- 21 Ağustos 2016
- 159
- 49
- 98
- 28
şu an yumurtlama silikleştiği ilk gün çatlamaBat 13 Ekim sanırım kimyasal gebelik geçirdim geçen ay yani dış gebelik olup olmadığı bu akşam belli olacak sanki yumurtlama döneminde gibi hissettim ve ovulasyon testi yaptım sizce doğru mu ilk defa yaptım daha koyulasacak mi
Canım hayırlısı olsun inşallah öncelikle, testin pik gibi görünüyor bugün ama daha koyulaşır mı yoksa yarın düşüşe mi geçer bilmiyorum kişiden kişiye değişebiliyor, ben bu şekilde pik gördüğüm günü ve sonrasındaki 2 günü yani toplam 3 gün değerlendirdim şu an beklemedeyim.Bat 13 Ekim sanırım kimyasal gebelik geçirdim geçen ay yani dış gebelik olup olmadığı bu akşam belli olacak sanki yumurtlama döneminde gibi hissettim ve ovulasyon testi yaptım sizce doğru mu ilk defa yaptım daha koyulasacak mi
şu an yumurtlama silikleştiği ilk gün çatlama
Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim kızlar , yani önümüzdeki günlerde silikleşmeyi görene kadar test yapmaya devam mı edeceğimCanım hayırlısı olsun inşallah öncelikle, testin pik gibi görünüyor bugün ama daha koyulaşır mı yoksa yarın düşüşe mi geçer bilmiyorum kişiden kişiye değişebiliyor, ben bu şekilde pik gördüğüm günü ve sonrasındaki 2 günü yani toplam 3 gün değerlendirdim şu an beklemedeyim.
pik gördüğün günlerle beraber silikleşene kadar genelde 2 gün pik 3. gün silikleşme teste devam etÖncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim kızlar , yani önümüzdeki günlerde silikleşmeyi görene kadar test yapmaya devam mı edeceğim
Az önce yaptım bunu canım on dakika kadar oldu ne diyorsun denesek mi senceamin inşallah seninde bu ay bebiş tutar ve gelecek ay güzel haberi verirsin bugun test silikse dinlenin bence sperm vucutta 3 gün canlı kalabiliyormuş zaten :)
Az önce yaptım bunu canım on dakika kadar oldu ne diyorsun denesek mi sence
İkna oldumDeme oyle caydirma beni suan ocakta kayniyo bal atip deneyim bide hayita bariherkezin damak tadi farkli belki senin hosuna gider bilemessin ki tek faydasi olsunda artik burnu kapatip dikiyom direk nefes almadan
Canım ben Mayıs ayında bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 2 aylıkken sonrasında tam 60. Günde adet oldum ilk adetim buda ikinci oldu işte 15 gün gecikmeli geldi ama öncesinde doktora sorduğum da kürtajdan sonrası normal dedi 1 2 ay düzensiz olması düzene girer dedibenim sat 17 eylul bat 14 ekim gosteriyor bakalim ne olacak bu ay, 15 gun gecikmeli adet buraz fazla degil mi canim doktora gitseydin
gecmi olsun canim umarim bu ay guzel haberleri birlikte alirizCanım ben Mayıs ayında bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 2 aylıkken sonrasında tam 60. Günde adet oldum ilk adetim buda ikinci oldu işte 15 gün gecikmeli geldi ama öncesinde doktora sorduğum da kürtajdan sonrası normal dedi 1 2 ay düzensiz olması düzene girer dedi
bende korkuyorum ama eger guzel sonuclar alacaksak herseye değerHsg bende cekılecegım buyuk ıhtımal korkuyorum
hosgeldin canim kimyasal sonrasi cok gebelik haberi alan var umarim seninde guzel haberlrini alirizSelam Kizlar bnmde gece. Ay kimyasala dondu ne yazikki regl tarihim de 15 inde nasipse bakalim ne olucak gerci gecikse de kimyasaldan olabilir diyorum ben ama suanlik 15 inde
insallah sirayla guzel haberler alacagizSelam kızlar inşallah hepinizin güzel haberlerini aldıktan sonra da ben alırım bat 17
insallahh canim hosgeldinBen de 15 ekim olarak yerimi alıyım, belki şans getirir bana
ekim ugurlu gelsinKızlar benim bat 1 Ekim bugüne kadar meme hassasiyeti kasık ağrısı felan vardı bugün hepsi gitti olmadı sanırım bu ay da
doktora gittiniz miKızlar bişey soracağım benim bu ay reglim 6. gün bitti iki gün hiçbirsey gelmedi dün gece ilişki sonrası tekrar kanamam başladı çok yoğun değil ama kırmızı devam ediyor bende hpv var yarın sabah doktora gideceğim ama endişelendim ilk kez böyle bişey yaşadım bitti mi biterdi bende leke bile olmazdı hiç
bende onu kullaniyorum canimm hosgeldinnselam kızlarbenimde bat 9 ekim
İnşallah bu ay olur bende sadece folidoce diye bir ilaç kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?