1 aylık evliyim eşim annesinin bizde kalmasını istiyooorr :(

bak güzelim bende 1 yıl oldu evleneli 8 yıl severek evlendim ama 1 yıl içinde yaşadıklarımı anlatsam ağzın açık kalır ve ben kaynvalidemle altlı üstlü oturuyorum hafta 7 gün çalışıyorum akşam 8,5 - 9 gibi evde oluyorum ve hemen mutfağa koşuyorum yemek yapmak için onuda geçtim 1 haftalık gelindim altınlarımın hepsini aldılar onuda geçtim eşim işsiz kaldı ve birsürü borc icra kağıtları hergün eve geliyordu ve kafayı yiyiyordum dolabımda kahvaltılıkğın bile olmadığı günler yaşadım ve kayınvalidem üstümde oturmasına rağmen ne bir ekmek nede 1 tabak yemek vermedi...banyo yapmak için şohbenin tüpü bile yoktu ve eşimle ben benim anneme gidip orda duş alıyorduk ve annemede hiçbişe belli etmedim ben iiyim sadece eşimin işsiz kalması k.validemde sağolsun yardımcı oluyor gibi cğmleler söylerdim
eşim işe başlayalı 3 ay oldu kapımızı açmayan k.validem geliyor gidiyor ve yaptığım yemek,pasta,börek ne yaparsam yukarıyada hala veriyorum allah yukarda bilsin kulun bilmesi önemli değil...
gecenin 12 sinde zile basıp çay içmeye daha geliyorlar hani sabah erken kalkıcak yada yorgundur veya uyuyorlardır diye düşünmezler ama ben hala eşimin hatırı için her gelmesinde güler yüzle karşılıyorum sırf eşimin hatırı için eşimde bazı şeylerin farkında ama anne baba işde ne diyebilirki...
sende eşinin hatırı için biraz sabırlı olabilirsin...sana anlattığım sadece çok küçük biolay...

1 gün mü kalacak :uhm:

kalsın cnm ne olacak o kadar da değil yani başlığı okuyunca temelli kalacağını düşünmüştüm. senin annen 1 gün kalsa eşin istemese sen ne düşünürdün?

aferin len fotosentez güzeli vereliniortak

sana da bu yakışırdı zati gurbikcim
sen sakın kuzu örnek alma benim izimden devam ett

Kapa çeneni Eynurşakkıdı

Kermit benim izimden gelse ihya olur bee, ama onda o kafa yok, çeyiz yerine babydoll sercekmiş, ne fark edermiş ikiside dantelmiş, zihniyete bak, tüüüüü rezil:tükürük smilesi:

Haklısın o zaman ben hiç çocuk falan doğurmayayım en azından boş yere çatlayıp patlamış olmam :)))))

bide o var dimi 9 ay taşıyacan hastalanacan çatlıyacan patlıyacan şişecen.......agladı zırladı...okutacan büyütecen.......her agladıgında cigerlerin parçalanacak......
büyütmek için gençligin gidecek........
sevgini şefkatini vericen.......
sonra biri gelip senden alıcak.....ve 1 günlügüne bile istemiyecek.......

bu annelik zor iş bee..........:sinifsinif:

bence bu mudur,
budur işte arkadaşım
evinin huzuru kaçmasın die çoğu şeyi sinye çekebiliyo
k.valide olayı biraz abartmış,onaylancak şeyler değil
ama gelini cidden çok takdir ettim
böyle gelinlerin varlığı bir erkek annesi olarak az da olsa huzur verdi valla

Okurken bile yoruldum.Birde sahiden oğlum olsa vermem uleynnnnnnn seni kimselere.Dizimin dibinde yaşlanacan laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Yok kızlara oğlan moğlan uzak durun oğlumdan

Benim bir tanıdığım var kayınvalidesini hiç sevmiyor hem de hiç. Duysanız sanki dünyanın en bahtsız gelini gibi herkese kayınvalidesinden dert yanan bir tip. 8-10 yıl kadar önce trafik kazası geçirdi ve tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. O burnundan kıl adırmayan, o kaynanayı görmeye tahammül edemeyen hatuna bilin bakalım kim baktı. Kayınvalidesi.... Hem de yüksünmeden, sabırla, bıkmadan ve hala da bakıyor...

Ders : Yani ille size o muhtaç olacak diye bişey yok hayatın size ne getireceği belli olmaz.
Siz bi kocayı alınca artık onlara hiç ihtiyaç duymayacak mısınız?

Aynı şehirdeyseniz birgün gelsin çocuğuma baksın demeyecek misiniz? Bakın millet yana yakıla düzgün bakıcı arıyor, evlerine kamera koyuyor emin olmak için. Hiç olmasa kendi kanı kendi canı diye hiç ocağına düşmeyecek misiniz bu ne hoyratlıktır, bu ne bencilliktir bu ne büyümüşlüktür benim aklım almıyor almıyor...

