- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.351
- 798
Napiim kiz, masaj seviyorum hfhffhhHani zengin değildin ahsha
Çok cilveliyim diyor
Bizim ailede sadece erkeklere yapıyor özel istek üzerine sitede yapabilir :))Eltiden masaj randevusu alabiliyormuyuz?Yoksa sadece erkeklere mi masaj yapıyor?
Bende masaj yaptirmak icin benim kizin büyümesini bekliyorum iste ajshaNapiim kiz, masaj seviyorum hfhffhh
Boşver eşini at sen biz bakalım kim kimi kıskanmış.Eşim boşver dedi.. uğraşmaya değmez böyle insanlarla defi. Ben biliyorum yeter diyor yoksa atacaktm kim kimi kıskanmış
titreşimli koltuklara 5 tl verip masaj yaptıranlar yorgan altında ağlıyorHayatimda geri dönüp neyi tekrar yasamak isterdin diye sorsalar, thailand'da plajlarda yaptirdigim masajlari söylerdim. Dünyada cenneti yasadim ah ülen
Mezhebin geniş diyemedim işte ama o beni ahlaksızlıkla suçluyorsun dediEltinize mezhebimize uygun degil demenize inanilmaz şaşırdım ya. Ben söyleyemezdim.
Sizi hakli buldum bu arada.
İzlemesi bile rahatlattı beniÇin’deki kuaförler 5 para etmez. Dişli tarakla fön çekiyorlar. Saçın hiç fark etmiyor. Ama adamlar vücudundan geçen sinirleri öyle güzel biliyor ki kuş gibi hafifliyorsun. Uzakdoğu’da çok yaygın bu masaj olayı ve cidden çok iyiler bu konuda.
Ölmeden Tayland ve Endenozya’yı görmek istiyorum bende. Aklımda bulunsun
Evet love ufacıcık kadınlarda iman gücü var. Bir kere de videoda gördüm. Kadınlar böyle kendilerini bezle bağlayıp, vücuduna basıyor. Ben bir kere lenf drenaj diye bir masaj yaptırdım, o gün iki büklüm dolaştım.Esimle cinli Massaj gitmisdik, oo kadinlar yapacak falan diye sevinirken çıktığında ayvan gibi şeaapiyolar ya gifindeki gibiydi, cani tatlidir
Kıskanılmak sadece güzellikle olan bir şey değildir ki bazen iyi enerjili olman samimi sıcakkanlı bile olman kıskanılabilir. Bazen karşı taraf hiç bir şey yapmazsa bile onun bakışından enerjisinden anlıyosun konusahibi de illa bir şey farketmiştir. Bakış olur, his olur. Siz hiç hissetmiyor musunuz kötü enerjiyi ve ya sevilmediğinizi ?Ay ben bitiyorum bu beni kiskaniyorlar tavırlarına. Alti ustu kayingillerle denize giden orda da eltiyi kocadan kiskanan vasatimsi birey, kim neden kıskansin?
Hadi ya kanıtlaGanıtla çünkü ben ganıtlarım telefonum konuşmaları kaydettiği için eşimde ondan duyup zaten eltime iyice ayar olmuştu.. ne abartacam
Buraya niye atıyım direk kocasına atarım ama o yine anlamazBoşver eşini at sen biz bakalım kim kimi kıskanmış.
biz seni halktan birisin diye sevmiştik , git burdan kötü kadınYa bah Tayland bu işin dibi diyorum baska da bisey demiyorum, Vietnama gitmedim bilmiyorum ama Çin' de de yaptirdim. Tayland bu isin piri derim baska da bisey demem. Bi de plajda agaclarin altina serin yerlere tahta sedirler atiyolar, tepende agac, yaninda deniz, tepende elti hfhdhd pardon masöz arkadas, 1 saate verdigin cücük kadar para, yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra bi daha yaptiriyodum ben hfhfhfhf unutulmaz yaşanır bisey
Mezhebin geniş diyemedim işte ama o beni ahlaksızlıkla suçluyorsun dedi
Biz anlarız. Tüm yorumları okuduğum için en çok ben anlarım.Buraya niye atıyım direk kocasına atarım ama o yine anlamaz
Buraya kadar yazmadan nasıl durdum bilmiyorumAy ne alaka size çok cilveliyim diyor deli galiba.
Elti gerçek mi diye bir tereddüt ettim.
Sağoi canım.Bizim ailede sadece erkeklere yapıyor özel istek üzerine sitede yapabilir :))
Ee kanıtlarim dedin arkadasa bize ne kocasına atacağındanBuraya niye atıyım direk kocasına atarım ama o yine anlamaz
Çok güzel söylemişsinizKıskanılmak sadece güzellikle olan bir şey değildir ki bazen iyi enerjili olman samimi sıcakkanlı bile olman kıskanılabilir. Bazen karşı taraf hiç bir şey yapmazsa bile onun bakışından enerjisinden anlıyosun konusahibi de illa bir şey farketmiştir. Bakış olur, his olur. Siz hiç hissetmiyor musunuz kötü enerjiyi ve ya sevilmediğinizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?