zor durumdayım

7 yil degil 10 yil olsada cevap vermek zorundasiniz..bencil olmamalisiniz..bu tur tavirlar resmen beni "aldat" der gibi..

Erkek icin cinsellik kadinin gibi istediginde yapilacak birsey degil...onlarin ki yemek icmek gibi ihtiyac...

Reactions: Kuf
Sende zevk almaya bak. Sevişme safhasını uzun tutun. O boşalsın. Sende hazırlan ilişkiye ve sende mutlu ol.

Yazmaya utaniyorum ama yardimci olmak da istiyorum. Sen uste cik ve kontrol sende olsun oyle deneyin. Baktin bosalacak kotu oluyor durursun, dikkatini dagitirsin esinin. Aklima baska da bir sey gelmiyor. Doktora da gittik diyorsun olmuyorsa da esini boyle kabul et. Hersey de cinsellik degildir.

doktorlar bunu zaten fizyolojik olarak tedavi etmiyorki bu psikolojik birşey ve muhtemelen eşinizle bu sorunu çözmek yerine onu suçladıysanız o da iyice soğumuştur, çözmek için karşılıklı anlayış gerek bence, vajinusmus nasıl psikolojikse bilinç altında bir şartlanmadan ibaretse erken boşalmada o anda heyecandan yada korkudan kendini kontrol edememe durumu, bu arada isteksizlik ve erken boşalma farklı sorunlardır, eşiniz isteksizse hormonal bir durum da olabilir ama erken boşalmanın tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum, ben marketlerde bile görüyorum artık geciktiricili prezervatif diye yazıyor üstünde eczanelerde daha çok ürün vardır eşiniz gidip utanabilir ama siz gidip alabilirsiniz, internetten de satılıyor bazı cinsel ürünler yani çekinirseniz almaya ordanda sipariş verebilirsiniz, kimseyi suçlamayın sonucta o da böyle olmasını istemezdi bence.

Sorun psikolojik gibi görünüyor, zaman içinde sizin ruh halinizi de bozmuş.

Yatağa şartlanmış olarak girmeyin, farklı oyunlar deneyin, uzun süreler dokunun birbirinize ilişkiye girmeden, her sevişme için bir sonuç belirlemeyin. Hatta yatağa bile girmeyin farklı mekanlar deneyin, dikkati dağılsın. Aynı noktaya odaklanıp, beklentiyi sürdürmeniz eşinizi daha çok geriyor olabilir.

Orgazma değilde , birlikte olmaktan keyif almaya odaklanın bence, doktor yardımı almaya da devam edin.

herseferinde aynı değişmiyor.ilk evlendiğimizde günde 4 5 sefer yaptığımız olurdu ama sonuç aynı.

bu gerçekten ilginç.2. 3. seferde nasıl erken boşalabilir.boşalacak gibi olunca dikkatini dağıtmak mümkün olmuyor mu diycem,sanırım onu da denemişsinizdir.bilemiyorum inşallah düzelir.

7 yil degil 10 yil olsada cevap vermek zorundasiniz..bencil olmamalisiniz..bu tur tavirlar resmen beni "aldat" der gibi..

Erkek icin cinsellik kadinin gibi istediginde yapilacak birsey degil...onlarin ki yemek icmek gibi ihtiyac...

Ne alaka kadının ki ihtiyaç değilde amme hizmetimi ? O zaman evlilik için de ki ilişki menfaat için yani adam soyadını verdi bende yatayım görev icabı.. Yuhhhhhh diyorum kocaman sizeeee..

Bence kocanın erken boşalması senın yüzünden çok güzelsin ve hoşsun sna dayanamıyor olabilir neden kötü düşünüyorsunn

--

Evet sadece seks icin mi paylasilir ki yatak?

benimde eşimle böyle problemlerimiz vardı.her türlü doktorada gittik bende senin gibi seksten soğumuştum.. ama ben üstesinden geldim eşim gelemedi ve ayrıldık.. benim tedavi yöntemim biraz farklıydı..nasıl üstesinden geldin dersen burada pek anlatılacak gibi değil :))
Erken boşalma, erken boşanma! derlerdi de inanmazdım. Nasıl üstesinden geldin diyorsan mail adresimi yazabilirim

Cevabını söylerseniz çok sevinirim.

o kadar moralim bozuktu ki yorumunu okuyana dek ..dairede olmasam kahkaha atıcamm .o yüzdenn içten içekıkır kıkır gülüyorumm zerrin özer gibiii ihhh ihhhhhhhhh

tamam seks önemli olabilir ama madem bu kadar iyi bir eşiniz var ve sevip seviliyorsunuz,bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum.kendi kendinizi tatmin edebilirsiniz.evet evliyken bunu yapmak da doğru değil ama boşanın mı diyelim ne diyelim..zamanla eşinizin bu sorunu ortadan kalkar elbet,yaşı genç olduğu için biraz onun da etkisi var.siz ilişkiden önce kendinizi o duruma getirin ya da eşiniz sizi getirsin.sonrasında belki zaman ayarını tutturabilirsiniz.ama şu ayrı yatma meselesini ben anlayamadım hiç kusura bakmayın.konu umarım bir dalga geçme amaçlı dediğidir.yoksa şu yorumu yaptığım için pişman olmayayım.

ya belki ayıp olcak ama sizlerin ilşki süreleriniz ne kadar sürüyor bendede aynı sorun var ön sevişme anında bile boşalma meydana geliyor eşimde.. Sevgilisi kocası ilaç kullanan birileri varsa yazsın lütfen

İlaçların bi faydası yk canım. Ne kadarlık evlisiniz.

5 yıldır birlikte yasıyoruz durum hep aynı çok ender 4 5 dakika sürdüğü oluyor antidepresan ilaçları sölüyorlardı bilen kullanan yokmu acaba?? veya başka ne yapömalıyım akıl verin her ilişki sonrası istemeden de olsa yüzüm düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…