vay desene bugün ekşın olucak
bakarız artık.. hastalanıcam zaten bugün bile olabilirim :26:
Elini çabıkk tuttttttt
aman dur hastalnıyım rahatlayım yaaa paso bişeyler yiyorum yoksa
hayde kızlar bende çıktım yarın görüşürüz çok öptüm hepinizi
speedy yarın alıcam havadisleri
heyyoooooooooooo geldim ama kimseler yok. zuzuyuda çaldırdım zilli gelmedi. bugün eşimin yanındayım. pazar günü çalışınca göremedik ana oğul. düğün güzel geçti. bende fena değildim. resim yükleyemedim makinanın kablosu yok. sonra eklerim. herkes iyidir umarım. pazartesi kv. gidiyoruz inşallah burası çok sıcak.
cemre böcük zuzu ve spedy mi öptüm.
heyyoooooooooooo geldim ama kimseler yok. zuzuyuda çaldırdım zilli gelmedi. bugün eşimin yanındayım. pazar günü çalışınca göremedik ana oğul. düğün güzel geçti. bende fena değildim. resim yükleyemedim makinanın kablosu yok. sonra eklerim. herkes iyidir umarım. pazartesi kv. gidiyoruz inşallah burası çok sıcak.
ay bebeğim hoşgeldin ....aramışsın ama yerimde değildim işim vardı accuk...özledim kız seni ay şu resimleri çok merak ediyorum çabuk kablo bul ekle çatlarım valla arıcam seni zaten
üzgünüm bebişim kablo yok maalesef. Yükleme şansım yokmakyajımı beğenmedim. Yüzümde hiç yok gibi oldu. Saçlarıma çıtçıt takıldı ama renk farkı oldu. Ogün suratım 1 karıştı. At kuyruğu istediğim gibi olmadı. Bende şans olsa. Neyse bakar se karar verirsin.
üzgünüm bebişim kablo yok maalesef. Yükleme şansım yokmakyajımı beğenmedim. Yüzümde hiç yok gibi oldu. Saçlarıma çıtçıt takıldı ama renk farkı oldu. Ogün suratım 1 karıştı. At kuyruğu istediğim gibi olmadı. Bende şans olsa. Neyse bakar se karar verirsin.
yarın nişan var orda da çekileyim hepsini eklerim.
geldim bende buralardaydım zaten.
ben geldim kızlarrr ay yoğunum şu sıralar..............
meloş eee kocan yapmadımı kız saçını bakalım resme karar veririz
aloooooooooooooooo toplaşın bakimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?