Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
basarilarinin devamini dilerim, umarim ben de bir an once 7 li rakamlari gorurum

tesekkur ederim benim icin onemli olan 78 den asagiya inebilmek.. Insaallah inebilirim .. Siz de inersiniz insaallah ama yukarda da yazdigim gibi kilo dusunce yoluyla verilemedigi icin caba harcamak gerek..

Insaallah vericez bu kilolariiii

umarim, ben normal yiyince veriyorum zaten, yani hormonal her hangi bir sIKIntim yokta mutlaka arada bir kaciriyorum. oyle olunca da tabi gelsin kilolar. ama burda yazilanlari gorunce biraz olsun motivasyonum artiyor dogrusu, havalar iyilesti biraz yuruyuse de cikabilirim. yani ben de umutluyum. beraber kilolari verelim.

Evet bende evlendikten sonra fazlasiyla kacirdim ondan boyle sistim
10 kilo fazlam vardi, kisa bir hamilelik surecinde 4 kilo almayi basarmis bir insanim.. 78 dim hamile kaldigimda.. insaallah bu hafta 78 e inerim diye tahmin ediyorum ve asil maraton sonrasinda baslicak benim icin..

Hepimiz icin hersey cok guzel olsun
El birligiyle verelim bu kilolari, zira gazlamadan olmuyor bazen

Saat farkindan dolayi bana yeni basladi tabii bu yeni hafta

Dun serbes atis gunum diye abarttim biraz sanirim neyseki gec saatte yemedim yani..

Bugun yeni bir hafta daha basladi.. 3. haftam olucak ama ben hala spora baslayamadim.. beklemem gerekiyor sanirim biraz daha cok uzuluyorum buna

Neyse 3. haftaya baslamis bulunmaktayim insaallah sagsaglim bu haftayi da tamamlarim.. ilk bir aydan sonra degil de bu hafta 78 e inebilmeyi basarabilirsem ki acelesi yok asil maraton benim icin ondan sonra baslicak..

Esime de tartiyi saklattirdim.. her gun her gun olmaz oyle yanii tepesinde..

selam buldum günlüğünü..okudum ne kadar gençmişsin daha 23 üniv yeni bitirdiğim zamanlar aklıma geldi..yediklerin gayet güzel görünüyor kaçamaksız..böyle devam edersin umarım..bebişin için üzüldüm canım geçmiş olsun..Allah hayırlısını versin..görüşmek üzere uğrarım yine..

saol canim..

Her zaman beklerim buyur gel ben cok yalnizim burda

iste gelelim haftada bir tartilmanin faydalarina:

esime demistim tartiyi saklamasini kasindim ve adama cikarttirdim sakladigi yerden..

Dun tartildigimda kilom 78.2 cikti.. cok sevinmistim ama fazla uzun surmedi.. bu sabah yine tartildim ve 79.2 ciktim

Cok moraim bozuldu cunku kacamak falan yapmadim en son kacamagim pazar gunuydu ki o benim serbest gunum zaten,,

Motivasyonum da bozuldu tabii ama napim bilmiyorum.. pazara kadar ben yine diyetime devam edeyim,,

Odem olustu bende sanirim.. Bilmiyorum ne yapacagimi..

Tavsiyesi olan yine yazabilir bana..

yeşil çay iç canım ödeme iyi gelirmiş

saol canim iceyim bari kahvaltida.. ya sinir oldum ya... bari pazara kadar normal haline donse su kilom.. tartilma gunumde.. boyle birsey de ilk defa basima geliyor bana kapak olsun iste.. en iyisi haftada bir tartilmak..

Evet kilo vermek istiyorum cunku tartiya her ciktigimda yuzumu eksitmek degil, aynaya bakip gulumsemek istiyorum..

En sevdigim is olan alisveris yaparken girdigim magazalarda ustume ne giyersem giyeyim yakismasini ve insanlarin guzel gozlerle beni suzmelerini istiyorum..

Saglikli bir insan olmak ve zaman gecip de vakit geldiginde oleceksem de saglikli olmek istiyorum..

Evlatlarima, cevremdeki herkese iyi, saglikli bir ornek olmak istiyorum..

Ben kilo vermek istiyorum cunku evlendikten sonra aldigim bu fazlaliklarla insanlarin karsisina her ciktigimda aaa ne kadar cok kilo almissin demelerini degil, yine tas gibisin demelerini istiyorum..

Ben kendimle gurur duymak istedigim icin de kilo vermek istiyorum.. Kendime verdigim sozu tutmak istiyorum.. Yarin obur gun incecik bir bedenle ayna karsisina gectigimde " Aferim sana !" demek istiyorum kendime..

Ben kilo vermek istiyorum cunku simdiden biriktirmeye basladigim fotograflarimla , yarin kendime bir diyet basari oykusu konusu acmak ve butun belki gorunuste kilolu ama hissen, ruhen incecik, hassas bayanlara yardimci olmak istiyorum..

Ben hayatta karar verdigim bir seyi belki sonuna kadar ilk kez getirerek, kendimle ovunmek icin kilo vermek istiyorum..

Kendimi iyi hissetmek istiyorum..

Mutlu olmak istiyorum..

Arkadaslarim yerken tadina bile bakmamak beni mutlu ediyor simdi.. pazar gunlerini bekleyip tartilmak ve ticker imda duzeltmeler yapmak beni mutlu ediyor simdi.. Yasadigim uzucu hadiseden sonra belki boyle tedavi ediyorum kendimi..

