1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar benim bat 1 Ekim bugüne kadar meme hassasiyeti kasık ağrısı felan vardı bugün hepsi gitti olmadı sanırım bu ay da

Kızlar bişey soracağım benim bu ay reglim 6. gün bitti iki gün hiçbirsey gelmedi dün gece ilişki sonrası tekrar kanamam başladı çok yoğun değil ama kırmızı devam ediyor bende hpv var yarın sabah doktora gideceğim ama endişelendim ilk kez böyle bişey yaşadım bitti mi biterdi bende leke bile olmazdı hiç

Zorla içeceksin artık. valla o gebelik olana kadar her seyi deniycez mecbur Ben soğan suyunu da denemek istiyorum ama midem cok hassas bide gastrit falan var içemem herhalde hayit otunun tadı nasıl acaba ağır degildir insllah
Ayy valla hayiti aldim bugun yaptim asiri aci kotu tadi var sogan suyuna kubran oluyum o derece valla

Kızçeler artimed ovülasyon testi döngü 16. gün daha bugün ovü testi aldım yaptım 5-6 dk geçti sadece
Şimdi afedersiniz dün gece ilşki yaşadık sizce bugün denemesekte yarın mı denesek sizce sperm kalitesi için.
Görüşünüzü yazar mısınız:)

Evett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
Benimde Eylül boş geçti 15 gün gecikmeli adet oldum sat 13 Eylül bat 13 ekim inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…