Bunun için ürolojiye mi gitmeliEvet bi git umarım bu işlem şifa olur ardından güzel haberi alırsıneşin sprem testi verdi mi
Yorumunu görünce dayanamadım bende sem gibiyim bat3 Ekim düşükten sonra Bidaha kalamadım dün ulturasona girdim hemotom var az az dedi tutunma olasabilir dedi moralim çok bozuldu saatlerdir ağlıyorumMerhaba bat 5 Ekim 3 ay önce düşük yaptım umarım bu ay tekrardan nasip olur bana ve hepinize
benim sat 17 eylul bat 14 ekim gosteriyor bakalim ne olacak bu ay, 15 gun gecikmeli adet buraz fazla degil mi canim doktora gitseydinBenimde Eylül boş geçti 15 gün gecikmeli adet oldum sat 13 Eylül bat 13 ekim inşallah güzel haberler alırız
Deme oyle caydirma beni suan ocakta kayniyo bal atip deneyim bide hayita bariİçmicem yamidem zaten kötü ben en iyisi vitamin falan alim omega folik asit vs.
Selam,kızlar ilişki dışında başka bir şey yapıyor musunuz ? yani işte ilaç ya da alternatif tıp gibi:)
merhabaa,Kızçeler artimed ovülasyon testi döngü 16. gün daha bugün ovü testi aldım yaptım 5-6 dk geçti sadece
Şimdi afedersiniz dün gece ilşki yaşadık sizce bugün denemesekte yarın mı denesek sizce sperm kalitesi için.
Görüşünüzü yazar mısınız:)
Eki Görüntüle 3648588
Tebrik ederim :) bende doktorum rossylia MULTİMAX verdi iki aydır onu kullanıyorum . bir de soğan kürü yaptım bu ay. nasip kısmet artık.Selam,
benim yumurtalıklarımda biraz hareketsizlik ve kiloya bağlı yavaşlama olmuştu son 3 ayda reglim düzensizdi,kan testlerimde demir ve b12 gibi eksiklikler dışında doktor ilaç kullanma dedi ama çocuk istiyorum deyince combinol yazdı yumurtlamanı kolaylaştırır diye onu kullandım 1 ay ve 2. ay ovulasyon takibi sonucu hamile kaldım ondan önce bizde eşimle mayısta denemeye başlamıştık :)
peki sizce folik asit kullanımı mantıklı mı? bu hususta insanlar ikiye ayrılmış durumda siz mesleğin içindesiniz bizi aydınlatır mısınız?Tebrik ederim :) bende doktorum rossylia MULTİMAX verdi iki aydır onu kullanıyorum . bir de soğan kürü yaptım bu ay. nasip kısmet artık.
merhaba ben sağlıkcı değilim ama ilk gebeliğimde kullandım hatta cocuk yapmaya karar verdiğim zaman önceden kullanmıştım doktor önerisi ile. üstte yanlış yazmışım benim de doktorum olacaktı :)peki sizce folik asit kullanımı mantıklı mı? bu hususta insanlar ikiye ayrılmış durumda siz mesleğin içindesiniz bizi aydınlatır mısınız?
hhahhha bende heyecanlandımmerhaba ben sağlıkcı değilim ama ilk gebeliğimde kullandım hatta cocuk yapmaya karar verdiğim zaman önceden kullanmıştım doktor önerisi ile. üstte yanlış yazmışım benim de doktorum olacaktı :)
hahahahaha :) kız keşke olaydım :)hhahhha bende heyecanlandım
hoşgeldin inşallah güzel sonucçlara :)Merhaba ben de kendim beklemeyeyim diye başlıkları okurken denk geldim ve ovulasyon testi gibi çoğu şeyi buradan öğrendim en basiti bat neyin kısaltması bilmiyordum
1.5 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bat :5 Ekim
İnşallah herkes kendisini için en hayırlı zamanda güzel haberler alır
Bu ay olmazsa ovulasyon takibi için deneyenlerden güvenilir bir test markası önerisi isteyeceğim
canım laboquick öneririrm ben 2 aykulandım ikinci ayda nasip olduMerhaba ben de kendim beklemeyeyim diye başlıkları okurken denk geldim ve ovulasyon testi gibi çoğu şeyi buradan öğrendim en basiti bat neyin kısaltması bilmiyordum
1.5 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bat :5 Ekim
İnşallah herkes kendisini için en hayırlı zamanda güzel haberler alır
Bu ay olmazsa ovulasyon takibi için deneyenlerden güvenilir bir test markası önerisi isteyeceğim
ya canım teşekkür ederim dünde değerlendirdim.merhabaa,
benim takip ettiğim bir ebe çift çizgiyi gördüğüm 1. ve 2. günü silik çizgi görünce 3. günü de değerlendirmemi önerdi,dediği gibi yaptım sonuç pozitif :)
amin inşallah seninde bu ay bebiş tutar ve gelecek ay güzel haberi verirsin bugun test silikse dinlenin bence sperm vucutta 3 gün canlı kalabiliyormuş zaten :)ya canım teşekkür ederim dünde değerlendirdim.
bugün daha ovü testi yapmadım.
ama bugünde değerlendirmeyi düşünüyorum.İnşallah tutar.
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
Hsg bende cekılecegım buyuk ıhtımal korkuyorumEvett bu 3. konum arkadaslar 7 8 aydir deniyoruz maalesef eylulde bos gecti doktora gidip geliyorum hsg çekeceğim umarim ekim artik sonuc aldigimiz bir ay olur gelin ekimi birlikte bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?