İnositol içeren folik asit alın mutlakaBilgilendim sayende teşekkür ederimpeki kaç gün içicem o suyu yumurtlama sonrasi da içmem gerekiyo mu
8 aydir deniyoruz 15 aylik evliyim 27 yasindayim esimde 33aynen öyle ne kadardır deniyorsunuz buarada. benin yaşım var ondan aslında birazda daha zor oluyor.
aa bu kadar erken cikmasina sasirdim hayirli olsun diyelim o zaman saglikla kucaginiza alinİkisinde de çıktı çok şükür şimdi takip yapacağız tabiki sağlıklı yükseliyor mı diye sağolun bilgilendirme için
Hangi markayı kullandınız ve kaçınca ayda hamile kaldınız, bir de pcos var mıyduı? Bu arada sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziİnositol içeren folik asit alın mutlaka
daha erken değil mi daha 7 gün var regliye.Kızlar benim bat 1 Ekim bugüne kadar meme hassasiyeti kasık ağrısı felan vardı bugün hepsi gitti olmadı sanırım bu ay da
hayırlısı olsun inşallah daha çok yenisiniz korunmayı da duşursenız 8 ay cok normal yarın öbürgün güzel haberlerini alırsın:) ve daha gençsiniz süper:)8 aydir deniyoruz 15 aylik evliyim 27 yasindayim esimde 33
Evet erken tabi de geçen ay da böyle yumurtlamadan sonra hep belirtim vardi gitti regl oldum hamile olduğum ay hep devam etmişti hiç geçmedendaha erken değil mi daha 7 gün var regliye.
Ayy valla hayiti aldim bugun yaptim asiri aci kotu tadi var sogan suyuna kubran oluyum o dereceZorla içeceksin artık. valla o gebelik olana kadar her seyi deniycez mecburBen soğan suyunu da denemek istiyorum ama midem cok hassas bide gastrit falan var içemem herhalde hayit otunun tadı nasıl acaba ağır degildir insllah
Bu ay bizim seninle her şey aynı ilerliyor inşallah güzel haberide beraber alırız☺Benimde 5 Ekim
Amin inşallah çok erken olduğu için kadın doğuma gitmedim daha adetten sonra 10.gün gel demişti. Beta yükseliyor mu ona bakıcaz biraz erken yakaladıkaa bu kadar erken cikmasina sasirdim hayirli olsun diyelim o zaman saglikla kucaginiza alin
insallah bakalim ya bekleyince insan strese giriyorhayırlısı olsun inşallah daha çok yenisiniz korunmayı da duşursenız 8 ay cok normal yarın öbürgün güzel haberlerini alırsın:) ve daha gençsiniz süper:)
insallah guzelce yukselirrAmin inşallah çok erken olduğu için kadın doğuma gitmedim daha adetten sonra 10.gün gel demişti. Beta yükseliyor mu ona bakıcaz biraz erken yakaladık
Benimde Eylül boş geçti 15 gün gecikmeli adet oldum sat 13 Eylül bat 13 ekim inşallah güzel haberler alırızEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
İnofolik combi hp almayi düşünüyorum daha önce de kullanmistim bi faydasini göremedim ama deniycem yineİnositol içeren folik asit alın mutlaka
İçmicem yaAyy valla hayiti aldim bugun yaptim asiri aci kotu tadi var sogan suyuna kubran oluyum o derecevalla
İnşallahhh canım inşallaahhhhhBu ay bizim seninle her şey aynı ilerliyor inşallah güzel haberide beraber alırız☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?