1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Kızlar yerimi alayım bende bat 1 Ekim hepimizin umutları inşallah tutunur bedenimize
8 aydır deniyoruz 2 ay önce eşimde ileri hız problemi çıktı hayal kırıklığı yaşadık kürler ilaçlar derken her ay bir umut doluyoruz işte
Normalde aylardır yumurtlamadan sonra kasık ağrısı yaşarım bu ay hiç kasık ağrısı yaşamadım, ve de normalde hiç göğüs hassasiyetim olmaz ne yumurtlama da ne de regli de bu ay göğüs ucu hassasiyetim oldu biraz ovulasyondan 5 gün sonra, son olarak bazen çok şiddetlenen bel ağrısı yaşıyorum.
Çok üzülerek bir de yumurtlamadan 2 gün sonra ben hasta oldum ateş baş ağrısı burun tıkanıklığı vücut ağrısı inşallah tutunmaya engel olmaz
Biraz uzun oldu ama benim hikayem de bu

Benimde geçen ay adetim gecikti o yüzden 19 Eylül'de oldum bat Ekim 19 diyelim soğan suyuna başladım bakalım bu ay umarım hayırlı haberler alacagiz

İçmicem ya midem zaten kötü ben en iyisi vitamin falan alim omega folik asit vs.
Deme oyle caydirma beni suan ocakta kayniyo bal atip deneyim bide hayita bari herkezin damak tadi farkli belki senin hosuna gider bilemessin ki tek faydasi olsunda artik burnu kapatip dikiyom direk nefes almadan

kızlar ilişki dışında başka bir şey yapıyor musunuz ? yani işte ilaç ya da alternatif tıp gibi:)
Selam,
benim yumurtalıklarımda biraz hareketsizlik ve kiloya bağlı yavaşlama olmuştu son 3 ayda reglim düzensizdi,kan testlerimde demir ve b12 gibi eksiklikler dışında doktor ilaç kullanma dedi ama çocuk istiyorum deyince combinol yazdı yumurtlamanı kolaylaştırır diye onu kullandım 1 ay ve 2. ay ovulasyon takibi sonucu hamile kaldım ondan önce bizde eşimle mayısta denemeye başlamıştık :)

merhabaa,

benim takip ettiğim bir ebe çift çizgiyi gördüğüm 1. ve 2. günü silik çizgi görünce 3. günü de değerlendirmemi önerdi,dediği gibi yaptım sonuç pozitif :)

Tebrik ederim :) bende doktorum rossylia MULTİMAX verdi iki aydır onu kullanıyorum . bir de soğan kürü yaptım bu ay. nasip kısmet artık.

Tebrik ederim :) bende doktorum rossylia MULTİMAX verdi iki aydır onu kullanıyorum . bir de soğan kürü yaptım bu ay. nasip kısmet artık.
peki sizce folik asit kullanımı mantıklı mı? bu hususta insanlar ikiye ayrılmış durumda siz mesleğin içindesiniz bizi aydınlatır mısınız?

peki sizce folik asit kullanımı mantıklı mı? bu hususta insanlar ikiye ayrılmış durumda siz mesleğin içindesiniz bizi aydınlatır mısınız?
merhaba ben sağlıkcı değilim ama ilk gebeliğimde kullandım hatta cocuk yapmaya karar verdiğim zaman önceden kullanmıştım doktor önerisi ile. üstte yanlış yazmışım benim de doktorum olacaktı :)

Merhaba ben de kendim beklemeyeyim diye başlıkları okurken denk geldim ve ovulasyon testi gibi çoğu şeyi buradan öğrendim en basiti bat neyin kısaltması bilmiyordum
1.5 yıllık evliyim 3 aydır korunmuyoruz bat :5 Ekim
İnşallah herkes kendisini için en hayırlı zamanda güzel haberler alır
Bu ay olmazsa ovulasyon takibi için deneyenlerden güvenilir bir test markası önerisi isteyeceğim

hoşgeldin inşallah güzel sonucçlara :)

canım laboquick öneririrm ben 2 aykulandım ikinci ayda nasip oldu bende bat-sat-dpo buradan öğrendim valla

merhabaa,

benim takip ettiğim bir ebe çift çizgiyi gördüğüm 1. ve 2. günü silik çizgi görünce 3. günü de değerlendirmemi önerdi,dediği gibi yaptım sonuç pozitif :)
ya canım teşekkür ederim dünde değerlendirdim.
bugün daha ovü testi yapmadım.
ama bugünde değerlendirmeyi düşünüyorum.İnşallah tutar.
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah.

ya canım teşekkür ederim dünde değerlendirdim.
bugün daha ovü testi yapmadım.
ama bugünde değerlendirmeyi düşünüyorum.İnşallah tutar.
Bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
amin inşallah seninde bu ay bebiş tutar ve gelecek ay güzel haberi verirsin bugun test silikse dinlenin bence sperm vucutta 3 gün canlı kalabiliyormuş zaten :)

Bat 13 Ekim sanırım kimyasal gebelik geçirdim geçen ay yani dış gebelik olup olmadığı bu akşam belli olacak sanki yumurtlama döneminde gibi hissettim ve ovulasyon testi yaptım sizce doğru mu ilk defa yaptım daha koyulasacak mi

Eklentiler

• 1000042459.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…