Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay evet masaj dünyanın en güzel şeyi
direkt Türkiye'deki otellerde bile öyle
baliyi vs düşünemiyorum.
umarım bir kaç yıla deneyimleyecegim ben de.
2 haftadan önce dönme, ben kendimi tuvalete kelepçeliycektim geri donduremesinler beni diye, yeterli alet edevatim yoktu

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Deli galiba aile huzurun ve ruh sağlığın için kesinlikle görüşmemelisin diyorum ben

Hayatimda geri dönüp neyi tekrar yasamak isterdin diye sorsalar, thailand'da plajlarda yaptirdigim masajlari söylerdim. Dünyada cenneti yasadim ah ülen
Ben vietnam’da ve Çin’de yaptırdım. Çin’de hastane gibi bir yerdi. Ağrılar için tedavi olarak yapıyorlar. Çin’de kuaföre gidiyorsun kafana masaj yapıyorlar. Yolda ayak masajı yapan yerler var. Vücudun yükünü ayaklar çektiği için o da epey rahatlatıyor. Ama Vietnam’daki olaydı

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Ya da beyninizin bir oyunu,ya da beyninizin bize bir oyunuhelal sana Yusufiiii

Bu elti Vietnamlı mı,Çinli mi acaba?

Bence sen kiskaniyorsun kadini, hah!
Ruyanda bile gördüğüne eminim.

Mahmut abiysen iyi eğlenceler
Degilsen
Kiskancliktan bire bin katip abartarak anlattığına yemin ederim ama ganitlayamam

Kendime öz eleştiri olsun diye fikir için açtım konuyu benim yalnış yaptığımı düşünen tek kişi siz çıkmışsınız yani 1 yalnış 10 doğruyu götürmez demek ki demek ben haklıyım görüşünüz için teşekkür ederim yinede ama sizin görüşünüzün bi önemi olmadığını anladım o kadar çok yorum yapanlardan sonra

ay benim eltim kesinlikle benden daha cilveli olur yani xjxjjd ben tam bir odunum
en baştan kaybediyorum onunla masaj olayına giremem djxjxd
Çok eltili olan vardı ya.Beş altı tanesini sizin sırtınızı çiğnerken düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…