- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.351
- 798
2 haftadan önce dönme, ben kendimi tuvalete kelepçeliycektim geri donduremesinler beni diye, yeterli alet edevatim yoktuay evet masaj dünyanın en güzel şeyi
direkt Türkiye'deki otellerde bile öyle
baliyi vs düşünemiyorum.
umarım bir kaç yıla deneyimleyecegim ben de.
Eee daha daha?Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Emin oldum benMamut abi sahur beklerken eğlenmeye gelmiş gibi hissediyorum
Evet oda ayrı bişeyKarısını kiskanmiyor da sana mı laf söylüyor.
Deli galiba aile huzurun ve ruh sağlığın için kesinlikle görüşmemelisin diyorum benKıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Kayınbabasıyla da mı yağlı güreş yapacak?Yagli güreşe mi cikiyo adamlar, ona ne elin adaminin yağından garnier solaire'inden
Yol onun bacağı ağrıyor diye yapıyormuşKayınbabasıyla da mı yağlı güreş yapacak?
Eltini bekle bence.ay evet masaj dünyanın en güzel şeyi
direkt Türkiye'deki otellerde bile öyle
baliyi vs düşünemiyorum.
umarım bir kaç yıla deneyimleyecegim ben de.
kemalim yapmaz mesudenin ,Mesut versiyonu olmuşaradığım koca profili
Yok yahu şimdi sordum da yeğenlerin doğum gününü paylaşmıştı onlara attım dedi masaj değilmişEşiniz eltinizin storysine alkış atmış ya eltiniz de mi masaj temalı story atıyor diyorum
Ben vietnam’da ve Çin’de yaptırdım. Çin’de hastane gibi bir yerdi. Ağrılar için tedavi olarak yapıyorlar. Çin’de kuaföre gidiyorsun kafana masaj yapıyorlar. Yolda ayak masajı yapan yerler var. Vücudun yükünü ayaklar çektiği için o da epey rahatlatıyor. Ama Vietnam’daki olaydıHayatimda geri dönüp neyi tekrar yasamak isterdin diye sorsalar, thailand'da plajlarda yaptirdigim masajlari söylerdim. Dünyada cenneti yasadim ah ülen
Ya da beyninizin bir oyunu,ya da beyninizin bize bir oyunuKıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Bu elti Vietnamlı mı,Çinli mi acaba?Ben vietnam’da ve Çin’de yaptırdım. Çin’de hastane gibi bir yerdi. Ağrılar için tedavi olarak yapıyorlar. Çin’de kuaföre gidiyorsun kafana masaj yapıyorlar. Yolda ayak masajı yapan yerler var. Vücudun yükünü ayaklar çektiği için o da epey rahatlatıyor. Ama Vietnam’daki olaydı
Kız gidip sordun mu bideYok yahu şimdi sordum da yeğenlerin doğum gününü paylaşmıştı onlara attım dedi masaj değilmiş
ay benim eltim kesinlikle benden daha cilveli olur yani xjxjjd ben tam bir odunumEltini bekle bence.
Konu sahibinin masajdan kastı güneş kremini sürmek.Bu elti Vietnamlı mı,Çinli mi acaba?
Çok eltili olan vardı ya.Beş altı tanesini sizin sırtınızı çiğnerken düşünemiyorumay benim eltim kesinlikle benden daha cilveli olur yani xjxjjd ben tam bir odunum
en baştan kaybediyorum onunla masaj olayına giremem djxjxd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?