Tatlım ilk:))
Gel sende topiğe he ne kadar diyet yapamasanda yediklerini yazarsın
canimm gelirim gelmesinede ben yediklerimi yazarsam hepiniz diyeti birakirsinizen iyisimi ben sizi boyle takip edeyim dogumdan sonra ihtiyacim olacak bu topige
Neler yiyosun cnm sen bakım
Merak etme bizim canımız çekmezBiz yemek yemeyi sevmiyoruz bi kere
sabah eşimi işe gönderirken saat 07:00 de bir bardak yağsız süt ve 2 dilim tuzsuz ekmeğin üzerine nutella sürüp yedim.
saat 10:00da kahvaltı beyaz peynir, kaşar peyniri,tulum peyniri, domatesli biberli sucuklu yumurta, portakal suyu, pekmez, helva yedim
bu saate kadar1 buçuk litre su içtim şimdi kalkıp 2 dilim yağsız biftek kızartıcam ve bol yeşillikli salata nasılım
Sen hamilesin canım çok güzel ama menün akşam yediklerine dikkat et ama fazla kilo almakta iyi değilSüt ve su içmeyi ihmal etme hiç bebeğin doğduktan sonra sıkı bir diyet yaparsın bide emzirirsen tamamdır zaten hemen gdier kilolar
canım işin enteresanı onca yememe rağmen kilo almıyorum 33 haftaya kadartoplamda 5 kilo aldım, ama doğumdan sonra diyet ve spora ihtiyacım kesin olacak.
Bu haftadan sonra başlarsın cnm kilo almaya inşallah 3-4 kiloyla son bulur o aldıklarınıda verirsin zaten doğumda baya kilo gidiyo bide sonrasında:)
Sen ye iç cnm bebeğin büyüsün inşallah
inşallah tatlımm, sende fazla kasma kilon çok değil sadece almamaya çalış dikkatki ye iç
selam kızlarrr.
kahavltıda 1yumurta 3zeytın 1domates yedım
öglen daha yemedım.
Sen 2 öğüne düştün farkındasın dimi cnm
geç kalkıyosun geç yiyosun
sabah 8bucukta kalktım.midem bulanıyordu.bırsey yıyemedım.aksam kayınvalıdemler umreden gelecek.onlara sarma,dolma,tatlı,muffın falan yaptım bu saat oldu.az once yaptım kahvaltıyı cnm.ama istemeyerek oldu mıdem sabah bulanıyordu cunku.
Kayınvalidesini de düşünürmüş ay ay
Miden mi bulanıyo allah allah
tabi düşünürüm sevdıgım gonul verdıgım adamı benım için doğurmuş
Ne güzel cnm kaynananda iyidir ama dimi
evet cnm iyidir sağolsun.
eee naptın gorusmeyelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?