- Konu Sahibi Mavili hatun
-
Yok canım şimdilik öyle bir şey yok, bunlar iyi gelişirse tabiiHayırlısı olsun canım vardır bi bildiği mutlaka peki tekrar yumurta toplama işlemi olucak mı acaba
İnşallah bir sorun olmaz güzel ilerler herşeyYok canım şimdilik öyle bir şey yok, bunlar iyi gelişirse tabii
Canım naptın ne durumdasın? Haber verdiler mi?İnşallah bir sorun olmaz güzel ilerler herşey
Kuzum o güne kadar yaşamaya devam etmeleri gerekiyor tabi transfer için ama üçüncü günü genelde büyük çoğunluğu görüyor embriyoların beşinci güne bekletselerdi o zaman riskli oluyorKızlar 7 yumurta toplamışlardı 3 ü olgunmuş 2si döllenmiş şükür cmrtsi çağrılar transfer için bişey Sorucam şimdi döllendi artık kesin mi yani transfer işlemi
İnşallah daha stres bitmedi yani öyle mi inşallah kötü bi haber gelmez evet acaba neden bekletmiyorlar riske atmamak için miKuzum o güne kadar yaşamaya devam etmeleri gerekiyor tabi transfer için ama üçüncü günü genelde büyük çoğunluğu görüyor embriyoların beşinci güne bekletselerdi o zaman riskli oluyor
İlk denemen mi canım ilk denemede bende de üçüncü gün transferi oldu riske atmamak için çünkünormalde beşinci güne ulaşamayan bazı embriyolara anne karnının iyi geldiğini ve daha rahat ulaştıklarını düşünüyorlarmış.benim ne yazık ki ilki olmayınca ondan sonra hep beş denendi.inşallah sizde gerek kalmasınİnşallah daha stres bitmedi yani öyle mi inşallah kötü bi haber gelmez evet acaba neden bekletmiyorlar riske atmamak için mi
Canım hergün arayıp durumunu söyleyecekler sana şimdi, beni bugün de aradılar. Yarına kadar giderse donduracaklar sanırım. 3 ya da 5 güne getiriyorlar: az olduğu için bizimkiler durumlarına göre karar verip 3. Gün transfer ederler heraldeİnşallah daha stres bitmedi yani öyle mi inşallah kötü bi haber gelmez evet acaba neden bekletmiyorlar riske atmamak için mi
Canım senin kaç tane transfer ettiler?İlk denemen mi canım ilk denemede bende de üçüncü gün transferi oldu riske atmamak için çünkünormalde beşinci güne ulaşamayan bazı embriyolara anne karnının iyi geldiğini ve daha rahat ulaştıklarını düşünüyorlarmış.benim ne yazık ki ilki olmayınca ondan sonra hep beş denendi.inşallah sizde gerek kalmasın
İki transferim var negatif ikisi de ikişer taneydi üçüncü için dondurduk son toplama da bu sefer kalite daha iyi inşqllqh olurCanım senin kaç tane transfer ettiler?
İnşallah canım yarına giderse benim de donduracaklarmış şans artsın diyeİki transferim var negatif ikisi de ikişer taneydi üçüncü için dondurduk son toplama da bu sefer kalite daha iyi inşqllqh olur
Hayırlısı olsun canım 3ü 5 i dondurulmuşu tazesi tutacaksa tutuyor gerçekten şans inşallah ilk denemede kavuşursunuzİnşallah canım yarına giderse benim de donduracaklarmış şans artsın diye
Evet ilk denemem inşallah ya arıycaz fln demediler ama direk cumartesi gelin dediler şimdi sen ne aşamadasınİlk denemen mi canım ilk denemede bende de üçüncü gün transferi oldu riske atmamak için çünkünormalde beşinci güne ulaşamayan bazı embriyolara anne karnının iyi geldiğini ve daha rahat ulaştıklarını düşünüyorlarmış.benim ne yazık ki ilki olmayınca ondan sonra hep beş denendi.inşallah sizde gerek kalmasın
Bana arıycaz fln demediler canım cumartesi transfer için gelin dediler sadace ya bugün çok sevindim döllenme olduğuna inşaşalh kötü bişey için aramazlarCanım hergün arayıp durumunu söyleyecekler sana şimdi, beni bugün de aradılar. Yarına kadar giderse donduracaklar sanırım. 3 ya da 5 güne getiriyorlar: az olduğu için bizimkiler durumlarına göre karar verip 3. Gün transfer ederler heralde
Tamam o zaman kuzu 3. gün transferi olacak demekBana arıycaz fln demediler canım cumartesi transfer için gelin dediler sadace ya bugün çok sevindim döllenme olduğuna inşaşalh kötü bişey için aramazlar
İnşallah canımm yani hergğn stres benim bugün adet 1 sen sonra 16. Günüm adete yaklaşıyorum tabi transferin onla bi ilgisi var mı acabaTamam o zaman kuzu 3. gün transferi olacak demekHiç kötü düşünme inş çok güzel olacak her şey
14. gün yumurtlaman olduğu için, 3. günü 17 ye göre ayarlıyorlar sanırım canım. Normal yani aslında. Progesteronuna göre karar vermişlerdir bir de çok yüksek çıksa koymazlardı adete yakınsın diyeİnşallah canımm yani hergğn stres benim bugün adet 1 sen sonra 16. Günüm adete yaklaşıyorum tabi transferin onla bi ilgisi var mı acaba
Ona bakmadılar ama belki yumurtlama sırasında kan almışlardır bilmiyorum o kafama takıldı ama sonuçta bilirle heralde14. gün yumurtlaman olduğu için, 3. günü 17 ye göre ayarlıyorlar sanırım canım. Normal yani aslında. Progesteronuna göre karar vermişlerdir bir de çok yüksek çıksa koymazlardı adete yakınsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?