1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

hoşgeldın aramıza ılk sayfada gecen haftakı kılolarımız var.
pazartesı gunlerı tartılıyoruz.ama konu sahıbımız SELİN HANIM bugun bıraz yogun oldugu ıcın kilolarımızı yazamadım yarın halledecek

hoşbuldum:))
çok da geç kalmadım yani:))

kızlarrrrrrr akşam ne yesem yaaa az bişi makarna yesem olurmu yanında yoğurt ve salata ne dersiniz yoksa makarna yerine çorbamı içiyim bu akşam tartılıp kilomu yarın yazcamm

günaydın kızlarrr sabah bir bardak yarım yağlı şekersiz süt içtim.

vee tartıldım tabiii bugün itibariyle 50 kiloyummmm hedefe kaldı 5 kiloo :13:

Günaydın kızlar,

Lazkızı aferin sana ama o kiloları çabuk alacaksın malesef
Bence bi süre kilonu korumak için uğraş 1 ay kadar mesela hem ye hem spor yap yoksa kötü olur sonu...

Ben dün tartılmadım dün pırasa yedim sadece.

Sabah,
domates,
3 zeytin
4 dilim kaşar
1 dilim ekmek
şekersiz çay

Günaydın hanımlar. Yine uçmuş sayfalar maşallah. Herkes ne kadar azimli. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ben evde bilgisayar başına geçemiyorum kızlar. Ancak işe gelince işte. Hemen hesap vermeye geçiyorum. Akşam yemeğim: 2 kaşık patatesli bezelye yemeği,2 kaşık pilav ve yoğurt. Sabah 2 dilim ekmek şekersiz çay, peynir ve 4-5 tane zeytin. Akşamları spor yapmayı istiyorum ama hiç halim kalmıyo.

haklısın canım ama sporu bırakmıcam artık ölene kadar spor hayatımın bir parçası olacak. ve ekmeği kestim yersemde günde 1 dilim yiyeceğim ve herşeyden az az tabi

Arkadaşlar,

Topiğe beni de ekleyin dedikten sonra bi daha girmeyenleri, kilo bildirimi yapmayanları sildim. Eğer tekrardan bizimle başlamak isteyen arkadaşlar olursa lütfen devamını da getirsin sadece eklenmek için gelmeyin lütfen..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…