Neyinizi kiskandi ki? Neyiniz var yani?Evet beni kıskanıyor hissediyorum sürekli bana ben çok cilveliyimdir diyor
Yo bariz eşimi çekmiş düğün videolarında eşim bile sinirlendi neden benim videolarımı sürekli sana atıyor diye zaten eltimin davranışlarını sevmiyor konuşmamı istemiyordu eltim arayınca mecbur kalıyordum konuşmayaMasaj falan da değildir o, gönderilen videoyu bile kiskanan kisi kim bilir ne anladi da neye yordu, ay ben cok korkarim bu tiplerden, herkesi kocasina deli oluyor sanip millette de kendilerinde de yuva birakmazlar.
Videoda esi belki arkada gorunuyordu falan, inanin bana boyle bir seydir kesin
aradığım elti ya , söyleyin arada size de yapsınKayınpederimin bacakları ağlıyormuş orada yapıyormuş normalmiş
Çok cilveliyim diyor daha dedeye de masaj yapıyormuşNe kadar masaj sever bir gelin. Ailedeki erkeklere karşı çok ince maşallah.
Gel ben seni bi cigneyeyim ayagimin altinda, bi kutleteyim, alayim gazini, sökeyim kuluncunu diyeydin be yaKayınpederimin bacakları ağlıyormuş orada yapıyormuş normalmiş
ben eltinin tarafındayım açıkçasiEvet beni kıskanıyor hissediyorum sürekli bana ben çok cilveliyimdir diyor
Ben benimkine plajda seni yağlayım ama sende beni yağlarsan diyorum. Masaj deyince mutlu son geliyor aklıma hep.Güneş yağı,kremi var diye belkide.Tutup bengayla ovacak değil ya
Hayatimda geri dönüp neyi tekrar yasamak isterdin diye sorsalar, thailand'da plajlarda yaptirdigim masajlari söylerdim. Dünyada cenneti yasadim ah ülenben eltinin tarafındayız açıkçasi
cilve onda masaj onda
Eşiniz eltinizin storysine alkış atmış ya eltiniz de mi masaj temalı story atıyor diyorumNasıl anlamadım storylerine bakmıyorum sessize aldım ne paylaştı bilmiyorum
Ay ne alaka size çok cilveliyim diyor deli galiba.Çok cilveliyim diyor daha dedeye de masaj yapıyormuş
ay evet masaj dünyanın en güzel şeyiHayatimda geri dönüp neyi tekrar yasamak isterdin diye sorsalar, thailand'da plajlarda yaptirdigim masajlari söylerdim. Dünyada cenneti yasadim ah ülen
Daha politik halletseniz iyi olurdu ama bazı insanlarla da bıçak gibi kesmek iyidir. Bosverin hayat boyu böyle bir tip cekilmez. Eltisiniz diye görüşmek zorunda değilsiniz. Kardeşler de sonradan barışır ilerde. Dert etmeyinEvet beni kıskanıyor hissediyorum sürekli bana ben çok cilveliyimdir diyor
Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyorAy ben bitiyorum bu beni kiskaniyorlar tavırlarına. Alti ustu kayingillerle denize giden orda da eltiyi kocadan kiskanan vasatimsi birey, kim neden kıskansin?
Yok artık yuhÇalışmıyorum şuan. Kötü niyet yokmuş içinde ben kötü niyetliymişim.masaj konusunda. Kocamın olduğu videoları atınca altına izlemeye doyamıyorum yazmış çok sinirlendim engelledim
Cok komiksiniz.Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Karısını kiskanmiyor da sana mı laf söylüyor.Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?