0,7 AMH İLE TÜP BEBEK MACERAM

Hep kalitelimi olurdu yumurtaların. Yani tedavi tabiki biliyorum da tedavi benim hep gonal f menapur verip gidiyorlar sonra cetrotide sonra ovitrel yani senin extra bi iğne ilaç oldumu
hımm.. yok sadece 2 yum. toplandı zaten gonal- merional- ovitr-cetrotide bir de vitamin kullandım previt diye 2ay önceden vermişti aynıları işte bi menapur ney bilmiyorum bana merional verdiler

Canım naptın kaçta olacaktı toplaman inşallah herşey yolunda gider gitmiş geçmiş olur sıkıntın olmadan

sizinle yaşımız ve amh değerimiz birebir aynı, ben d ebir yıldrı
sizi ağlayarak okudum, ne zor bu süreci yaşamak insan bazen gerçekten dayanamıyor sınıra ulaşıyor. etrafta bakıyorum kimse uğraşmadan pıtır pıtır doğuruyor, sizin hikayeniz bana büyük umut oldu iyi ki paylaştınız sağolun.
benim yaşım 33, amh değerim bir yıl önce 0.37 idi şimdi daha da düşmüştür muhtemelen.
yıllardır uğraşıyoruz.
hepimiz muradımıza ereriz inşallah.

Canım çıktım 4 tane olgun toplandı, yarın döllenip döllenmediğini haber vermek için arayacaklar :) üstümden yük kalktı resmen darışı başına
Kaç tane vardı 4 toplandı canım inşallah döllenirler ya çok heyecanlı nasıl geçti ne kadar sürdü zor ayıldın mı :)

Kaç tane vardı 4 toplandı canım inşallah döllenirler ya çok heyecanlı nasıl geçti ne kadar sürdü zor ayıldın mı :)
Gözüken 12 ydi ama 4 ü büyümüştü 4 ü de toplandı. Hiçbir şey anlamadım yarım saat falan sürdü heralde. Ayıldım bi 10 dk ya bitince galiba :) Adet ağrısı gibi ağrım biraz da kanamam var o kadar bitti gitti

Korktun mu peki benkorkuyırum ameliyathanede mi nerde yapıldı ayılmaktanda korkuyorum hiç yattın mı hastahanede inşallah hepsi kaliteli olur

Korktun mu peki benkorkuyırum ameliyathanede mi nerde yapıldı ayılmaktanda korkuyorum hiç yattın mı hastahanede inşallah hepsi kaliteli olur
Yok canım hiç korkma hiçbir şey anlamıyorsun evet ameliyathane gibi bir yerdeydi, ayılınca sersem gibiydim şimdi geçti. Bir saat yatırmamışlardır, kahvaltı falan verdiler sonra çıktık

Yok canım hiç korkma hiçbir şey anlamıyorsun evet ameliyathane gibi bir yerdeydi, ayılınca sersem gibiydim şimdi geçti. Bir saat yatırmamışlardır, kahvaltı falan verdiler sonra çıktık
Atlattın çok iyi oldu peki ilk ayıldığında kendinde miydin bide kanaman şimdi geçti mi son olarak o an biley diyorlar mı kaliteli fln gibi

Atlattın çok iyi oldu peki ilk ayıldığında kendinde miydin bide kanaman şimdi geçti mi son olarak o an biley diyorlar mı kaliteli fln gibi
İlk ayıldığımda kendimde değildim pek kanamam çok hafif lekelenmeye döndü şu an. Evet 4 ü de çekirdekli olgun iyi durumda dediler

Canım naptın, nasıl geçti?
Canım şimdi eve gidiyorum çok şükür korktuğum gibi olmadı rahat geçti 7 yumurta toplandı kanama fln gibi bişey olmadı biraz dinlenip çıktık antibiyotik verdi progestan coraspirin yarın arıycaz dediler inşallah güzel şeyler duyarım

Ay hadi maşallah çok iyi toplanmış. Beni de aradılar 3 ü döllenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…