşündü bana yetemeyeceğini sandı ama ben çok para harcamayan bi insanım anlaşırdık bir şekilde

evet kendi ayakları üzerinde duruyormuş 5.sınıftan beri babasından harçlık istemezmiş ama bir de bana bakın

Ben de ilk başta adam mı kompleksli acaba dedim ama değil bence de. Kızı ve aileyi çözmüş, olmayacağına karar vermiş sadece.

Hikayede takının, kolyenin ne işi var gerçekten?
Böyle yapanlar için "ya görgüsüz ya da etrafa maddi durumumuz iyi imajı vermeye çalışıyor ama aslında değil" diye düşünüyorum ben. Her ikisi de karşı tarafla görüşmemek için yeterli sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…