basarilarinin devamini dilerim, umarim ben de bir an once 7 li rakamlari gorurum
umarim, ben normal yiyince veriyorum zaten, yani hormonal her hangi bir sIKIntim yokta mutlaka arada bir kaciriyorum. oyle olunca da tabi gelsin kilolar. ama burda yazilanlari gorunce biraz olsun motivasyonum artiyor dogrusu, havalar iyilesti biraz yuruyuse de cikabilirim. yani ben de umutluyum. beraber kilolari verelim.
selambuldum günlüğünü..okudum ne kadar gençmişsin daha 23 üniv yeni bitirdiğim zamanlar aklıma geldi..yediklerin gayet güzel görünüyor kaçamaksız..böyle devam edersin umarım..bebişin için üzüldüm canım geçmiş olsun..Allah hayırlısını versin..görüşmek üzere uğrarım yine..
yeşil çay iç canım ödeme iyi gelirmiş
Insanlara cok kilo aldiginizi ve onu vermek icin cabaladiginizi soylediginizde neden " o kadar da kilon yok aslinda " derler???
Gercekten aslinda o kadar da kilomuz yok mudur yoksa "tamam kilon var ama obez degilsin " manasinda bir hitab mi isitmekteyizdir..
Insan once kendini bilecek arkadas !!!
Icimi , disimi en iyi ben goruyorum..
Ben fazlam var diyorsam vardir, ben bu kilo bende iyi diyorsam 80 da olsam o kilo bende iyidir.
Ve ben diyorum ki ben cok kilo aldim.. elbette ki fazlam var.. hayatta inisler cikislar da var dogal olarak.. Ve ayda 4 kilo verirsem zaten 3 ayda istedigim kiloya gelebiliyorum..
3 ay ne ki insan hayatinda..
Diyete baslayali bir ay oldu bile..
3 ay saglikli beslenmek fena bir fikir mi ??
Hayatimin bundan sonraki soneminde bedenime iskence etmek istememem ve hep guzel bir kiloda kalmak (dikkat edin zayif kalmak demiyorum.. cok zayiflikta kilo kadar sagliksiz gorunuyor insanin ustunde ) fena mi ??
Saglikli yaslanmak ya da olurken bile saglikli olmek fena mi ??
Kendimizi mutlu edecek seylerle ugrasmak fena mi??
Bir magazaya girince ustume yakisan ve yapisani sak diye bulsam fena mi??
Hic de fena degil ve bunun icin sadece 3 aya daha ihtiyacim var..
Bunu baskalari basarabilmis mi??
Ohooooooooooooooo kimler kimler...
O zaman bende yaparim Allahin izniyle..
Rabbim irade versin...
3 ay sonra fistik gibi bir bedene sahip olabileyim..
Hepimiz olsun..
Ve fotolarimi cekiyorum...
Belki cok bekleyenim oldugundan degil ama zamani geldiginde haledecegimi dusundugum icin bir basari oykusu yazmak istiyorum..
Rabbim nasip etsin ve hepimize bol iradeler versin insaallah..
o kadar kesin ve net yazmışsın ki kararlı olduğun buradan belli .......bence sen bu işin üstesinden gelecek 3 ay sonra diyet nasıl yapılır kilo nasıl verilirmiş hjerkese göstereceksin.....
allah yardımcın olsun........
teşekkür ederim sanırım rütbeyi değiştirme vakti gelmişsaol canim insaallahh..
dogum gunun kutlu olsun dogum gunusu garusu
teşekkür ederim sanırım rütbeyi değiştirme vakti gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?