Son düzenleme:
Gerci ben kendim calip kendim oynuyorum gunlugumde ama olsun

Diyet iyi simdilik ya Allah bozmasin.. bugun de bozmadim ya aferim bana ama tirsiyorum cok :18::18:

Yarin sehir disina cikiyoruz 5 gunlugune .. bu surec icerisinde 200 gram versem yeter hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccc gozum yuksekte degil.. zaten bir hafta sonra bir ayim dolmus oluyor.. kaliyor 3 ay geriye.. zaman aslinda aceleci... ayda da 4-5 kilo vermek istedigimden normal aslinda..

gerci kilo vermekle de bitmiyor bir de sonrasi varki muhimmi muhim.. ve ben o sirada turkiyede olcam insaallah.. o da ayri bir mevzuu.. onun icin ne kadar versem karima..

gorusuruz gunluk arkadasim... insaallah birdaha gelip de bildirimimi yaptigimda tickerimi yine hedef kiloma dogru guzel bir rakamla ilerletmis olurum.. Rabbim irade versinn

Bes gunluk sehir disi macerasindan ve kilo almamak , yediklerime dikkat etmek stresiyle gecen 5 gunun ardindan evimdeyim..

Bu hafta icin 200 gr versem yeter diyordum kiii eve geldim tartildim 700 gr vermisim.. kosturmaktan sanirim.. tabiki yediklerime de dikkat ettim.. bogazi tutmadan hic birsey olmuyor kizlar..

Normalde sabahlari tarilirdim ama ucaktan inip , alisverip yapip, eve gelene kadar oglen olmustu.. rakam bu sebepten dolayi az gostermiyordur insaallah.. bu hafta sIkI tutmam lazim isimi..

Normalde gecen ayin 23 unde baslamistim diyetime.. yani nerdeyse bir ay oldu diyete baslayali ve 5 kilo vermis oldum ben bir ayda insaallah..

Gerci sn hafta saglikli beslenemedim.. ara ogunlerim, yemek saatlerim cok degisti bazen olmadi.. yogurt, peynir hic yiyemedim dersem yeridir..

Ama ayda 5 kilo iyi.. benim acelem yok.. sadece saglikli kilo vermek istiyorum.. gitsin fazlaliklar ve bir daha geri gelmesin..

Haydi bakalim daridi onumuzdeki aylarin basina.. mayis 23 e kadar hedef kiloma inmem lazim.. hatta oncesinde 70 olursam hedefimi 65 e cekicem..

Rabbim gazimizi eksik etmesin

Son düzenleme:
ayda beş kilo gayet güzel tebrik ederim canım darısı başıma..

tesekkur ederim canim

darisi hepimizin basina

beser beser insaallah

Insanlara cok kilo aldiginizi ve onu vermek icin cabaladiginizi soylediginizde neden " o kadar da kilon yok aslinda " derler???

Gercekten aslinda o kadar da kilomuz yok mudur yoksa "tamam kilon var ama obez degilsin " manasinda bir hitab mi isitmekteyizdir..

Insan once kendini bilecek arkadas !!!

Icimi , disimi en iyi ben goruyorum..

Ben fazlam var diyorsam vardir, ben bu kilo bende iyi diyorsam 80 da olsam o kilo bende iyidir.

Ve ben diyorum ki ben cok kilo aldim.. elbette ki fazlam var.. hayatta inisler cikislar da var dogal olarak.. Ve ayda 4 kilo verirsem zaten 3 ayda istedigim kiloya gelebiliyorum..

3 ay ne ki insan hayatinda..

Diyete baslayali bir ay oldu bile..

3 ay saglikli beslenmek fena bir fikir mi ??

Hayatimin bundan sonraki soneminde bedenime iskence etmek istememem ve hep guzel bir kiloda kalmak (dikkat edin zayif kalmak demiyorum.. cok zayiflikta kilo kadar sagliksiz gorunuyor insanin ustunde ) fena mi ??

Saglikli yaslanmak ya da olurken bile saglikli olmek fena mi ??

Kendimizi mutlu edecek seylerle ugrasmak fena mi??

Bir magazaya girince ustume yakisan ve yapisani sak diye bulsam fena mi??

Hic de fena degil ve bunun icin sadece 3 aya daha ihtiyacim var..

Bunu baskalari basarabilmis mi??

Ohooooooooooooooo kimler kimler...

O zaman bende yaparim Allahin izniyle..

Rabbim irade versin...

3 ay sonra fistik gibi bir bedene sahip olabileyim..

Hepimiz olsun..

Ve fotolarimi cekiyorum...

Belki cok bekleyenim oldugundan degil ama zamani geldiginde haledecegimi dusundugum icin bir basari oykusu yazmak istiyorum..

Rabbim nasip etsin ve hepimize bol iradeler versin insaallah..

o kadar kesin ve net yazmışsın ki kararlı olduğun buradan belli .......bence sen bu işin üstesinden gelecek 3 ay sonra diyet nasıl yapılır kilo nasıl verilirmiş hjerkese göstereceksin.....
allah yardımcın olsun........

saol canim insaallahh..

dogum gunun kutlu olsun dogum gunusu garusu

Umarim sende hedefledigin kilona inersin, gördügüm kadariyla cok azimlisin ve bir ayda 5 kilo cok güzel bir rakam. Devamindada böyle ilerlersin ins. Hadi bakalim hedeflerimize adim adim ilerleyecegiz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…