- 15 Şubat 2013
- 26.415
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.352
- 798
Ya bah Tayland bu işin dibi diyorum baska da bisey demiyorum, Vietnama gitmedim bilmiyorum ama Çin' de de yaptirdim. Tayland bu isin piri derim baska da bisey demem. Bi de plajda agaclarin altina serin yerlere tahta sedirler atiyolar, tepende agac, yaninda deniz, tepende elti hfhdhd pardon masöz arkadas, 1 saate verdigin cücük kadar para, yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra bi daha yaptiriyodum ben hfhfhfhf unutulmaz yaşanır biseyBen vietnam’da ve Çin’de yaptırdım. Çin’de hastane gibi bir yerdi. Ağrılar için tedavi olarak yapıyorlar. Çin’de kuaföre gidiyorsun kafana masaj yapıyorlar. Yolda ayak masajı yapan yerler var. Vücudun yükünü ayaklar çektiği için o da epey rahatlatıyor. Ama Vietnam’daki olaydı
Ben vietnam’da ve Çin’de yaptırdım. Çin’de hastane gibi bir yerdi. Ağrılar için tedavi olarak yapıyorlar. Çin’de kuaföre gidiyorsun kafana masaj yapıyorlar. Yolda ayak masajı yapan yerler var. Vücudun yükünü ayaklar çektiği için o da epey rahatlatıyor. Ama Vietnam’daki olaydı
Kıskanç insanlar için sebep gerekmiyor ki. Ben hiç öyle kıskanılacak bir evlilik yapmadım. Başkasında olsa asla ozenmem. Ama annesinin sürekli bizle rekabete soktugu aynı yaştaki akrabam ve ablası sırf ben onlardan erken evlendim diye kiskandilar. Kiskandiklarini da tavırlarından anlıyorsun. Takılan bileziği eline alıp bakayım 14 ayar mi dedi mesela. Ablası Nisan kıyafetim için yeter artık sen de amma giydin çıkar kıyafetini dedi. Nisan evde olduğu için bütün misafirler gidene kadar çıkarmadım üstümü. O akrabalar da kuzenden daha uzak ama annemle annesi arkadaş olduğu için sık gorustugumuz birileriydi. Daha onlar ve ailesi oturduğu için gidip üstümü ciksrmadim çekirdek ailemiz kalana kadar. Kına günü de yine ben onları davet etmediğim için gelmediler. Gelmemeleri de sorun değildi ama annesi öyle bir baskı kurdu ki zorla arattirdi. Yine de gelmediler. Ailem ailesinin evine kadar gidip davetiye bırakıp davet etmişlerdi. Ama benim ayrıca aramam gerekiyormuş. İlk kez duydugum bir şey. Buna benzer bir sürü rahatsız eden ama dile getirsen ortada büyük şeyler olmayan seyler yaptılar. Yillar sonra annesi bile dedi kiskanmis olabilirler ne var bunda diye.Neyinizi kiskandi ki? Neyiniz var yani?
Kiskanilcak özelliklerinizi sayar misiniz?
Kayınbabanın bacağı da var olayın içinde.Konu sahibinin masajdan kastı güneş kremini sürmek.
Yalnız o 1 değil 2 kişi olacak.Kendime öz eleştiri olsun diye fikir için açtım konuyu benim yalnış yaptığımı düşünen tek kişi siz çıkmışsınız yani 1 yalnış 10 doğruyu götürmez demek ki demek ben haklıyım görüşünüz için teşekkür ederim yinede ama sizin görüşünüzün bi önemi olmadığını anladım o kadar çok yorum yapanlardan sonra
Kırkpınar'li gibi geldi banaBu elti Vietnamlı mı,Çinli mi acaba?
Ganıtla çünkü ben ganıtlarım telefonum konuşmaları kaydettiği için eşimde ondan duyup zaten eltime iyice ayar olmuştu.. ne abartacamBence sen kiskaniyorsun kadini, hah!
Ruyanda bile gördüğüne eminim.
