1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

şu an yumurtlama silikleştiği ilk gün çatlama

Canım hayırlısı olsun inşallah öncelikle, testin pik gibi görünüyor bugün ama daha koyulaşır mı yoksa yarın düşüşe mi geçer bilmiyorum kişiden kişiye değişebiliyor, ben bu şekilde pik gördüğüm günü ve sonrasındaki 2 günü yani toplam 3 gün değerlendirdim şu an beklemedeyim.

şu an yumurtlama silikleştiği ilk gün çatlama
Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim kızlar , yani önümüzdeki günlerde silikleşmeyi görene kadar test yapmaya devam mı edeceğim

Öncelikle yanıtlarınız için çok teşekkür ederim kızlar , yani önümüzdeki günlerde silikleşmeyi görene kadar test yapmaya devam mı edeceğim
pik gördüğün günlerle beraber silikleşene kadar genelde 2 gün pik 3. gün silikleşme teste devam et

benim sat 17 eylul bat 14 ekim gosteriyor bakalim ne olacak bu ay, 15 gun gecikmeli adet buraz fazla degil mi canim doktora gitseydin
Canım ben Mayıs ayında bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 2 aylıkken sonrasında tam 60. Günde adet oldum ilk adetim buda ikinci oldu işte 15 gün gecikmeli geldi ama öncesinde doktora sorduğum da kürtajdan sonrası normal dedi 1 2 ay düzensiz olması düzene girer dedi

Erken gebelik testleri en erken regle kaç gün kala çıkartır? Bat 6 Ekim.. Elimde bir sürü erken gebelik testi var, bugün yapsam çok mu erken olur acaba?

Selam kızlarrr bende bat 8 ekimle yerimi alayım programa göre 24 eylül yanı dün pıktı dünü bgunu değerlendirdik yarın ve sonrakı günüde değerlendirmeye calıscam sonrası artık bekleyıs bkalım dodo1234 sonunda buldum başlıgı cano

gecmi olsun canim umarim bu ay guzel haberleri birlikte aliriz

doktora gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…