zor durumdayım

evet eşin önce kendi boşalması süreyi uzatıyor

Benim eşim bi doktora gidiyor şuan sonuç alabilirsek adını veririm size aynı sorunu yaşıyoruz sizinle fikir alışverişi iyi olur.

Benim eşim bi doktora gidiyor şuan sonuç alabilirsek adını veririm size aynı sorunu yaşıyoruz sizinle fikir alışverişi iyi olur.

Benim eşim bi doktora gidiyor şuanda sonuç alırsak yazarım size.aynı sorunu yaşıyoruz sizinle fikir alışverişi iyi olur.

adını markasını bilmioum ama spreyler satılıyo erotic shoplarda ve eczanelerde de satılıyor deneseniz...

Cansuperı uzun zamandır gırmıyorum foruma ama gırmedıgım donemlerde de aklmdaydın.. Acaba sen o bahsedılen es mısın dıye.. Kusura bakma soylemeden edemedım..

Son düzenleme:
Cansuperı uzun zamandır gırmıyorum foruma ama gırmedıgım donemlerde de aklmdaydın.. Acaba sen o bahsedılen es mısın dıye.. Kusura bakma soylemeden edemedım..

O eş olsaydım erkeklere sormam daha mantıkli olmazmiydi sizce .anlayamıyorum bu tutumumuzu.bu sorunu yasayipta aşan birileri vardır düşüncesiyle açtım bu konuyu.

Evli değilim o yüzden erken boşalan bi eşim ve bu süreçle birlikte sıkıntım üzüntüm yok,ama zor olduğunu biliyorum ve şunuda biliyorum ki eşler ne olursa olsun ayrı yatmamalıdır...bi söz vardır yatağa küs girme diye.. eğer siz ayrı yatarsanız hiç birşekilde bu sorunu aşamassınız diye düşünoyurm

birşey duydum arkadaşlar, çin t... diye bir macun varmış hem ilişkiyi uzatıyomuş hem de birleşme sayısını arttırıyomuş bu konuda bilgisi olan varmı ??

Erken bosalıyo evet oncelıkle bı doktor yada uzaman gozukun bu konuyla alakalı
Ikıncısı ıse eger bu tutumun devam ederse esını kaybedersın erkekde bı yere kadar dayanır bekler olmuosa baska kapıya gıder sen bılmessen kıymetını baskası bılır

Düzeliyor yavaş yavaş herşey yoluna giriyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…