1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

sivribibercim sen ertesi gun davet etmissin yine

ben ilk geceyi ucakta gelin oldugum yere gitmekle

beraber olcagimiz gecemide kaynanam ,kayinpeder, görümce cocuk cocuk 55 metrekare evde gecirdim :1shok:

bu kiz yerimde olsa hepsini gebertirmis baksana :roflol:

Son düzenleme:

La havle vela kuvvete illa billahil Aliyyil Azim,

ramazan ramazan valla günaha gircem

sen boşan arkadaşım bundan ne demek 1 gece yatıya gelmek
ne işi var sizin evde gitsin karşı komşuda kalsın
yani bu nasıl bir düşüncedir böyle,
evlenirken onlara güvenerek mi evlendiniz
hastayım şu laflara herşeyi biz yaptık yardım etmediler,
yaww etmek zorundalar mı
o yaşa getirmişler okutmuşlar daa napsınlar
maçan yemiyosa evlenmiceksin

bu ne biçim bencilliktir böyle
kendi ailemde onun ailesi de gelmesin
yarın sen çocunun evine gitmezsin
ama gitmek isteyeneleri engelleme
bari

Sakin ol Ayn:teselli:, şekerin, kolesterolün ve bilimum menapoz hormonların yükselecek yine.:smiley-cool:

Seninkide tam komedi yavkaydirigubbakcemile3

kayınvalıdem eltımle oturuyo eltımı öle bi pasifleştirmişki cocuklarını ben buyuttum ben eve yemek yaptım bısey bılmıodun ben olmasam cocukların ölurdu annenle bayramdan bayrama konus yeter eltımın annesı uzaktaydı kalmaya gıttıklerınde oğlunu arar benı burda bıraktın gttnm kaynananın evnde oturuosun sutum haram olsun dıyen bırısı esımede aynı sekılde veya benzer seyler solememesı ıcın cok yakınlaşmak ıstemyrm ılerde banada sen 1aylık gelınken geldım yemegnı yaptım evnı topladım v.s demesın ıstyrm kendı ayaklarım ustunde durabılırım ben
bu seferlık gelsın evet haftasonuna denk getrcem arayıp ozelıklede dıcem eltıme solerım kızı yollamaz zaten zorla alıp getrr kaynanam eger sıksık gelmek ıstersede tedbırımı alıcam

şimdi bu gelinler hiiiiiiiiiiiç yaşlanmayacak vede hiiiiiiiiiiiç kaynana olmayacaklar herhalde gün ola devran döne diye bir söz vardır

Şimdi şu var, belki kayınvalidenin hiçbir şeyden haberi yok, belki de gelmeyecek kalmayacak, hoş bazı kayınvalideleri de anlamak mümkün değil, sevmediği istemediği, baştan evlilik olmasın diye , oğlunu vazgeçirmek için herşeyi yapan kayınvalideler, sonradan gelinlerinin evlerinden çıkmaz olurlar.
Bunu da hiç anlamam..

Sevmiyorsun ya, bir kaşık suda boğacaksın ya gelini, ne işin var gelinin dibinde, evinde yatıda bilmem nede? ..(Son cümle senin kayınvaliden için geçerli değil, bilemiyoruz belki dediğim gibi sadece eşinin planı bu..)

Bunu da sorgulamak lazım işte..
Sana gelince arkadaşım;
Kayınvalidesini sevmeyen ve bir takım kötü olaylar yaşayan bir gelinsin..

Anlaşılan geçmişte seni pek istememiş ve sen de diş bilemişsin için için..

Kısa ve öz olarak aslında; onu evinde istemiyorsun hem de hiçbir şekilde..

Ama eşin her erkek gibi anasına çok düşkün ve kendi evinde arada sırada anasını ağırlamak istiyor..Evlat olarak hoş tutmak istiyor..O da kendi penceresinden haklı..

Bu durumu alışkanlık yapmadığınız sürece (mecburiyet yok ve birbirinizden pek hoşlanmadığınız için alışkanlık yapmadığınız sürece dedim), 1 gece kalmasının kimseye zararı olmayacağını düşünüyorum..

Yani bu kadar büyütme derim..1 kerelik üzerine düşeni yap, o kadar misafirperver, güleryüzlü ol ki,hatta öyle hizmet et ki, pişman olsun, ''bunla evlilik olmaz'' dediği için..

Dinle bizi.

Ben şunu merak ediyorum ya bu kadın hasta olursa o zaman ne olacak?

Ne olursa olsun bu kadın bu adamın annesi,Sen bu adamı 3 gündür tanıyorken o kadın 33 sene o adamı yetiştirip sana vermek için hazırlandı

.Şimdi bu mudur yani?

