Zor Geliyor (Evlenmek , Yuva Kurmak)

Estagfurullah , kesinlikle komik degil.
Bunlari ben bile düsündüm/düsünüyorum..

Ama canim aramizdaki fark senin hayatinda bunu kabul eden birinin olmasi (insallah kabul ederdir)
Benim ise su an bir birlikteligim bile yok, yani nasil birine düserim, kaderim/kismetim kimdir, ayni evde yasamak isterken ben, belkide 1000 lerce km uzaga düsecegim...

Bu düsüncelerde var iste bende, bu yüzden sanirim gercekten %100 emin olmam lazim. Ciddi bir adim atmadan.

Ama cok sagol, yorumlara bakilinca, yalniz degilmisim, ve düsüncelerim anormal degilmis :)

tabi ki anormal değilsin. ana kuzusun sen daha..
ah ah kmlerce uzağa düşmek.. ben bu derece ana kuzusuyken 20 saatlik yola üniversiteye gittim. şuan ise 12 saatlık uzaklıkta çalışıyorum. ama bizim belli bir sabit ücrete konuştuğumuz hatlarımız var. günde 2 saat illa vakit bulurum anneciğime.. o da bekler zaten tel.in başında. hem okurken hem de şimdi, ne zaman istesem dibimde biitti anneciğim. gelir 1 ay bile kalır yanımda. evlenince de durum değişmeyecek. gelecek istediği kadar kalacak. ben 4 senedir birlikteyim sevdiğimle.. beni tanır. annemle ana oğul gibidirler. annem bana geleceğinde çocuk gibi sevinir benimki.. otogara almaya gelir,tüm zamanını bize ayırır. dedim ya ben nasıl düşkünsem evleneceğim insan da öyle sveer annemi.. o yüzden ben endişelenmiyorum.. hatta annem bir keresinde öz oğlundan görmediğini ondan gördüğünü söyledi.
Allah sana da böyle bir ilişki nasip etsin ki mutlu olasın. zaten seni seven anlayan adam, seni annenden koparmaz..
bu noktaya kolay gelinmiyor ama herkes ince olmalı. annen evladına oldugu gibi sevgi dolu ve özverili olacak, sevdiğin insan halinden anlayacak, bir anneye nasıl değer verilir bilecek, sen de aralarında köprü vazifesi göreceksin..

ilginc rahat ve ozensiz yazsaydi
bu sefer "turkceyi katletmeyin" derdiniz
ve siz konuyu sonuna kadar okudunuz :)
ozenli yazmasini hazm edemediniz sadece
diyeceksiniz nerden biliyorsun?
biliyorum!

Yok hayır yanlış anlamadım. Yorumlardan anladığım kadarıyla aynı şeyleri düşünmüşüm ben de. Eğer ki evliliğe hazır hissetseniz annenizden ayrılma konusunda daha ılımlı düşünürsünüz. bir kalbe iki kişiyi sığdırmak için çaba harcarsınız. Merak etmeyin hazır hissettiğinizde bu sorunlarınız ortadan kalkacak.

ilginc rahat ve ozensiz yazsaydi
bu sefer "turkceyi katletmeyin" derdiniz
ve siz konuyu sonuna kadar okudunuz :)
ozenli yazmasini hazm edemediniz sadece
diyeceksiniz nerden biliyorsun?
biliyorum!

Gülüyorum size sadece !

Beni mi takip ediyorsunuz siz. Kime ne yorum yaptığımı mı inceliyorsunuz.

Evet Türkçe'ye dikkat ediyorum. Ben zaten Türkçesine bir şey demedim yazı tipine dedim. Bu da sizi değil konu sahibini alakadar eder.

"hazmetmek" ne demek hanımefendi haddinizi bilin. Burda kızın konusunu mahvetmek için ekstra çaba harcamayın. Benimle alakadar olmanız için bir sebep yok ortada. İlla birşeyler yazmak istiyorsanız konu sahibine bir fikir verin,bana laf atmayı da kesin !

Ne güzel gercekten cok sanslisiniz bu konuda.
Rabbim agzinizin tadini insallah asla bozmaz.

Umarim herkese böyle bir sevgili/es nasip olur...

kendin zamnı gelince bi bakmısın evli mutlu çoçuklu kervannına karışmıısn.......

dip not..annenme bende çok düşkünüm .

benim kızımda 20 yaşında sanki 2 yaşındaki bir bebek gibi ana kuzusu,nereye gitsem hep peşimde,benim kızımda hiç bir zaman ayrılmayı düşünmüyor benden fakat 25 doğru iyi biri çıkarsa,bana yakın yerde oturmayı düşünüyormuş,sende artık karşına iyi biri çıkınca fikirlerin değişebilir diye düşünüyorum

Hakkimizda hayirlisi olur insallah...
Tesekkür ederim, yorumunuz icin.

bende 24 yaşındayım ve 27 eylülde evleniyorum. bana annemden ayrılmak zor geliyor. aslında benim anneme düşkünlüğüm çok farklı. benim öz babam vefat etti biraz hayırsız biriydi neyse ölmeden öncede annemle öz babam ayrıydı zaten ama annemle herşeyi beraber paylaştık iyi kötü her günümüz beraber geçti.. şuan annem ikinci kez evli ve mutluyuz. her anı birbirimizle paylaştığımız ve arkadaş olduğumuz için aşırı derecede bağlıyımdır anneme çoğu zaman evlenmekten vazgeçesim bile geldi ve halada devam ediyor. kimse ailen kadar sevmez ama onlar kadar değer verip en azından seni canından çok sevene denk geldiğin zaman fikirlerin daha farklı olacak hiç bir zaman annene düşkünlüğün azalmayacak azalmazda ama sende bir yuva kurmayı herşeyden çok isteyeceksin, annen gibi mükemmel biri olmak isteyeceksin. umarım hakkında hayırlısı olur..

Bence yaşın çok çok erken evlenmek için...
Anneden ayrılmak zordur tabi ki kolay değil ama sizinde ilerde diyeyim şimdi erken bence;
yuva kurmanız şart..
Anne baba ne zamana kadar yanınızda olacaklar ki...
Onlar da sizin mürüvvetinizi görmek isterler hem...
Bu duyguyu onlara tattırmalısın zamanı geldiğinde...
Hiç bunlara kafanı yorma şimdi...
Hayırlısı olur umarım hakkında canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…