- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Hosbulduum canimcim... aynn oyle ama cidden koca bir göbegim var Herkes hamile misin diye sorup duruyor normal dogum yaptigima inanmiyorlarHoş geldiiinbirlikte daha güçlüyüz :) bence de pek fazlalığın yok ama işte biz kadınlar :) her kadının vermek istediği 1 2 kilo oluyor ne kadar aktif kullanırsam ben kendi adıma o kadar motive oluyorum iyi ki varsınız
Hosbuldum canim hep birlikte hedeflerimize ulasiriz insHoş geldin canım aynı boydayiz bende 70 kiloyum hedefim 55
Anca o kadar yapabilecegim cocukla gayet tempolu geciyor zaten gunlerimYuruyusde kosuyla yeter fazlasına gerek yok :)
hoşgeldinnMerhaba kizlar beni de araniza aliinn kesinlikle uyum saglarim
Su anda bnde diyetteyim zaten kendi capimda biseyler yapmaya calisiyorum..
Boyum 1.62 kilom 60-61 arasi galiba tartim bozuldu sanirim tam emin degilim ona bir çözüm bulacagim en yakin zamanda... hedefim de 50-52 boyum icin en ideal kg
Motivem iyi zaten su anda sizinle birlikte daha da iyi olacagina inaniyorum insAllah
Afiyet olsun :)Canlar annemi de aldım yanıma onla beraber çarşı pazar 2 saat kadar yürüdük :)) eve geldim şimdi öğle yemeği yedim
1 balık (çipura)
3-4 kaşık salata
ara olarak 1 bardak süt içerim akşam da meyve ile geçiştireceğim :)
sağ ol kuzucumm :)Afiyet olsun :)
Hosbulduumm .... ya spor olmadan da gotmiyo vallahi ah gitse ahh mecbur biseyler yapmaya calisiyorumhoşgeldinn
ben sağlam halimle vakit bulup yapamıyorum spor. sende çok zorlama kendini bence vereceğin kilo az olduğu için diyetlede verirsin
Afiyet olsun canim yaa bnde aksamCanlar annemi de aldım yanıma onla beraber çarşı pazar 2 saat kadar yürüdük :)) eve geldim şimdi öğle yemeği yedim
1 balık (çipura)
3-4 kaşık salata
ara olarak 1 bardak süt içerim akşam da meyve ile geçiştireceğim :)
Olmaz olmaz :)Oglen yemek yemedim kraker yedim
Kendi sıktığım mandalina suyundan ictim bir bardak oylece gecistirdim
Aksam yemegimize biraz once yedim
Bir kase mantar corbasi
Bir tabak karnabahar kizartmasi
Bir bardak meyve suyu
Kizartma kotu oldu sanki yaa ama
Daha erken bisey olmaz herhlde
aynen canım akşam yemeğinde çok çabuk fark ediliyor :)Afiyet olsun canim yaa bnde aksam
Yemegi yemesem
Cok daha rahat vercem de kilolari olmuyo yapamiyorum oooff oooofff
çok gecmiş olsun tatlımKesinlikle aznormalde ana yemeğimi yoğurdumu salatamı eksik etmem ama bu ara hastayım ve boğazımdan lokmalar inmiyor aşağı ne üzüntü ne stres...bi tek hastalık iştahımı kesiyor:)
Başarılı :)bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.
ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası
akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek
canım akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş bence sabah iki dilim ye, akşam bir ye :)bugünkü menüm
sabah : domatesli yumurta,yeşil çay,zeytin,peynir,bir dilim kepekli ekmek.
ara öğün:muz,bir kase yeşil mercimek salatası
akşam:bir tabak ciğer
bir tabak ıspanak
2 dilim kepekli ekmek
afiyet olsun kuzum menü güzel ama ekmek dışında :)) gerçi her zaman yaptığın bir sey değil sorun yok :)Kızlar bugun ki menu öğlen 12de 3 yumurta yarım kase çilekli yoğurt
Akşam 18:30 bir tabak nohut
5 kaşık yogurt
2 dilim çavdar ekmegi ( çok acikmistjm :) )
Avuç icindende az yer fıstığı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?