Aayy inanamadım bir gün için mi bu olay... Ben de 2 aylık evliyim ve asla senin gibi düşünmüyorum. Ne var ki gelsin kadıncağız bir akşam kalsın nolur ki? Hem o eşinin annesi. Onu doğuran ve büyüten insan. Sen de bir sonraki gün ayaklarını uzatır yatarsın. Misafir gelmek istese evine onuda mı istemeyeceksin. Bence yanlış düşünüyosun canım. Olaya kendi aileni düşünerek bak lütfen...

benim eşim kendi ailesiyle fazla ilgili değildir ama benim ailesiyle ilgilenmem hoşuna gider ve takdir eder.öyleki ailesini evimize getirmesi için ,onları araması için eşimi ben ikna ederim.

denizcim sen hiç HUZUREVİ die bişi duymadın anlaşılan,
1 gün gelicek die nerdeyse intahar edicek kişi
hastalanınca evine alıcak değil herhalde

Gurbaa, toprağım, kanımca sen eyi bir gelin olursun.

ha bizi şaşırtıp 20 gün sonra kaynanam bana şunları şunları ediyor diye topik açarsan bilmemsengözlerimebaksanab

len ben hakkaten eyi bi gelin olurum...
Allah o kadar büyük ki, herkesin hamuruna göre kaynana veriyo buna sonsuz inanırım ben
kaynanacığım melektir, çok saf çok iyi niyetlidir
ilerde sorun yaşarsak da tüm samimiyetimle şimdiden söylüyorum ki buna sebep benim şirretliğim olur olursa...
ki Allahım esirgesin...
karşılıklı iyi niyet ve samimiyet ile herşey çözülür
bisi anlatiyim bak
kaynanacıgım 2 ay once falan bize geldi kayınpederimle
ben pc başında oturdum aşkitomla konusuyorum
geldi yanıma napiyosun kızım falan
sevdiceğimle konusuyorum annecim dedim
işte başladı anlatmaya oğluşunu, ben de oturdum tatlı tatlı dinliyorum

bu demez mi "üniversitedeyken çok kız vardı peşinde, ona yaranmak için bana hediyeler alırlardı, iyi kızlardı ama oğlum hiç birini istemedi, nasibi seninleymiş" akannehir
ben önce içten içe kıskandım tabi, güldüm sonra "şuna bak sen, demek hatunlar varmış peşinde, hiç anlatmadı bana bunları dur şuna bi çatayım anne" dedim
yani burda aslında "bak bak hediyeler alırlarmış, çok kız varmış peşinde. ne demek istiyo acaba, benden de hediye almamı mı istiyo, kendini bişi sanma oğlumun peşinde çok kız var demeye mi getiriyo" diye düşünsem eminim ki araya erimez buzdağları girerdi...

ama ben onun niyetinin o olmadıgını biliyorum, çünkü benim sevdiceğim o ananın oğlu, onun hamurunun eseri...
ha çok mu iyi tanıyorum kayınvalidemi, hayır...
neticede 3 aydır nişanlıyım ve toplasan 10 defa ya görmüşümdür ya yok...
fakat o konusmasında asla bir art niyet aramadım, geyiğe vurdum, güldüm geçtim
o da sevindi yanlış anlamadığıma
dolayısıyla benimle herşeyi çok daha açık yüreklilikle paylaşıyor
kalkıp da bu konuşmayı sevdiceğime de anlatmadım ki kalkar kayınvalideme ters bişi söyler niye anlatıyosun diye çıkışır da üzülür annecim diye...

diyeceğim o ki insanlarla olan iletişiminizde %80 sizin tavrınız belirler ilişkinizin gidişatını
böyle önyargılarla "aman kaynana değil mi adı batsın hepsi tü kakadır bunların!" mantığıyla yaklaşırsanız daha çoook iş yapar Bir Derdim Var! bölümü yerimseniben

evet bukez tamam dıcem ama sırf esımın hatrına esım uzulmesın dıe gelsın kalsın dıcem ama ne yaşananlar unutuldu nede solenn sozler ben hıcbısey demedım bugune kadar ona sırf utansın soledıklerı ısın pışman olsun dıe hıc ummadgı gıbı davranıcam pazar sabahıda evıne goturr bırakırız mısafrlık bukadar

şimdide mazeret bu oldu yani..........
sende laf etmesıne fırsat verme ..hatta deki kalın bir kaç gün.....bir gecelik misafirlikmi olur den....
elinizden geleni yapın kaynananızda şaşsın kalsın ne oldu bu geline diye........
agırlayın.......mutlu edin pervane olun.......fırsat vermeyin.......
bi gelsin gitsin........bakalım ne olcak.........
bide gelmezse bu kadar panik olmanız geçicek ve belkide yerini sevinçe bırakacak.......
ne dersiniz.......

ve size gerçekten iyilik yapmışlar.ayrı evlendirmişler......ya o eltiniz ne yapsın.....
demek beterin beteri var haline şükret dostum...

denizcim sen hiç HUZUREVı die bişi duymadın anlaşılan,
1 gün gelicek die nerdeyse intahar edicek kişi
hastalanınca evine alıcak değil herhalde

Çok haklısın duydum duydum ama ben ailemin huzur evinde değil benim yanımda olmasını isterim kaldı ki eşimin ailesi içn de aynı şeyi isterim

Yaw ben tek çocuğum Allah aşkına gelsinler bayılırım kalabalık ailelere

sana da bu yakışırdı zati gurbikcim
sen sakın kuzu örnek alma benim izimden devam ett

arada yazdı mı konu sahibi arkadaşım bilmiyorum ama kayınvalidesi ile aynı şehirde mi oturuyorlarrrr...

yok canım anne filan degil o evlenince kocayı alınca annelik filan bitiyor artık bir yük ve sorun teşkil ediyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…