Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olur olur sen umudunu yitirme ya hic gitmeseydi ne olacakti yada arti gösterseydi? -200gr genede iyi, moral bozmaya degmez

benim bu kendimi tutamayip da tartilma durumum ne olacak acaba cok merak ediyorum...

ne guzel veriyordum kilolarimi.. memislerim bile kuculdu

ama bu hafta sadece 200 vermisim.. gerci iki gun daha var tartilmaya ama moralim bouldu yaa

sabah ayni sekilde kahvaltimi yaptim onu yazmistim sanirim :26:

arada meyveli yogurt yedim 50 cal lik

oglen hic birsey yiyemedim cunku disarda isim vardi ve ikindi arami ne de oglen yemegimi yapabildim ve sadece kahve ictim..

aksam yediklerim bir izgara tavuk
salata
corba
yogurt

ama ben bu sabah kilom inmistir sandim inmemis

5 kiloda insanin kilo vermesi durur mu yahuuu

bakalim eger bu pazar yine gecen haftalarda oldugu gibi tarti guzel bir rakam gosterirse onceden tartilmicam arkadas!! pazardan pazara !!

ama dedigim gibi olursa :18::18::18::18:

bende bendeee

burda saat sabah 8:15 kahvaltimi yapiyorum canim..

bu arada aysunum gelmisssss

hosgeldin canimmmmmmmmmm

hehehe ben senin yurtdışında olduğunu unutmuşum günaydın ozaman afiyet olsun

tesekkur ederim canim yidim gitti

diyetisyenimin verdigi saatlere gore beslenmeye calisiyorum soyleki :

sabah 8-8:30 arasi kahvalti yapiyorum

10-10:30 arasi bir ara ogunum var

oglen 12-12:30 ogle yemegi vaktim

15-15:30 ikindi ara ogunum

aksam 19-19:30 aksam yemegim (genelde ben daha erken yiyorum cunku acikmis oluyorum)

21-21:30 yatsi ara ogunumm

tavsiye ederim

kahvaltim ayni

ara yok

ogle
salata
corba'
4 kasik sebze yem

ara
bir sekersiz turk kahvesi ve bitter kemircem

son iki gundur falan inanilmaz canim birseyler yemek istiyor.. nedendir bilmem istahim kabardi.. normalde yemedikce istahi kesilir insanin..

bir de bu hafta az kilom gidince tahminim ben ya adet goruyorum.. ya da kilo verimim hakikaten yavasladi..

Dusukten sonra kanamam bir ara durmustu iki haftayi gecti yine basladi.. acaba adet mi olyuyorum ne oluyor bana bilmiyorum..

Saglik cok onemli yaaa.. Allah insana once saglik versin ...

buyurunuz bugun kahvaltim degisti biraz dun alisveris yapinca.. zira yumurta yemekten fenalik gelmisti hafta basindan beri.. yaninda sekersiz nescafe vardi

Eklentiler

• $download.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 95

amin vanım tabiyki önce sağlık sonra herşey yoluna girer

arkadaslar sanki ikinci bir dusuk yasiyormus gibi kanamam var.. agrim yok cok sukur.. sislikte var sanirim... onun icin ne yaparsam yapim tartida cok hoslanacagim bir rakam olacagini sanmiyorum.. ama kacamagim yok.. en azindan bu konuda icim rahat.. ben sagligima kavusunca pit pit iner o kilolar insaallah.. sabah tartilip yazicam ins sonucumu buraya.. doktorumla da irtibata en kisa zamanda gecicem cunku normal bir durum degil bu..

evet bugun sabahin nurunda kalktim her zamanki gibi ve tartildim..

giden 600 gr giderler defterime yazildi..

76 li rakami gordum cok sukur.. yavas gidiyorum ama saglam adimlarla olsun onemli olan o..

bugun arzuladigim yiyeceklere kavusabilirim ama aklim daha cok kanamam da oldugu icin tadim yok aslinda..

Rabbim saglik versin herkese.. sonrasi oyle kolaymiskii

Allahim serbest atis gunu diye ne kadan da abarttim dun.. cok yedim yahu ve cok rahatsiz oldum.. odul gunum olmasina ragmen... ve hala karnim sis..kahvalti falan da yapmak istemiyorum.. sanirim kendimi zorlamasam iyi olacak.. bide .. sey... kabiz oldum ben ya

kayısı ye arkadaşım hem ara öğünlerede ekleye bilirsin 2-3 tane hemde kabızlığa kesin çözüm,kanaman içinde doktoruna gitmeyi ihmal etme kilolara gelince onlardan kurtulacağımızdan ben eminim sende emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…