Bence toplumsal hayatta herkes artık çok bireysel ve bencil. En ufak sıkıntıya gelemiyor, en ufak bir 'hatırı yok' kimsenin kimsede. Bu eşinin ailesi bile olsa. Yazık çok yazık.:çok üzgünüm:

ne kaynanalar var şuna bak yaa...
2 laf soktu 3 ters baktı diye kaynanam şeytan diyenlere duyurulur, kötü kaynana budur işte...
size de helal olsun arkadaşım
boşuna dememişler;
kötülüğe kötülük her kişinin; kötülüğe iyilik er kişinin harcıdır diye...
Rabbim mükafatınızı muhakkak verecektir ama bu dünyada ama öteki dünyada... Şeniz

Tebrik ederim olaya çok farklı ama objektif bir açıdan bakmışsın.Biz nasıl bu hale geldik gelenek göreneklerimize ne oldu ben anlamadım

Allah hepimizi iyi,merhametli insanlarla karşılaştırsın

Okurken bile yoruldum.Birde sahiden oğlum olsa vermem uleynnnnnnn seni kimselere.Dizimin dibinde yaşlanacan laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Yok kızlara oğlan moğlan uzak durun oğlumdan

Bende evermiycem valla, zati oğlan kıtlığı varmış dünyada, bakalım nolcak.süprizzzzz, el mi yaman beymiÇok üzgünüm çoook

ee kuzum ben cadolozun önde gidenyim her işin lafın altında bit yeniği ararım ama maşaalllaahh sen beni geçtin yaawww.....
zaten 1 gün 1 haftaya çıksa kocan sana yanaşamamktan bıkar mırın kırın eder sen dertlenmee....

melul bakışlım sinirlenme,seninde kolestrolün yüksecekk:)
eee kimin ne olacağı hiç belli değil işte
o gelin eminim şimdi çok pişmandır
kçv dede eli öpülesi bir kadınmış valla bravo,

kuzu hep der ya öef adetlerimizi öğretelim die,bence de çok çok haklıı
deme bizim evin yanında otururdu,b.annem hayatta olmasına rağmen
annem bizim yemeklerimi koymadan 1 tabak onlara götürürdü
dedem çok severdi anacımın yemeğini,
ne mutlu olurdu dedecim,anneme hep dualar ederdi,
her kış dedeme yelek örerdi annem,ona çok mutlu olurdu,
nur içinde yat dediş
anacımın 1 gelini 3 de damadı var
daha 1 kere annemin kalbini kırmamışlardır
ATA duası almak lazım

evet kadın sayısı erkeklere göre fazlaymış
artık kızlar gelsin oğllarımıza görücüye biz içlerinden seçelim şartlarla falankaydirigubbakcemile3

ahh be arkadasım yanı sadece 1 gunlukmu sıkıntın, hem kayınvalıdenın sana nasıl zararı olucakkı, 1 gun ıcın esının kalbını kırmaya, kayınvalıdenede surat yapma bence, benım gorumcem olsun kayınvalıdem olsun cekılmez ınsanlar ama işte esım ıcın bısey demıyorum hızmetımıde yapıyorum ıstedıgı zaman gelıp kalıyoda, sonucta o bır anne ıyıde olsa kotude olsa anne. Sevdıgın, canım dedıgın bır ömür gecırecegım ınsan dedıgın kısının annesı YANI ONU DOĞURAN DUNYAYA GETIREN onun ıcın bu konuyu abartmasan ıyı olur.........

Bende evermiycem valla, zati oğlan kıtlığı varmış dünyada, bakalım nolcak.süprizzzzz, el mi yaman beymiÇok üzgünüm çoook

Ehu ehu terbiye edecez kızları oğlanlarımızla çatlayın uleynnnn
Üzülme bizim gibi oğlan analarına kız mı yok (Benimkide iş evlenmeden sanal çocuk sahibi oldum iyi mi?)

aannaam oğlan anaları nası da eline alıyor maşayı.........
kız edebinizle durunn...
siz de gelinsiniz haaaa

kuzu kafa sus bakemkaydirigubbakcemile3

siz evlendirmezseniz evlendirmeyin ...
bir el kızı gelirde aklına kalbine girerse.......sizede dış kapının mandalı gibi davranırsa .......
oglunuzda alır kızı evden giderse ........
sizde oglunuzun evine bir bardak çay bile içmeye gidemesseniz...varın o zaman düşünün ahliniz nice olur.........

hey oglan anaları ve hamişler......

benimkinin 7 de de yavuklusu var nolcak kızlara
harem kurcaktık bizz
madem evlendirmemek moda
şanslarına küssünler:)

Hay maşallah kaynanaya bakın heleÇok üzgünüm çoook, böyle insanlarda var dimi

maharet kötülüğe kötülükle cevap vermemekte zati. Aferin len Seda, tebrik ettim seni, aha bak ediyomvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…