- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Valla ilk ekmeğim çok acikmistim :)) gerçi nohutta olmadı ama nohut pilav yaptım mecbur nohut yedim pilavdan iyidir :)afiyet olsun kuzum menü güzel ama ekmek dışında :)) gerçi her zaman yaptığın bir sey değil sorun yok :)
aynen öyle kuzucumm şifa olsun :)Valla ilk ekmeğim çok acikmistim :)) gerçi nohutta olmadı ama nohut pilav yaptım mecbur nohut yedim pilavdan iyidir :)
Acıktim ama hastaneye falan gittim eşim disarda döner yedi ben yemedim evde yemek yerim dedim sabah da az yediydim birde gelince gec olmustu acikmistim yani o yuzdencanım akşam 2 dilim ekmek fazla olmuş bence sabah iki dilim ye, akşam bir ye :)
Kızlar merhaba, 1 haftadır sağlıklı beslenme ve diyetle kilo verdim. Yanıma beni motive edecek arkadaşlar arıyorum. Her gün ne yediğini yazacak kişiler olursa çok güzel olur! Boyum , 1,68 kilom 68 şu an :) Hadi zayıflayalımmmmmmmm!
gel canım devam edelim burdan hoşgeldin ama senin serüvenin bitmiş sayılır :)Senle aynı boy ve kilodaymisiz :) ben de temmuza kadar 68 kiloydum. Diyet egzersiz ve hastaligimdan ötürü içtiğim ilaçla iki ayda 61e düştüm. Ara ara aldım tabi. Şu an 63,1 62,5 arası gidip geliyorum . Hedefim 58 :)
dikkat et kuzummm aman kaçırma olabildiğince az ye :))Günaydin hanimlar
Dün öğlen bir kase kuru fasulye bir mandalina yedim
Akşamda bir avuç kuruyemisle günü kapattim su 2 buçuk litre
Aksam 2 saat kadarda temizlik yaptım
Bugün günüm var mümkün olduğu kadar az yemeye çalışıcam inş.
bu arada sağlığın iyidir inşallah :)Senle aynı boy ve kilodaymisiz :) ben de temmuza kadar 68 kiloydum. Diyet egzersiz ve hastaligimdan ötürü içtiğim ilaçla iki ayda 61e düştüm. Ara ara aldım tabi. Şu an 63,1 62,5 arası gidip geliyorum . Hedefim 58 :)
MERHABA , BENDE SİZİNLE AYNI KİLODAYIM, 1 HAFTADIR dikakt ediyorum sizinle yoluma devam etmek istiyorum aynı kiloda olmamız daha çok motive edecektir.Kızlar merhaba, 1 haftadır sağlıklı beslenme ve diyetle kilo verdim. Yanıma beni motive edecek arkadaşlar arıyorum. Her gün ne yediğini yazacak kişiler olursa çok güzel olur! Boyum , 1,68 kilom 68 şu an :) Hadi zayıflayalımmmmmmmm!
Tabi hoşgeldin, neler yapıyorsun kilo vermek için :)MERHABA , BENDE SİZİNLE AYNI KİLODAYIM, 1 HAFTADIR dikakt ediyorum sizinle yoluma devam etmek istiyorum aynı kiloda olmamız daha çok motive edecektir.
Oh miss bebişimm :)Kızlar kalkar kalkmaz 2 bardak suyumu içtim henüz aç değilim 1 saate acikirim sanırım o zaman yap cam kahvaltı :)
ortalama günlük 30 yarım yürüyorum düzenli spor yapamıyorum. yediklerime dikkat ediyorum. 2,5-3 lt su içiyorum . şeker hiç kulanmıyorum . şuanki kilom 67,70Tabi hoşgeldin, neler yapıyorsun kilo vermek için :)
canım senin güncel kilon kaçKızlar merhaba, 1 haftadır sağlıklı beslenme ve diyetle kilo verdim. Yanıma beni motive edecek arkadaşlar arıyorum. Her gün ne yediğini yazacak kişiler olursa çok güzel olur! Boyum , 1,68 kilom 68 şu an :) Hadi zayıflayalımmmmmmmm!
en son tartıldığımda 66,40 tı :) ama aydan aya tartılacağım ben ayın 6sında yani tartı günüm :)canım senin güncel kilon kaç
BEN GÜNLÜK TARTILIYORUM.en son tartıldığımda 66,40 tı :) ama aydan aya tartılacağım ben ayın 6sında yani tartı günüm :)
Günlük mü :) çok değişkenlik olmuyor mu ? benim moralim bozulur bir alıp verdiğimi gördükçe o yüzden tartıda en azından tek seferde eksi 3-4 kilo görmek istiyorum :) diğer türlü iniş ve çıkışlar çok oluyor :)BEN GÜNLÜK TARTILIYORUM.
GÜNLÜKTE TARTILINCA GR GR VERDİGİMİ MOTİVE OLUYORUM AMA HAFTADA BİR TARTILMAK DAHA MANTIKLI SANKİGünlük mü :) çok değişkenlik olmuyor mu ? benim moralim bozulur bir alıp verdiğimi gördükçe o yüzden tartıda en azından tek seferde eksi 3-4 kilo görmek istiyorum :) diğer türlü iniş ve çıkışlar çok oluyor :)
evet bak haftada olabilir ama günlük olmaz bence yaaa :) çok değişiyor ben öyle olunca bir anda motivemi kaybediyorum hiç yemedim ama gene de aldım en iyisi yiyim diyorun :))GÜNLÜKTE TARTILINCA GR GR VERDİGİMİ MOTİVE OLUYORUM AMA HAFTADA BİR TARTILMAK DAHA MANTIKLI SANKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?