Hadı bkaalım hayrlı haberler inşallah canm varmı belrtılerınBat 13 Ekim çok heyecanlıyım
kızlar bat 12 ama alt karın ağrısı Kasıklarımda belde ağrı. Uyku yorgunluk sürekli idrara çıkma var bende. Bu belirtiler psikolojik mi oldu acaba? adet olacakmış gibi vücut ağrısı Veee aşırı sinirliyim :)
Yok yapmadım en son gecikmemde doktor Duphaston vermişti bu ay da kullansam mı bilmiyorum gebelik varsa korur yoksa adet söker demiştiHakkimizda hayirlisi ben bir kac aydir gecikip sonra adet oldugumdan pek umidim ypk acikcasi.
Sen test yaptin mi
benimde bat 14-15 ama hiçbiri yokkızlar bat 12 ama alt karın ağrısı Kasıklarımda belde ağrı. Uyku yorgunluk sürekli idrara çıkma var bende. Bu belirtiler psikolojik mi oldu acaba? adet olacakmış gibi vücut ağrısı Veee aşırı sinirliyim :)
Bugün hafif karın ağrım var halabat ne zaman O okurseverrr
Bugün hafif karın ağrım var hala
Aynı benimdegünaydın , valla hem regli hem gebelik belirtisi hepsi :) ne desem yalan olur.
Benim hepsi var ama adet belirtisi gibi bu stres çok kötü yaa.benimde bat 14-15 ama hiçbiri yoknormalde yumurtlama sonrası normal regl olana kadar bir sürü belirtim olurdu. hiçbiri yok şuan
amin canım inşallahBenim hepsi var ama adet belirtisi gibi bu stres çok kötü yaa.hayırlısı ile inş. Rabbim hepimizin kucağını doldursun. Şuraya tüm bekleyenler hamileyimmmmm diye yazabilsin. İnş.
Şu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Gecmiste düşüklük, kimyasal veya dış gebelik yaşamışlardı direkt akla rahimden kaynaklı problem düşünülebilir. Ama hiç gebe kalamayanlara direkt rahimsel sıkıntı denilebilir mi?Peki rahimde şekil bozukluğu varsa kimyasal gebelik oluşur mu yoksa hiç mi gebelik oluşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?