Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide ve kayınpeder ne diyor bu duruma? Etraf falan yani,mevzuyu bilenler.

Burayada kadar yazmadan nasıl durdum bilmiyorum ama mesajinizi okuyunca muge anlida islenen bir konu geldi aklima. Gorumce kocasini kardesinin karisindan kiskaniyordu. Ben cok cilveliyim diyor surekli bana muge apla sizce bu normalmi demisti
Aynı anda müge anlı yazmışız.

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
E hani kocasi karisina kimseyi karistirmiyordu ? Senin yuzunden bosanacak duruma nezaman geldiler? Adamin karisi kardesine masaj yaparken sesi cikmiyordu ya? Aklimda deli sorular diyor ve çekiliyorum

Evet eşimde bende engelledik ama Kaynanamı aramış beni engellediler diye bende davranışlarının bize uygun olmadığını mezhebimize uygun olmadığını ve görüşmek istemediğimizi söyledim oda herkesi aramış beni ahlaksızlıkla suçluyorlar diye

biz seni halktan birisin diye sevmiştik , git burdan kötü kadın

Kiz cok halktanim, en halk benim burda, lütfen ya, benden daha halk bi insan bulamazsin, sanki her gün özel jetimle koh fifi ye gidermisim muamelesi yapmayin bana bak o gun bugündür icimde kaldı daha da gidemedim zaten fakirlikten

Benim de mezhebime asla uymaz, cok hakli savunuyorum seni

Kiz cok halktanim, en halk benim burda, lütfen ya, benden daha halk bi insan bulamazsin, sanki her gün özel jetimle koh fifi ye gidermisim muamelesi yapmayin bana bak o gun bugündür icimde kaldı daha da gidemedim zaten fakirlikten
kız ne koh u ne fifisi ,konuşmayı da mı unuttun

fakirliğim heybetini delercesine ortaya dökülüyordu ..

Olabilir dimi bu açıdan da bakmak lazım

E hani kocasi karisina kimseyi karistirmiyordu ? Senin yuzunden bosanacak duruma nezaman geldiler? Adamin karisi kardesine masaj yaparken sesi cikmiyordu ya? Aklimda deli sorular diyor ve çekiliyorum
Bu olaylardan önce olmuş
Annesi de mi eli yağlı?
Be. Tanımıyorum annesini ama kayınvalidemle aynı şehirdeler kayınvalidem söyledi bu olaylardan sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…