herseferinde aynı değişmiyor.ilk evlendiğimizde günde 4 5 sefer yaptığımız olurdu ama sonuç aynı.
7 yil degil 10 yil olsada cevap vermek zorundasiniz..bencil olmamalisiniz..bu tur tavirlar resmen beni "aldat" der gibi..
Erkek icin cinsellik kadinin gibi istediginde yapilacak birsey degil...onlarin ki yemek icmek gibi ihtiyac...
7 yil degil 10 yil olsada cevap vermek zorundasiniz..bencil olmamalisiniz..bu tur tavirlar resmen beni "aldat" der gibi..
Erkek icin cinsellik kadinin gibi istediginde yapilacak birsey degil...onlarin ki yemek icmek gibi ihtiyac...
aynı yatakta yatmanıza engel ne peki? horlama sorunu olsa ya da ayak kokusu, ağız kokusu falan neyse erken boşalma neden aynı yatakta yatmaya engel olsun. sadece sex için mi paylaşılıyor yatak?
erken boşalma konusunda fazla yorum yapamayacağım ama hafif uyuşturan krem sürüp prezervatifle deneyebilirsiniz.
benimde eşimle böyle problemlerimiz vardı.her türlü doktorada gittik bende senin gibi seksten soğumuştum.. ama ben üstesinden geldim eşim gelemedi ve ayrıldık.. benim tedavi yöntemim biraz farklıydı..nasıl üstesinden geldin dersen burada pek anlatılacak gibi değil :))
Erken boşalma, erken boşanma! derlerdi de inanmazdım. Nasıl üstesinden geldin diyorsan mail adresimi yazabilirim
Yazmaya utaniyorum ama yardimci olmak da istiyorum. Sen uste cik ve kontrol sende olsun oyle deneyin. Baktin bosalacak kotu oluyor durursun, dikkatini dagitirsin esinin. Aklima baska da bir sey gelmiyor. Doktora da gittik diyorsun olmuyorsa da esini boyle kabul et. Hersey de cinsellik degildir.
ya belki ayıp olcak ama sizlerin ilşki süreleriniz ne kadar sürüyor bendede aynı sorun var ön sevişme anında bile boşalma meydana geliyor eşimde.. Sevgilisi kocası ilaç kullanan birileri varsa yazsın lütfen
İlaçların bi faydası yk canım. Ne kadarlık evlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?