slm bebeğim nasıl yani başka tanıdığı yok bu kont doktorluk yapmadımı hastanede gülüm kendi arkadaşları vardır ala ala hemen panik yapma gelir ortalığı velveleye verme
jean hoşgeldin canım nasılsın artık uğramaz oldun buralara iyi sayılırım sen nasılsın bebeğim.....
cemre kız kimin yanında olabilir de bakem
eski eşiyle çocugunun yanında olabilir ama ben uyurken kalkıp apar topar neden gtsn ki :26:
ah canımm çok sevindim iyi olduğuna
şişlikler indi mi?
uğraşıp duruyorum tatlışım
aaaaaaaaaaaaaaaaa bi yaşıma daha girdim kız bu kont daha önceden evlimiydi ay bide çocuğumu var
oooo oooo sen cok sey kacırmışsın yavrum
ben kendimi boşuna mı parcaladım o kadar ben bu adamla evlenmem diye?
ulen ne bileyim anlatmadınki ne kaçırıcam o zaman herşeyi anlatıyodun ben başka birini seviyodun ondan istemiyosun diye biliyorum
o da var evet
ama asıl neden bu, çnkü ötekisiyle bişey olamicagı blliydi zaten
aslıçabık gel buraya
valla ben daha şimdi öğreniyorum kız ben daha önce evli olduğun bilmiyordum .....hem oraya gitsede kızma cemre çünkü sonuçta çocuğu var hasta olabilir acil bişey olabilir buna alışman lazım bebeğim...
diğer soracaklarımı özelden sorarım burdan yazmak istemiyorum
aaa canım bende bilmiyordum sasırdım vala zor ama
ay zuzu sınırlerım bozuldu dün biri girmiş nıckımle gebelık bölümüne bişi yazmısdeli olcam bildirdim hala silinmedi yaa kim olabilir
ben gitme demem ki, yeri geliyo 7 kat yabancı arıyo emre bi gel bak çocuga şu oldu bu oldu diye. tabi gtsn ama beni uyandrablrdi sbh, cemre benim gtmem lazım diyebilirdi, veya kaç saat oldu eve bi telefon edebilirdi.
aaa inanmıyorum
iş yrinde falan açık unutmuş olablr msn aslım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?