Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzlemesi bile rahatlattı beni

Esimle cinli Massaj gitmisdik, oo kadinlar yapacak falan diye sevinirken çıktığında ayvan gibi şeaapiyolar ya gifindeki gibiydi, cani tatlidir
Evet love ufacıcık kadınlarda iman gücü var. Bir kere de videoda gördüm. Kadınlar böyle kendilerini bezle bağlayıp, vücuduna basıyor. Ben bir kere lenf drenaj diye bir masaj yaptırdım, o gün iki büklüm dolaştım. Ama sonrasında çok rahatladım. Benim vaktim olsa sürekli yaptırırım. Eşime ama kadın yapmasına izin vermem her yerini 1 saat mıncıklayacak. Ne münasebet

Ay ben bitiyorum bu beni kiskaniyorlar tavırlarına. Alti ustu kayingillerle denize giden orda da eltiyi kocadan kiskanan vasatimsi birey, kim neden kıskansin?
Kıskanılmak sadece güzellikle olan bir şey değildir ki bazen iyi enerjili olman samimi sıcakkanlı bile olman kıskanılabilir. Bazen karşı taraf hiç bir şey yapmazsa bile onun bakışından enerjisinden anlıyosun konusahibi de illa bir şey farketmiştir. Bakış olur, his olur. Siz hiç hissetmiyor musunuz kötü enerjiyi ve ya sevilmediğinizi ?

biz seni halktan birisin diye sevmiştik , git burdan kötü kadın

Mezhebin geniş diyemedim işte ama o beni ahlaksızlıkla suçluyorsun dedi

Ben sizi şöyle hakli buldum: evlendigin zaman karsi tarafin ailesiylede evleniyosun, dogal olarak kaosa, kavgaya cok musait bir ortam oluyor. O yuzden profesyonel ödüllü masajci olsam bile eltimin kocasina dokunmazdim.
Esinizin videolarini atip izlemeye doyamadım demesini anlayamadim. Esiniz oynamayi bilmiyor ve komik görünüyor olabilir mi

Ay ne alaka size çok cilveliyim diyor deli galiba.
Elti gerçek mi diye bir tereddüt ettim.
Buraya kadar yazmadan nasıl durdum bilmiyorum ama mesajinizi okuyunca muge anlida islenen bir konu geldi aklima. Gorumce kocasini kardesinin karisindan kiskaniyordu. Ben cok cilveliyim diyor surekli bana muge apla sizce bu normalmi demisti

Bizim ailede sadece erkeklere yapıyor özel istek üzerine sitede yapabilir :))
Sağoi canım.
Konu sahibi siz sonunu düşünmeden hareket ediyorsunuz.Eltinizi,ikinizde engelleyip,uzak duracaktınız.Bu kadar Müge Anlı düzeyine getirmeyecektiniz olayları.Bunlar aile arasında çok çirkin konular.

Çok güzel söylemişsiniz
O benim saygılı oluşumu duruşu mu kıskanıyor ailede kimseyle kavga etmedim şimdiye kadar herkeste bana saygı gösterir ama o kaynananamla kayınpederimle defalarca küstü barıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…