- Konu Sahibi edebigezgin
-
Hoş geldiiinMerhaba kizlar beni de araniza aliinn kesinlikle uyum saglarim
Su anda bnde diyetteyim zaten kendi capimda biseyler yapmaya calisiyorum..
Boyum 1.62 kilom 60-61 arasi galiba tartim bozuldu sanirim tam emin degilim ona bir çözüm bulacagim en yakin zamanda... hedefim de 50-52 boyum icin en ideal kg
Motivem iyi zaten su anda sizinle birlikte daha da iyi olacagina inaniyorum insAllah
:) bugün toparlarsın canım vücudumuz bize 48 saat tanıyor çok hareket bol su iyi bir beslenme tamaaam:)öyle hemen yağa dönüşmüyo o fazla enerjiKızlar dün misafirliğe gittim vallaha ok dr israra yemek zorunda kaldım börek kek kısır oldu akşam yemegim nasıl olsa yedim diye birer dilim daha aldım bideama olsun uzun zamandır gitmiyordum görmüyordum hala mi 1 sene falan oluyor pişman değilim
Maydonoz sabah yendiği zaman acayip yağ yakıyor önceki diyetimden biliyorum 10 kilo vermiştim 7disi yagdandi maydonoz yeşilçay ve tarcinli sut sağolsun :) maydonoza limonda sikarsan daha etkili aklında bulunsun :)Hemen kahvaltımı da yazayım . .. uyanınca 1 bardak ılık limonlu su(350 ml kadar:)
O7.00 1 haşlanmış yumurta bol maydanoz domates 1 kk beyaz peynir 1 çk zencefil ve bal karışımıboğazım için... 1 dilim de çok tahıllı ekmek ve şekersiz açık çay
Gerçekten mi bak bende bunu bilmiyordum hemen yağ oldu zannediyorum ee o zaman süper ben bugün bol bol spor yapar su içerim :):) bugün toparlarsın canım vücudumuz bize 48 saat tanıyor çok hareket bol su iyi bir beslenme tamaaam:)öyle hemen yağa dönüşmüyo o fazla enerji
Hoş geldin canım aynı boydayiz bende 70 kiloyum hedefim 55Merhaba kizlar beni de araniza aliinn kesinlikle uyum saglarim
Su anda bnde diyetteyim zaten kendi capimda biseyler yapmaya calisiyorum..
Boyum 1.62 kilom 60-61 arasi galiba tartim bozuldu sanirim tam emin degilim ona bir çözüm bulacagim en yakin zamanda... hedefim de 50-52 boyum icin en ideal kg
Motivem iyi zaten su anda sizinle birlikte daha da iyi olacagina inaniyorum insAllah
Bende diyeti biraksam bir hafta kusuyorum canım miden küçülüyor kabul etmiyorKızlar birde birşey diycem dün fazla yedim ya çok doygunluk yaşadım migdem baya rahatsız oldu eve döndüğümde yediklerimi hep geri çıkarttimneden böyle oldu ki acaba migdem mi küçüldü ondan mi yoksa az yiye yiye migdemi hasta mi ettim
Ama bu kötü bişey yaa diyete başlamadan önceki duzenimde yedim ozamanlar birşey olmuyordu şimdi fazla yemeği istemiyor geri cikarttiriyorBende diyeti biraksam bir hafta kusuyorum canım miden küçülüyor kabul etmiyor
Supersinnn masallahhSabah kahvaltimi ettim biraz sonra yuruyuse cikcamkahvaltı m aç karina maydanoz limon kurum yarım saat sonra 1 bardak süt 5 zeytin 1 yumurta tavada 1 domates sonra 1 kupa Yeşilçay
az yemekten mide hasta olmaz canım rahatlar ancakKızlar birde birşey diycem dün fazla yedim ya çok doygunluk yaşadım migdem baya rahatsız oldu eve döndüğümde yediklerimi hep geri çıkarttimneden böyle oldu ki acaba migdem mi küçüldü ondan mi yoksa az yiye yiye migdemi hasta mi ettim
Valla bulimia oldum zannettim çok korktum bi an ne bilimaz yemekten mide hasta olmaz canım rahatlar ancak
her yemeğinden sonra kusanlar o hastalıktan oluyor canımValla bulimia oldum zannettim çok korktum bi an ne bilim
İyi bari rahatladım saol :))her yemeğinden sonra kusanlar o hastalıktan oluyor canım
sen az yemeye alıştırdığın için mideni artık fazlasını kabul etmiyor
Ben günde 2ogun yiyorum bi öğlen bi akşam 18de o aralarda başka bişey atmiyorum ağzıma cok ta canım çektiyse öğlen yemegimden 4saat sonra yiyorum ama haftada 1 2 onun dışında hep 2 ogunmidemize en büyük kötülüğü çok yiyerek sürekli yiyerek yapıyoruz zaten
ve bunu bile bile yine devam ediyoruz
Peygamberimizin yaptığı gibi yapabilsek midenin 3te birini yemeğe ayırsak tam doymadan kalksak belkide hasta bile olmayacağız. bütün hastalıkların başında çok yemek geliyor malesef.
birde günde 2 öğün yemekte çok faydalı ama onuda başaramıyoruz
Hosbuldum kuzum...Varya malesef fazlam fit bir anne olayim istiyorum sporla biraz da sıkılasayim ama bel fıtığım oldugu icin egzersiz yapamiyorum pek sadeve yuruyus koşu onla idare etcez artikHoşgeldin kuzum çok bi fazlaligin yok aslında hatta hiç yok ama kendini ne kadar kiloda güzel görüyorsun odur ideal kilo elbette
Yuruyusde kosuyla yeter fazlasına gerek yok :)Hosbuldum kuzum...Varya malesef fazlam fit bir anne olayim istiyorum sporla biraz da sıkılasayim ama bel fıtığım oldugu icin egzersiz yapamiyorum pek sadeve yuruyus koşu onla idare etcez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?