- 16 Kasım 2015
- 42
- 13
- 3
- Konu Sahibi oylesinebiri
-
Aynen oyle ama unut bosver demesi kolay gelin de bana anlatin maalesef bu acidan cok ama cok zor.vurdumduymaz olamiyorumPek tabi reşittir 18 de reşittir ama 22 yaşında reşittir sen onun seviştiğine karışamazsın beden onun diyecek bir yaşta değildir. Ki kaç yaşında olursa olsun endişe edebilir insan sevdikleri için. Öyle şeyler yazılmış ki bazıları dehşet verici!
Konuştuğunda ilkbaş tepki verecektir defterimi okudun diye ve bu sıkıntı yaratabilir. Ama doğru zamanda birazda göZlemleyerek belki sevgilisiyle ilgili sorular sorarak ilişkinin boyutunu anlamak adına konuşmak için doğru bir zaman seçebilirsin. Belki hiç gerek duymazsın ciddi boyutta olduğunu anlarsın, biraz zaman lazım.Cok tesekkur ederim sanirim konusacagim fakat dedigim gibi nasil ne sekilde nerde olur becerebilir miyim kafam karisik
Anladim burda hemen on yargili olabiliyorlar ne diycegimi sasiriyorum.haklisiniz tesekkur ederimYaptığım diğer yorumda zaten bu konuda hak vermiştim sana canım. Ve reşit ifadesini kullandığım için yapılan yoruma cevap verme gereği duydum. Aaa ablan öyle mi yapmış boşver gitsin demedim. Sadece bunu seninle paylaşabileceğini ona hissettir ve ondan sonra ablanla bu kınuyu konuş demek istedim.
Belki bir film izlediğinizde ya da bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi ablanıza akıl danışabilirsiniz.evet bende zedelenmesin istiyorum.. Ama amalar hep amalar....
Cok iyi bir fikirmis eger ben de uygulayabilirsem daha zararsiz olabilir tesekkur ederimBelki bir film izlediğinizde ya da bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi ablanıza akıl danışabilirsiniz.
Bir arkadaşım böyle böyle bir şey yaşamış, ama tedirgin çocukla ayrılırsa, üzülürse vs cümlelerle.
O şekilde hem fikrini öğrenmiş olup, hem bu konuda görüşünüzü ve size uymadığını belirtmiş hem de utandırmamış olursunuz.
Yani endişelenmekte hakkı tabiki. Bu konuda bişey söylemedim. Ablası bunu paylaşırsa fikir verebilir ya da bildiğini belli etmeden olayı yorumlar. Kim olursa olsun bu endişeye kapılır. Bunların hepsi tamam. Ya da yaptığı ultra doğru sana ne de demek istemedim. Ama 22 yaşından bahsediyorsak eğer ablası bişey yaşamışsa onun sorumluluğunu da alabilecek yaşta. Bunu kaldırabilir ya da kaldıramaz onu bilemeyiz tabi. Ama bu durumda gidip ablaya hesap sorulursa bu ilişkilerini de zatıflatır ve bir daha asla bu konuyu kardeşiyle konuşamaz. Ve hala söylediğim şu ki o yaştaki bir insan bu davranışın ne anlama geldiğini getirisi ve götürüsünü hesap edebilecek düzeydedir. Buydu sadece anlatmak istediğim.Pek tabi reşittir 18 de reşittir ama 22 yaşında reşittir sen onun seviştiğine karışamazsın beden onun diyecek bir yaşta değildir. Ki kaç yaşında olursa olsun endişe edebilir insan sevdikleri için. Öyle şeyler yazılmış ki bazıları dehşet verici!
Sizin yorumunuzda ne demek istediğinizi anlıyorum sizin yorumunuz da benim dehşetle okuduklarımdan değildi:) Ama 22 yaşında bu dediklerinizin farkında olmayan çok genç var getirisini götürüsünü hiç düşünmeden bir anlık çekimle olmuş olabilir cahil bir yaş bana göre. Hele ki günümüz gençliği daha hayalperest. İnşallah dediğiniz gibi düşünerek bunları yaşamıştırYani endişelenmekte hakkı tabiki. Bu konuda bişey söylemedim. Ablası bunu paylaşırsa fikir verebilir ya da bildiğini belli etmeden olayı yorumlar. Kim olursa olsun bu endişeye kapılır. Bunların hepsi tamam. Ya da yaptığı ultra doğru sana ne de demek istemedim. Ama 22 yaşından bahsediyorsak eğer ablası bişey yaşamışsa onun sorumluluğunu da alabilecek yaşta. Bunu kaldırabilir ya da kaldıramaz onu bilemeyiz tabi. Ama bu durumda gidip ablaya hesap sorulursa bu ilişkilerini de zatıflatır ve bir daha asla bu konuyu kardeşiyle konuşamaz. Ve hala söylediğim şu ki o yaştaki bir insan bu davranışın ne anlama geldiğini getirisi ve götürüsünü hesap edebilecek düzeydedir. Buydu sadece anlatmak istediğim.
Gunluk degil de 1-2sayfalik bir sey kendi capinda icini dokmus olmali bilemiyorum.oyle caktirmak degil yani yalanlari vs oluyor
hem bir şeyleri karıştırıp (tesadüf olsa bile) hem ay bu beni yoruyor diye şikayet mi ediyosun?Beni bu bilgiyi bilmek yoruyor..
Gercekten yanlis anlasildim tamam tesadufler sonucu gormus olabilirim ama oldu bir kere ben bunun icin yardim istemistim sadece uzgun olan birini daha da uzmeye calisiyorsaniz tesekkur ederimO beden ablanıza ait ne isterse onu yapar ama sizin ablanızın esyalarını karıstırıp,kişisel alanına tecavüz etmeye ne hakkınız var? Ailede öğretmediler mi bunu size?
Yazik ki tek tarafli bakip hemen sucu birine atmaya calisiyorsunuz.benim amacim onu korumak kollamak ister 15 olsun ister 25.tabiki kimseye anlatmam yalnizla ablamla konusmalimiyim ne yapmaliyim diye sormustumDemek ki ablanın senin gibi sevilmeyle ilgili takıntıları yok. Belki ablan bırakır sevgilisini ne biliyorsun? Yaptığın dünyanın en ahlaksız şeyi. Başkasının özelini karıştırmak.. Yaşadıkları yalnızca ablanı bağlar. Ailene bahsedip onları üzmene lüzum yok. Ablan çok şanssız senin gibi saygısız bir kardeşi olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?