- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi edebigezgin
-
sagol kuzumohh misss şifa olsun :)
Valla benim yaza kadar taş gibi olmam lazım Allah kısmet ederse evleneceğim o yüzden bu hakkı veremiyorum kendime kuzumÖrnek veriyorum 2 ayda vercegin kiloyu birgün istediğini yiyerek 2 buçuk ayda verir isin ama keyifli olur zorlanmadan olur :) cok ta abartilcak bi durum yok verdiğini hemen geri almıyorsun zaten bir yemeyle :))
hadi bakalım birazcık daha hırslanalım da gitsin su lanet kilolar :)evet iki gündür iyi bir hafta oldu zaten baslayalı spora falan yeni yeni açılıyorum aslında
Yanlış düşünüyorsun bence ömür boyu sağlıksız şeyleri hiç agzna surmiycekmisin bu imkansız hatta ok dr sağlıksız şeyler sağlıklı şeylerden daha çok iken su an sağlıklı besleniyorsakta bir günde olsa eski düzene dönmek lazım yoksa bıraktığımız zaman asıl sürekli böyle gitmiycegi için kilo alırız ben hiç inanmıyorum hayatım boyunca çikolata yemem diyenetatlım birde şöyle düşün e biz istediğimiz kilolara ulşıp diyeti bırakınca da eski yediklerimizi yemeye baslarsak yine verdiğimiz kiloları geri alırız belki de dha fazlasını ..... yanii su anda bizim saglıklı beslenmeye alışmamız lazım ki diyeti bırakınca da saglıklı beslenmeye devam ederek verdiğimiz kiloları geri almayalım
Doğru sende düğün var aynen bu hakkı sen taniyamazsin kusura bakmaValla benim yaza kadar taş gibi olmam lazım Allah kısmet ederse evleneceğim o yüzden bu hakkı veremiyorum kendime kuzum
sagol kuxuumAfiyet olsun :))
aynen bebişim bu koca kıçla hiçbir kıyafette beğenmem kendimiDoğru sende düğün var aynen bu hakkı sen taniyamazsin kusura bakma
Tabii ki hayatim boyunca cikolata yiyemem diyemem cok seviyorum cunki ama en azindan su surec icerisinde daha fazla dikkat ederek kilo verisimi hizlandirmak istiyorum ama istedigim kiloyaa ulasip diyeti biraktigim zaman ara sira yiyecegim ama eskisi gibi yemeyi dusunmuyorum ama dedigin gibi minicik bi kacamak da olsa onu belirli bir gun yiyip p gunde arti spor yapabilirizYanlış düşünüyorsun bence ömür boyu sağlıksız şeyleri hiç agzna surmiycekmisin bu imkansız hatta ok dr sağlıksız şeyler sağlıklı şeylerden daha çok iken su an sağlıklı besleniyorsakta bir günde olsa eski düzene dönmek lazım yoksa bıraktığımız zaman asıl sürekli böyle gitmiycegi için kilo alırız ben hiç inanmıyorum hayatım boyunca çikolata yemem diyene
Buda cok mantikliiibak ne zaman kendimize kaçamak hakkı vereceğiz biliyor musun? vücut kilo vermeyi yavaşlattığında ya da durdurduğunda. O an da şok etkisi yapıp unuttuğu sisteme döneceğiz, sonra da mis gibi vermeye devam edecek biz de istediğimizi yiyeceğiz :)
Mantıklı ama 1 haftada anca düşüyor kilolar benimkide yavaşlamaya giriyordu 1 hafta hiç kilo veremiyordum ondan sonra bi bakıyordum 3 kilo birden dökülmüş :))bak ne zaman kendimize kaçamak hakkı vereceğiz biliyor musun? vücut kilo vermeyi yavaşlattığında ya da durdurduğunda. O an da şok etkisi yapıp unuttuğu sisteme döneceğiz, sonra da mis gibi vermeye devam edecek biz de istediğimizi yiyeceğiz :)
Ooo super tebrikler bnde bir an once saglam bir tartida tartilmak istiyorum of cok merak ediyorumKızlaaar ne çok mesaj olmuş:) zaman bulunca hepsini okuyacağımsabah tartıldım 82.00 geçen pazarı bilmiyorum ama 4 kasım da 86 kiloydum
Bende bunu diyorum ışte kılonu koruma evresine geçtiğinde yada artık idtedigin kilona kavustugunda her zaman yemesende haftada bir yiceksin nasılsa o zamanda dikkat ediceksin şimdide aynısını yapabiliriz diyorum ışte hem vücut sasirmaz kilo almaya da başlamaz :)-
Tabii ki hayatim boyunca cikolata yiyemem diyemem cok seviyorum cunki ama en azindan su surec icerisinde daha fazla dikkat ederek kilo verisimi hizlandirmak istiyorum ama istedigim kiloyaa ulasip diyeti biraktigim zaman ara sira yiyecegim ama eskisi gibi yemeyi dusunmuyorum ama dedigin gibi minicik bi kacamak da olsa onu belirli bir gun yiyip p gunde arti spor yapabiliriz
Maşallah harikasin :)Kızlaaar ne çok mesaj olmuş:) zaman bulunca hepsini okuyacağımsabah tartıldım 82.00 geçen pazarı bilmiyorum ama 4 kasım da 86 kiloydum
Mantikli kuzum oluur yapaliim zaten dayanamiyor yiyoruz bir sekilde minnak kacamak yapabilris o zamn da aksam yemegi yemeyizBende bunu diyorum ışte kılonu koruma evresine geçtiğinde yada artık idtedigin kilona kavustugunda her zaman yemesende haftada bir yiceksin nasılsa o zamanda dikkat ediceksin şimdide aynısını yapabiliriz diyorum ışte hem vücut sasirmaz kilo almaya da başlamaz :)
Ah kuzum verecek kilo çok olunca başta hızlı gidiyorMaşallah harikasin :)
Aynen öyle öğlen yaparız kaçamağı akşam da çok acikirsak yogurtla gecistirriz yada hiç yemeyiz ama sporda yaparız yarım saaatten olmeyiz nasılsa :)Mantikli kuzum oluur yapaliim zaten dayanamiyor yiyoruz bir sekilde minnak kacamak yapabilris o zamn da aksam yemegi yemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?