- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi edebigezgin
-
oyle oluveriyo zaten sonra cok pişman oluyorsun ooff off bnde yaptım bugunSöz veriyorum en azından 1 hafta boyunca bidaha en ufak bi kaçamak bile yapmiycam zaten çok kacamaklarim oldu bu haftabi an kendimden geçtim ne olduğunu anlamadım kendime geldiğimde hepsi çoktan migdeye inmişti zaten
naptın döküllloyle oluveriyo zaten sonra cok pişman oluyorsun ooff off bnde yaptım bugun
valla hiç birsey yemedim kuzum ondan sonra sadece su içtim o bana iyi bir ders olduunaptın dökülll
Birkmiycam zaten bugün 1 hafta boyunca yarım saat 45dakika falan spor yapar telafi ederim artık :))ayyy biraz ipin ucu kacmıs kzum ama bırakamak yok yola devam telafi edersen sıkıntı olmaz diye dusunuyorum
Edersin tabii caniim afferiinBirkmiycam zaten bugün 1 hafta boyunca yarım saat 45dakika falan spor yapar telafi ederim artık :))
Sorma ya en azından haftada bir gün izin versek kendimize abartmiycak bir şekilde nasıl olsa ogün gelsin yerim der kacamakta yapmayız böyle zor oluyoroyle oluveriyo zaten sonra cok pişman oluyorsun ooff off bnde yaptım bugun
bilemedim ki şimdi bu defa da 6 gun ugrasıp verdiğimiz kiloları br gunde geri alurmışızSorma ya en azından haftada bir gün izin versek kendimize abartmiycak bir şekilde nasıl olsa ogün gelsin yerim der kacamakta yapmayız böyle zor oluyor
Afiyet olsun :))Eki Görüntüle 1914308
Biraz once yedim
aynen katılıyorum o yüzden kaçamak yapmak istemiyorum, aşırı gözüm dönmedikçe :) şimdiye kadar tek kaçamağım bi tane halley oldu onda da akşam yemeğimi yemedim :)bilemedim ki şimdi bu defa da 6 gun ugrasıp verdiğimiz kiloları br gunde geri alurmışız
Sabahtan akşama kadar yasaklı şeyler yersek tabi geri alırız canım ben diyorum ki ya sabah ya öğlen o hafta canımız en çok ne çektiyse ondan yicez ok dr herşeyi yemicez aahahbilemedim ki şimdi bu defa da 6 gun ugrasıp verdiğimiz kiloları br gunde geri alurmışız
ohh misss şifa olsun :)Eki Görüntüle 1914308
Biraz once yedim
harikasın kuzum :)Eki Görüntüle 1914309
Kisa günün kârı
tatlım birde şöyle düşün e biz istediğimiz kilolara ulşıp diyeti bırakınca da eski yediklerimizi yemeye baslarsak yine verdiğimiz kiloları geri alırız belki de dha fazlasını ..... yanii su anda bizim saglıklı beslenmeye alışmamız lazım ki diyeti bırakınca da saglıklı beslenmeye devam ederek verdiğimiz kiloları geri almayalımSorma ya en azından haftada bir gün izin versek kendimize abartmiycak bir şekilde nasıl olsa ogün gelsin yerim der kacamakta yapmayız böyle zor oluyor
kuzum bunları her hafta yersen bırakamazsın ki, sağlıksız olduğu için bırakman lazım, yoksa kilo verme sürecin bittikten sonra gene yiyeceksin ve gene kilo yapacak bunu da düşün. bence ayda bir yap bu dediğiniSabahtan akşama kadar yasaklı şeyler yersek tabi geri alırız canım ben diyorum ki ya sabah ya öğlen o hafta canımız en çok ne çektiyse ondan yicez ok dr herşeyi yemicez aahahben mesela hakkımı karamdan yana kullanırım yada burn den yana büyük ihtimal bunları çok ozluyorum
Örnek veriyorum 2 ayda vercegin kiloyu birgün istediğini yiyerek 2 buçuk ayda verir isin ama keyifli olur zorlanmadan olur :) cok ta abartilcak bi durum yok verdiğini hemen geri almıyorsun zaten bir yemeyle :))aynen katılıyorum o yüzden kaçamak yapmak istemiyorum, aşırı gözüm dönmedikçe :) şimdiye kadar tek kaçamağım bi tane halley oldu onda da akşam yemeğimi yemedim :)
aynı seyi yazmışıztatlım birde şöyle düşün e biz istediğimiz kilolara ulşıp diyeti bırakınca da eski yediklerimizi yemeye baslarsak yine verdiğimiz kiloları geri alırız belki de dha fazlasını ..... yanii su anda bizim saglıklı beslenmeye alışmamız lazım ki diyeti bırakınca da saglıklı beslenmeye devam ederek verdiğimiz kiloları geri almayalım
evet iki gündür iyi bir hafta oldu zaten baslayalı spora falan yeni yeni açılıyorum aslındaharikasın kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?