- Konu Sahibi asii nuran
-
öyle mi dersinizIyide kresler zaten bu fiyattan asagi bakmaz.
Hatta duzgun bi yer bu kadar paraya kapi acmaz.
Cikin isten kendiniz bakin anneniz hakli
üç yaştan sonra iş bulamamaktan korkuyorumKendin işten çık. Asgari ücret alıyormuşsun zaten. Kreşe vereceğin para da nerden baksan 750 civarı olacak. Kreş için gerçekten de çok küçük. Uzmanlar bile en az 3 yaş diyor.
Sana tavsiyem anneni dinle.
Hiç küçük değil canım ikizlerimi kreşe verdiğimde 1.5 yaşındalardı 1 yıl oldu emin ol kafan daha rahat oluyoMerhaba hanımlar;
Çalışıyorum bebeğime annem bakıyor.Annemle aynı şehirde değiliz.Sırf bebeğime bakmak için bizde kalıyor.Bütün düzeni bozuldu kadının.Tabi bizimde.Bakıcılar da fazla para istiyorlar.Zaten aldığım asgari ücret bakıcıya verdiğim zaman bişey kalmıyor.
Annemde hiç mutlu değil bizimle yaşamaktan.Evimi özlüyorum baban yalnız kaldı diyor.Çık işten kendin bak diyor.Sizce 1,5 yaş kreş için küçük mü?
İçim hiç el vermiyor ama mecburum da gerçi kreşlerde pahalı ama ne yapabilirim sizce?
Herkz işten çıkmamı söylüyor ama kafam karıştı maaşım 1900tl olucak ama tabi daha olmadı sizce mantıklımı çalışmam bebeklerinizde nasıl etki oldu acabaHiç küçük değil canım ikizlerimi kreşe verdiğimde 1.5 yaşındalardı 1 yıl oldu emin ol kafan daha rahat oluyo
hocaları baya ilgilendi il bi hafta zorlandılar sonra çabuk adepte olsular maaşınız 1900 olacaksa ve çalışmaya mecbursanız dişinizi sıkın benimde aldığımın kreşe gidiyo ama bunun ilerisinide düşünmek lazım yarın ne olacağımız belli değil kendi ayağımızın üstünde durmamız çok önemli bence bu devirdeHerkz işten çıkmamı söylüyor ama kafam karıştı maaşım 1900tl olucak ama tabi daha olmadı sizce mantıklımı çalışmam bebeklerinizde nasıl etki oldu acaba
Geleceğe dair çok düşünme bence. Bir çocuk ilk iki yıl annesine çok ihtiyaç duyuyor. Kendini bile ifade edemeyen küçük bir bebeğe nasıl kreşi şiddetle öneriyorlar çok şaşırdım doğrusu.üç yaştan sonra iş bulamamaktan korkuyorum
Kendini ifade edemeyecek kadar küçük bir bebeğe nasıl " hiç küçük değil " diyorsun gerçekten anlamadım.Hiç küçük değil canım ikizlerimi kreşe verdiğimde 1.5 yaşındalardı 1 yıl oldu emin ol kafan daha rahat oluyo
eğer bakacak emin biri yoksa kreşi ben tavsiye ederim çünkü çocuklarımı mecburen kreşe verdim ve çok faydası oldu her anlamda daha sosyal oldular 6 aydan itibaren bırakılan çocuklar var ve evde bakıldı büyük kızım ne bi sosyallik ne bi oyun ne bi aktivite öğretildi çocuğa siz elinizden geldikçe iyisini bulmaya çalışınKendini ifade edemeyecek kadar küçük bir bebeğe nasıl " hiç küçük değil " diyorsun gerçekten anlamadım.
Çok mecbur kalmadıkça kreşi erken yaşta kimseye tavsiye etmiyorum ki işin içinde olan eğitimciler bile aynı şeyi söylüyor.
normalde annemler yanımızda kalıyor ama arada memlekete gıdıyorlar kızımda onlarla gıdıyor ve duruyor..bebeğiniz orda mı kalıyor duruyor mu peki
bir firmada sevkiyat satış işlemlerini takip ediyorumne iş yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?