- Konu Sahibi Mavili hatun
-
Benim rezervim az canım 7 toplandı öncekilerde daha azdı en çok bu sefer toplandıCanım senn kaç yumurtan toplanmıştı
Benmde az 8 yumurta gözüküyor şuana kadar 2 kesin dedi doktor diğerleri küçük bekleyelim inşallah büyür onlarda sayı çok az benim kaliteli mi peki sennBenim rezervim az canım 7 toplandı öncekilerde daha azdı en çok bu sefer toplandı
Nasıl arttı canim bu sefer.degisik birşey mi yaptı doktor değişik bi uygulamamiBenim rezervim az canım 7 toplandı öncekilerde daha azdı en çok bu sefer toplandı
Daha önce 5 6 toplanmıştı bu sefer öncesinde cylco prognova kullandım ilk gün sayım daha fazlaydı bir de sadece gonalf değil menopur da kullandım dolu sayısı da arttı hangilerine bağlı bilmiyorum amaNasıl arttı canim bu sefer.degisik birşey mi yaptı doktor değişik bi uygulamami
Kalite sıkıntım yok canım ama tutmuyor yine deBenmde az 8 yumurta gözüküyor şuana kadar 2 kesin dedi doktor diğerleri küçük bekleyelim inşallah büyür onlarda sayı çok az benim kaliteli mi peki senn
Dozu meydi iğnelerin işte nasip ya olacağı varsa oluyo olmuycaksada ne olursa olsun yokKalite sıkıntım yok canım ama tutmuyor yine de
DEğişerek kullandım canım 225 gonalf 75 menopurla başladık 150 150 oldu sonda gün galibaDozu meydi iğnelerin işte nasip ya olacağı varsa oluyo olmuycaksada ne olursa olsun yok
Gerçekten çok zor bende 450 doz kullanıyorum en Yükseği ilaçları raporsuz alıyorum 4 kutu oldu yani düşündüğümün çok üstü oldu dehada ne kadar kullanırım belli değil blast ne oluyo bilmiyorum inşaşlah canımDEğişerek kullandım canım 225 gonalf 75 menopurla başladık 150 150 oldu sonda gün galiba
4 blastım var şu an toplamda iki kere daha transfer hakkım var onlar da olmazsa 4 transfer olacak maddi manevi tükenme noktası bizim için inşallah bunlarla olur artık
İnşallahCanım benim son kontrolde 13 olan Opuda yetişmişti şnşallah seninki de yetişecek günde en zaman bir cm büyüyorlar çünkü 11 olan için de umudunu kaybetme 14 ü geçer o da 15 filan olabilir 14 üstü dolu çıkabiliyor 16 üstü ideal olsa da
EVEt ilaçlar çok pahalıGerçekten çok zor bende 450 doz kullanıyorum en Yükseği ilaçları raporsuz alıyorum 4 kutu oldu yani düşündüğümün çok üstü oldu dehada ne kadar kullanırım belli değil blast ne oluyo bilmiyorum inşaşlah canım
Anladım işte bi sürü bilmediğim şeyi bu süreçte öğreniyorum sağolEVEt ilaçlar çok pahalıblast beşinci gün embriyosunun olması gereken aşaması zamanıyla uyumlu giden beşinci gün embriyosu 120 hücreli filan oluyor güzel yani ama tutmayınca istediği kadar güzel olsun
14 ler yetişir muhtemelen merak etme beş tane toplanır hayırlı olsun şimdiden heyecanlı bekleyişler başlıyorKızlarr günaydın kontrolden geliyorum yumurtalar büyümüş 3 tane Kesin toplanacak var dedi hemşire 2 tane 14 var onlarda yetişir inşallah çarşmaba toplama bu akşam ovitrelle vurulacam çok az yumurta ğnşallah kaliteli çıkar olanlarda işimize yarar
İnşallah ya bende öyle diyorum 5 toplansa bari 2 tane olsa yeter bana ama bakalım ovitrelle vurulduktan sonrada büyümeye devam eder mi acaba14 ler yetişir muhtemelen merak etme beş tane toplanır hayırlı olsun şimdiden heyecanlı bekleyişler başlıyor
Büyüyor sanırım canım benim ovitrelle vurulduğum gün 13 olan yetişmişti çünküİnşallah ya bende öyle diyorum 5 toplansa bari 2 tane olsa yeter bana ama bakalım ovitrelle vurulduktan sonrada büyümeye devam eder mi acaba
14 ler de yetişir canım :) Bir gün arayla toplamamız olacak, ikimizin de sayıları yakın bakalım nasıl gelişecek. Sabahtan beri okuya okuya yapılan araştırmaları beynim bulandı. E2 ve progesteronuna baktılar mı? Onlar kaç çıktı?Kızlarr günaydın kontrolden geliyorum yumurtalar büyümüş 3 tane Kesin toplanacak var dedi hemşire 2 tane 14 var onlarda yetişir inşallah çarşmaba toplama bu akşam ovitrelle vurulacam çok az yumurta ğnşallah kaliteli çıkar olanlarda işimize yarar
Ğnşallah ya yetişsin :) ya da kaliteli olsunlar oda kabul :) bakmadılar rahim kalınlığına baktı sadece ikimizde güzel haber verelim14 ler de yetişir canım :) Bir gün arayla toplamamız olacak, ikimizin de sayıları yakın bakalım nasıl gelişecek. Sabahtan beri okuya okuya yapılan araştırmaları beynim bulandı. E2 ve progesteronuna baktılar mı? Onlar kaç çıktı?
hayır. sadece tedavi :)Canim.amh düşükmüş seninde peki kaliteli yumurta olması için bisey yaptinizmi
Hep kalitelimi olurdu yumurtaların. Yani tedavi tabiki biliyorum da tedavi benim hep gonal f menapur verip gidiyorlar sonra cetrotide sonra ovitrel yani senin extra bi iğne ilaç oldumuhayır. sadece tedavi :)
Merhaba. Rabbim kucağınıza sağlıklı bir bebek almayı nasip etsinBenim de 0.3 7 tane Toplandı daha önce de 6 ve 5 sadece bir kez 2 toplanmıştı onda da çatlamamışlardı .amh ı iki yerde 0.3 olarak ölçtürdüm doğru yani hatta bir yıl oldu daha da düşmüştür şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?