Mahmut abiysen iyi eğlenceler
Degilsen
Kiskancliktan bire bin katip abartarak anlattığına yemin ederim ama ganitlayamam
ay onların içine dusseydim beni çiğ çiğ yerlerdi gibi geliyor banaÇok eltili olan vardı ya.Beş altı tanesini sizin sırtınızı çiğnerken düşünemiyorum
Esimle cinli Massaj gitmisdik, oo kadinlar yapacak falan diye sevinirken çıktığında ayvan gibi şeaapiyolar ya gifindeki gibiydi, cani tatlidirBen vietnam’da ve Çin’de yaptırdım. Çin’de hastane gibi bir yerdi. Ağrılar için tedavi olarak yapıyorlar. Çin’de kuaföre gidiyorsun kafana masaj yapıyorlar. Yolda ayak masajı yapan yerler var. Vücudun yükünü ayaklar çektiği için o da epey rahatlatıyor. Ama Vietnam’daki olaydı
2. Kim yorumları tek tek okudun herhalde konu baya dikkatini çekmiş 2 olsada fark yok yine 10 doğruyu götürmezYalnız o 1 değil 2 kişi olacak.
Burnuma su kacar benim, iztemem bunu
Gibi mi
Ganitla gizGanıtla çünkü ben ganıtlarım telefonum konuşmaları kaydettiği için eşimde ondan duyup zaten eltime iyice ayar olmuştu.. ne abartacam
Çin’deki kuaförler 5 para etmez. Dişli tarakla fön çekiyorlar. Saçın hiç fark etmiyor. Ama adamlar vücudundan geçen sinirleri öyle güzel biliyor ki kuş gibi hafifliyorsun. Uzakdoğu’da çok yaygın bu masaj olayı ve cidden çok iyiler bu konuda.
Gibi mi
Ölmeden Tayland ve Endenozya’yı görmek istiyorum bende. Aklımda bulunsunYa bah Tayland bu işin dibi diyorum baska da bisey demiyorum, Vietnama gitmedim bilmiyorum ama Çin' de de yaptirdim. Tayland bu isin piri derim baska da bisey demem. Bi de plajda agaclarin altina serin yerlere tahta sedirler atiyolar, tepende agac, yaninda deniz, tepende elti hfhdhd pardon masöz arkadas, 1 saate verdigin cücük kadar para, yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra bi daha yaptiriyodum ben hfhfhfhf unutulmaz yaşanır bisey
2.kişi benim,yorumları tek tek okudum evet itiraf ediyorum2. Kim yorumları tek tek okudun herhalde konu baya dikkatini çekmiş 2 olsada fark yok yine 10 doğruyu götürmez
Ganıtla gız çıkar gösterGanıtla çünkü ben ganıtlarım telefonum konuşmaları kaydettiği için eşimde ondan duyup zaten eltime iyice ayar olmuştu.. ne abartacam
Hani zengin değildin ahshaYa bah Tayland bu işin dibi diyorum baska da bisey demiyorum, Vietnama gitmedim bilmiyorum ama Çin' de de yaptirdim. Tayland bu isin piri derim baska da bisey demem. Bi de plajda agaclarin altina serin yerlere tahta sedirler atiyolar, tepende agac, yaninda deniz, tepende elti hfhdhd pardon masöz arkadas, 1 saate verdigin cücük kadar para, yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra bi daha yaptiriyodum ben hfhfhfhf unutulmaz yaşanır bisey
Eşim boşver dedi.. uğraşmaya değmez böyle insanlarla defi. Ben biliyorum yeter diyor yoksa atacaktm kim kimi kıskanmışGanıtla gız çıkar göster
Git beni hatirla msj yaptirirsan, benim yerime de yaptirÇin’deki kuaförler 5 para etmez. Dişli tarakla fön çekiyorlar. Saçın hiç fark etmiyor. Ama adamlar vücudundan geçen sinirleri öyle güzel biliyor ki kuş gibi hafifliyorsun. Uzakdoğu’da çok yaygın bu masaj olayı ve cidden çok iyiler bu konuda.
Ölmeden Tayland ve Endenozya’yı görmek istiyorum bende. Aklımda bulunsun
Eltiden masaj randevusu alabiliyormuyuz?Yoksa sadece erkeklere mi masaj yapıyor?Ganıtla çünkü ben ganıtlarım telefonum konuşmaları kaydettiği için eşimde ondan duyup zaten eltime iyice ayar olmuştu.. ne abartacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?