Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo bariz eşimi çekmiş düğün videolarında eşim bile sinirlendi neden benim videolarımı sürekli sana atıyor diye zaten eltimin davranışlarını sevmiyor konuşmamı istemiyordu eltim arayınca mecbur kalıyordum konuşmaya

Bırak vıjdan yapmayı cnm benim en azından tepki vermişsin sende görmemezlikten gelseydin ilerde bu masaj mesaja sonrada farklı ortamlarda gidebilirdi..Bence rahat ol kardeşler bi müddet sonra bir araya gelir sen mesafeni koru yeter herkes çizgisinde yürüsün de o kadar olan olmuş haklısın da e daha ne

masaj konusunda haklısınız tabi ki saçma bir teklifte bulunmuş.
fakat acaba eşinizin videolarını attığında izlemeye doyamıyorum derken sürekli düğünümü izliyorum anlamında demiş olabilir mi? yani düğünün ilk zamanları sürekli izlenir ve "hahah bak sürekli izliyorum, aha siz de burdasınız" filan denir ya video çekip bana çok erken davranmışsınız çemkirmek için gibi geldi, aranıza mesafe koyardınız.. gerektiği yerde yüz yüze gelirdiniz sadece

Hayatimda geri dönüp neyi tekrar yasamak isterdin diye sorsalar, thailand'da plajlarda yaptirdigim masajlari söylerdim. Dünyada cenneti yasadim ah ülen
ay evet masaj dünyanın en güzel şeyi
direkt Türkiye'deki otellerde bile öyle
baliyi vs düşünemiyorum.
umarım bir kaç yıla deneyimleyecegim ben de.

Evet beni kıskanıyor hissediyorum sürekli bana ben çok cilveliyimdir diyor
Daha politik halletseniz iyi olurdu ama bazı insanlarla da bıçak gibi kesmek iyidir. Bosverin hayat boyu böyle bir tip cekilmez. Eltisiniz diye görüşmek zorunda değilsiniz. Kardeşler de sonradan barışır ilerde. Dert etmeyin

Ay ben bitiyorum bu beni kiskaniyorlar tavırlarına. Alti ustu kayingillerle denize giden orda da eltiyi kocadan kiskanan vasatimsi birey, kim neden kıskansin?
Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık

Çalışmıyorum şuan. Kötü niyet yokmuş içinde ben kötü niyetliymişim.masaj konusunda. Kocamın olduğu videoları atınca altına izlemeye doyamıyorum yazmış çok sinirlendim engelledim
Yok artık yuh

Karısını kiskanmiyor da sana mı laf söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…