- 23 Ocak 2016
- 35.107
- 51.061
- 598
Evet sordum içimde tutamamKız gidip sordun mu bide
Kayınvalide ve kayınpeder ne diyor bu duruma? Etraf falan yani,mevzuyu bilenler.Çok güzel söylemişsiniz
O benim saygılı oluşumu duruşu mu kıskanıyor ailede kimseyle kavga etmedim şimdiye kadar herkeste bana saygı gösterir ama o kaynananamla kayınpederimle defalarca küstü barıştı
Evet sordum içimde tutamambenim aram limoni iken eltinin storysine alkış atmak hee olacak şey değil
Aynı anda müge anlı yazmışız.Burayada kadar yazmadan nasıl durdum bilmiyorumama mesajinizi okuyunca muge anlida islenen bir konu geldi aklima. Gorumce kocasini kardesinin karisindan kiskaniyordu. Ben cok cilveliyim diyor surekli bana muge apla sizce bu normalmi demisti
E hani kocasi karisina kimseyi karistirmiyordu ? Senin yuzunden bosanacak duruma nezaman geldiler? Adamin karisi kardesine masaj yaparken sesi cikmiyordu ya? Aklimda deli sorular diyor ve çekiliyorumKıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Evet eşimde bende engelledik ama Kaynanamı aramış beni engellediler diye bende davranışlarının bize uygun olmadığını mezhebimize uygun olmadığını ve görüşmek istemediğimizi söyledim oda herkesi aramış beni ahlaksızlıkla suçluyorlar diyeSağoi canım.
Konu sahibi siz sonunu düşünmeden hareket ediyorsunuz.Eltinizi,ikinizde engelleyip,uzak duracaktınız.Bu kadar Müge Anlı düzeyine getirmeyecektiniz olayları.Bunlar aile arasında çok çirkin konular.
Bir masaja bakar kayınpederle barişması eltinizin.a o kaynananamla kayınpederimle defalarca küstü barıştı
Kiz cok halktanim, en halk benim burda, lütfen ya, benden daha halk bi insan bulamazsin, sanki her gün özel jetimle koh fifi ye gidermisim muamelesi yapmayin banabiz seni halktan birisin diye sevmiştik , git burdan kötü kadın
Kayınvalidem onun ailesi ahlaksız bende annesini eve sokmuyorum dediKayınvalide ve kayınpeder ne diyor bu duruma? Etraf falan yani,mevzuyu bilenler.
Benim de mezhebime asla uymaz, cok hakli savunuyorum seniEvet eşimde bende engelledik ama Kaynanamı aramış beni engellediler diye bende davranışlarının bize uygun olmadığını mezhebimize uygun olmadığını ve görüşmek istemediğimizi söyledim oda herkesi aramış beni ahlaksızlıkla suçluyorlar diye
Annesi ne yapıyormuşKayınvalidem onun ailesi ahlaksız bende annesini eve sokmuyorum dedi
Annesi de mi eli yağlı?Kayınvalidem onun ailesi ahlaksız bende annesini eve sokmuyorum dedi
Ya anlattıklarınız çok garip.Kocasına masaj yapıyormuş işte.Eltinizin kocası ne diyor bu masaj olaylarına?Kayınvalidem onun ailesi ahlaksız bende annesini eve sokmuyorum dedi
Bende eve sokmuyorum annesini diyorsa senin protestonu onaylıyor demek kiKayınvalidem onun ailesi ahlaksız bende annesini eve sokmuyorum dedi
kız ne koh u ne fifisi ,konuşmayı da mı unuttunKiz cok halktanim, en halk benim burda, lütfen ya, benden daha halk bi insan bulamazsin, sanki her gün özel jetimle koh fifi ye gidermisim muamelesi yapmayin banabak o gun bugündür icimde kaldı daha da gidemedim zaten fakirlikten
Olabilir dimi bu açıdan da bakmak lazımmasaj konusunda haklısınız tabi ki saçma bir teklifte bulunmuş.
fakat acaba eşinizin videolarını attığında izlemeye doyamıyorum derken sürekli düğünümü izliyorum anlamında demiş olabilir mi? yani düğünün ilk zamanları sürekli izlenir ve "hahah bak sürekli izliyorum, aha siz de burdasınız" filan denir ya video çekipbana çok erken davranmışsınız çemkirmek için gibi geldi, aranıza mesafe koyardınız.. gerektiği yerde yüz yüze gelirdiniz sadece
Bu olaylardan önce olmuşE hani kocasi karisina kimseyi karistirmiyordu ? Senin yuzunden bosanacak duruma nezaman geldiler? Adamin karisi kardesine masaj yaparken sesi cikmiyordu ya? Aklimda deli sorular diyor ve çekiliyorum
Be. Tanımıyorum annesini ama kayınvalidemle aynı şehirdeler kayınvalidem söyledi bu olaylardan sonraAnnesi de mi eli yağlı?
O da dünüre mi masaj yapmak istedi acabaAnnesi de mi eli yağlı?
Allahımm sana geliyorummm cok güldüm ağlamam insaAllahKayınbabasıyla da mı yağlı güreş yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?