1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

oyle oluveriyo zaten sonra cok pişman oluyorsun ooff off bnde yaptım bugun
Sorma ya en azından haftada bir gün izin versek kendimize abartmiycak bir şekilde nasıl olsa ogün gelsin yerim der kacamakta yapmayız böyle zor oluyor

bilemedim ki şimdi bu defa da 6 gun ugrasıp verdiğimiz kiloları br gunde geri alurmışız
Sabahtan akşama kadar yasaklı şeyler yersek tabi geri alırız canım ben diyorum ki ya sabah ya öğlen o hafta canımız en çok ne çektiyse ondan yicez ok dr herşeyi yemicez aahah ben mesela hakkımı karamdan yana kullanırım yada burn den yana büyük ihtimal bunları çok ozluyorum

Sorma ya en azından haftada bir gün izin versek kendimize abartmiycak bir şekilde nasıl olsa ogün gelsin yerim der kacamakta yapmayız böyle zor oluyor
tatlım birde şöyle düşün e biz istediğimiz kilolara ulşıp diyeti bırakınca da eski yediklerimizi yemeye baslarsak yine verdiğimiz kiloları geri alırız belki de dha fazlasını ..... yanii su anda bizim saglıklı beslenmeye alışmamız lazım ki diyeti bırakınca da saglıklı beslenmeye devam ederek verdiğimiz kiloları geri almayalım

kuzum bunları her hafta yersen bırakamazsın ki, sağlıksız olduğu için bırakman lazım, yoksa kilo verme sürecin bittikten sonra gene yiyeceksin ve gene kilo yapacak bunu da düşün. bence ayda bir yap bu dediğini

aynen katılıyorum o yüzden kaçamak yapmak istemiyorum, aşırı gözüm dönmedikçe :) şimdiye kadar tek kaçamağım bi tane halley oldu onda da akşam yemeğimi yemedim :)
Örnek veriyorum 2 ayda vercegin kiloyu birgün istediğini yiyerek 2 buçuk ayda verir isin ama keyifli olur zorlanmadan olur :) cok ta abartilcak bi durum yok verdiğini hemen geri almıyorsun zaten bir yemeyle :))

aynı seyi yazmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…