sizin yapacağınız eşin kendini tatmin ederek boşalacak,yarım saat sonra falan ilişki yaşayacaksınız böyle uzayabilir süresi.planlı olacak biraz ama olsun,ortam falan hazırlarsınız öyle planlı olmuş olur.ikinci boşalmada da erken boşalırsa artık sorun var demektir bence
5 yıldır birlikte yasıyoruz durum hep aynı çok ender 4 5 dakika sürdüğü oluyor antidepresan ilaçları sölüyorlardı bilen kullanan yokmu acaba?? veya başka ne yapömalıyım akıl verin her ilişki sonrası istemeden de olsa yüzüm düşüyor
5 yıldır birlikte yasıyoruz durum hep aynı çok ender 4 5 dakika sürdüğü oluyor antidepresan ilaçları sölüyorlardı bilen kullanan yokmu acaba?? veya başka ne yapömalıyım akıl verin her ilişki sonrası istemeden de olsa yüzüm düşüyor
Benim eşim bi doktora gidiyor şuanda sonuç alırsak yazarım size.aynı sorunu yaşıyoruz sizinle fikir alışverişi iyi olur.
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum
adını markasını bilmioum ama spreyler satılıyo erotic shoplarda ve eczanelerde de satılıyor deneseniz...
Cansuperı uzun zamandır gırmıyorum foruma ama gırmedıgım donemlerde de aklmdaydın.. Acaba sen o bahsedılen es mısın dıye.. Kusura bakma soylemeden edemedım..
Iki veya altı hafta sürecek bi tedaviymis.sonucu bildiririm.
kızlar merhaba.ben30 yaşında 7 yıllık evli bikadınım.eşimi seviyorum çok iyi biadam oda beni çok seviyor.başarılı yakışıklı dürüst her şeyiyle çok iyi.benim sorunum şu ilk günden beri erken boşalma sorunu var.hiç geçmedi.değişik doktorlara gitti amabi sonuçalamadık.ben son yıllarda cinsellikten soğuduğum için 2 senedir aynı yatakta yatamıyorum.onunda sabrı tükendi ne yapacağımbilemiyorum.
Erken bosalıyo evet oncelıkle bı doktor yada uzaman gozukun bu konuyla alakalı
Ikıncısı ıse eger bu tutumun devam ederse esını kaybedersın erkekde bı yere kadar dayanır bekler olmuosa baska kapıya gıder sen bılmessen kıymetını baskası bılır
Düzeliyor yavaş yavaş herşey yoluna giriyor artık.
peki Ne yaptınız da düzeliyor ??
Tam okumadınız galiba bi uzmandan destek alıyoruz ve kısa sürede sorun halloldu diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?