- 12 Ağustos 2016
- 52
- 5
- 1
- Konu Sahibi 123merve321
-
Normalde birak nafakayi bir iğnesini bile istemiyorum ama gerekirse alip bi fakire vereceğim cünkü bu aile para icin bana yapmadigini birakmadi onlari boşanma değil de en cok nafaka üzer.yaptiklarinin bi bedeli olmaliNafaka isteyeceksin sanıyordur. Bence dava aç boşan kurtul kendi hayatına bak.
Geçmiş olsun.
Normalde birak nafakayi bir iğnesini bile istemiyorum ama gerekirse alip bi fakire vereceğim cünkü bu aile para icin bana yapmadigini birakmadi onlari boşanma değil de en cok nafaka üzer.yaptiklarinin bi bedeli olmali
Maddi gelirim iyi,o konuda sıkıntı olmaz inşallahNe iş yapıyorsunuz? Maddi imkanlarınız Nasıl? Eğer boşanırsanız çocuğunuza yetebileceginizi düşünüyor Musunuz?
Anladım haklısınBulundugum evin adresini rahatsiz eder korkusuyla veremiorum.
Ailesine kaptirmak die bisey yok da altinlarin onlarin evinde.alabilirmiyim bilmiorumArkadaslar bu konuda bir tek benmi farkli dusunuyorum. Burada Merve hanima yol gostermemiz gerekiyor herkes kadini anlamadan yorum yazmis. Bakin cocugun babasi nasil gormeye gelmez demissiniz ama adam gormeye gelmemiski. Merve hanim kendisi cocugu calar goturur korkusuyla gostermiyormus. Adama suc bulmayalim bence. Benim aklim bu para konusuna takildi. Bugune kadar ailesine kac paranizi kaptirdiniz ? Bence kaptirdiginiz bu parayida ispatlayabilirseniz actiginiz davada talep edin.
Alırsın tabii istiyorum verin seklinde değil de mahkemede belirtirsinAilesine kaptirmak die bisey yok da altinlarin onlarin evinde.alabilirmiyim bilmiorum
Ya yok maaş kartim bende.demediğim şeyler nerden cikio anlamadim...bende bilmiorum ki nasil olcak altin işi yok oyle bisey deseler oldugunu nasi ispat etcem?Maas kartinadami el koymus bankaya talimat ver iptal etsinler. Altinlar neden sende degilde onlarda ben onu anlamadim. Vermezse nasil hak talep etceksin. Neler yasamissiniz siz ya
Onu ben dedim ama maaş kartin ondaysa dedim ondadir demedim maddi anlamda çok sömürmüsler o acidan maas kartinin da esinde olabilme ihtimalini dusunerek yazdim kusura bakmaYa yok maaş kartim bende.demediğim şeyler nerden cikio anlamadim...bende bilmiorum ki nasil olcak altin işi yok oyle bisey deseler oldugunu nasi ispat etcem?
Onun ailesinin evinde.biz daha cocuguz ya kendimiz koruyamayiz kendi malimizi.Evin Anahtarı yok mu sizde evde olmadığı bi zaman gidip alamaz mısınız altınları :/
Böyle bi durumda keşke bankada altın hesabı actirip yatirsaydınız o zamanda dermiydi "koruyamiyorsunuz" diye?şimdi bosanma olursa eğer o altınları geri almak zor olucak :-/kadınlar kulübüne uye olup bu foruma takıldım dan beri iyice evlilikten soğudum vallahi?Onun ailesinin evinde.biz daha cocuguz ya kendimiz koruyamayiz kendi malimizi.
Takılan altınlar her halukarda mahkemede konu olur ve düğün videolarindan falan ne kadar takıldığı tespit edilerek talep edilebilirBöyle bi durumda keşke bankada altın hesabı actirip yatirsaydınız o zamanda dermiydi "koruyamiyorsunuz" diye?şimdi bosanma olursa eğer o altınları geri almak zor olucak :-/kadınlar kulübüne uye olup bu foruma takıldım dan beri iyice evlilikten soğudum vallahi?
Umarim düğün videolari vardır akıl edip yok etmezler insallah :-/ Olduda bi gun evlenip bosanma noktasına gelirswm düğün fotolari ile videolari alip evdwn cikacamTakılan altınlar her halukarda mahkemede konu olur ve düğün videolarindan falan ne kadar takıldığı tespit edilerek talep edilebilir
illa ki tespit edilirUmarim düğün videolari vardır akıl edip yok etmezler insallah :-/ Olduda bi gun evlenip bosanma noktasına gelirswm düğün fotolari ile videolari alip evdwn cikacamiyice paranoyak olduk artık
Ay yazmak zorunda hissettim. İnşallah okursun. Kuzenimin seninkine benzer bi evliliği var. Hala devam ediyo tabi 20 yıllık falan evliler yaklaşık. Kuzenim de eşide kamuda memur. Adam çok istedi kuzenimle evlenmeyi. Çook peşinden koştu evlenene kadar.
Evlendikten sonra işler değişti. Kızın maaş kartını aldı ve bi daha hiç vermedi. Üstüne başına doğrudürüst bişey alamadı yıllardır kızcağız. 2 tane çocuğu oldu. Adam çocuklarına karşı da çok cimri. Teli bozulmuş çocuğun ödleri koptu babaları duyacak diye. Kaç tane evleri arsaları var
Neye yarar. Öyle adamların çocuklarına da hayrı olmuyo anlayacağın.
paraya tapmak nedemek aciklarmisiniz? Merve hanim esiniz kazandigi paralari ney yapiyordu? Siz kazandiginizi ney yapiyordunuz? Bu para muhabbeti esinizle aranizdami oluyordu yoksa ailesiyle aranizdami?Demekki insanlar üc asagi bes yukari ayni seyleri yasiyor.
Normalde kimseye ayril bosan diyemem. Ama annemde biz küçükken ayrılsaymış belki akıl sağlığı bu denli yıpranmazdı. Ve hepimiz evlendik halen ayrılamıyo çünkü senelerce çalışıp babam elinden almış. Devletin ödediği çocuk paralarını bile bize bakan nineme göndermemiş. Ninem son Zamanına kadar tarlalarda çalışıp bizleri okuttu. Düğünümüz dahil hiçbirşeye yardım etmeyen bu adam ben öldükten sonra naparsanız yapın, ozamana dek benden bişey beklemeyin der.
Anneme hak veremiyorum.
Herzaman derim çalışırken ayrılsaydın bi evin bari olurdu.
Bizim için yapmış güya bence cesaret edememiş ve çocuklarını gerçekten düşünmemiş
Sen senden geçtikten sonra çocuğun sana hasret büyüdükten sonra iş işten geçecek maalesef. Mutlu sağlıklı bi anneye ihtiyacı var çocukların paraya tapan bi baba için perişan olmuş bi anneye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?