1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Örnek veriyorum 2 ayda vercegin kiloyu birgün istediğini yiyerek 2 buçuk ayda verir isin ama keyifli olur zorlanmadan olur :) cok ta abartilcak bi durum yok verdiğini hemen geri almıyorsun zaten bir yemeyle :))
Valla benim yaza kadar taş gibi olmam lazım Allah kısmet ederse evleneceğim o yüzden bu hakkı veremiyorum kendime kuzum

Yanlış düşünüyorsun bence ömür boyu sağlıksız şeyleri hiç agzna surmiycekmisin bu imkansız hatta ok dr sağlıksız şeyler sağlıklı şeylerden daha çok iken su an sağlıklı besleniyorsakta bir günde olsa eski düzene dönmek lazım yoksa bıraktığımız zaman asıl sürekli böyle gitmiycegi için kilo alırız ben hiç inanmıyorum hayatım boyunca çikolata yemem diyene

bak ne zaman kendimize kaçamak hakkı vereceğiz biliyor musun? vücut kilo vermeyi yavaşlattığında ya da durdurduğunda. O an da şok etkisi yapıp unuttuğu sisteme döneceğiz, sonra da mis gibi vermeye devam edecek biz de istediğimizi yiyeceğiz :)

-
Tabii ki hayatim boyunca cikolata yiyemem diyemem cok seviyorum cunki ama en azindan su surec icerisinde daha fazla dikkat ederek kilo verisimi hizlandirmak istiyorum ama istedigim kiloyaa ulasip diyeti biraktigim zaman ara sira yiyecegim ama eskisi gibi yemeyi dusunmuyorum ama dedigin gibi minicik bi kacamak da olsa onu belirli bir gun yiyip p gunde arti spor yapabiliriz

Kızlaaar ne çok mesaj olmuş:) zaman bulunca hepsini okuyacağım sabah tartıldım 82.00 geçen pazarı bilmiyorum ama 4 kasım da 86 kiloydum

bugünkü menüm
(11:00 )
bir fincan siyah çay ,menemen bir tabak (az yağlı az tuzlu) ,
zeytin ,peynir,2 dilim kepekli ekmek

ara öğün
(15:00)
yarım avuç antep fıstığı

akşam ( bugün kocişimle gezdik evde yemek hazırlayamadım bunlarla yetindik)
(17:40)

yumurta kırdım birkaç çatal aldım
siyah çay :1 fincan
mercimek salatası:2 kaşık
marullu salata:1 kase
kepekli ekmek:1 dilim

spor yapamadım yine dışarıdaydık ama 45 dakika boyunca yürüdüm
su içmeye devam 2lt

Mantıklı ama 1 haftada anca düşüyor kilolar benimkide yavaşlamaya giriyordu 1 hafta hiç kilo veremiyordum ondan sonra bi bakıyordum 3 kilo birden dökülmüş :))

Bende bunu diyorum ışte kılonu koruma evresine geçtiğinde yada artık idtedigin kilona kavustugunda her zaman yemesende haftada bir yiceksin nasılsa o zamanda dikkat ediceksin şimdide aynısını yapabiliriz diyorum ışte hem vücut sasirmaz kilo almaya da başlamaz :)

Menümü de hemen yazayım...
Sabah uyanınca 1 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı 8.30 gibi 1 dlm tambuğday ekmeği, 2 kk beyaz peynir, domates, 4 yeşil zeytin, 2 ceviz , limonlu maydonoz
Ara 13.00 gibi 1 kase yoğurt 1 elma
Akşam 16.30 1 tabak tonbalıklı salata, fırında patates

Mantikli kuzum oluur yapaliim zaten dayanamiyor yiyoruz bir sekilde minnak kacamak yapabilris o zamn da aksam yemegi yemeyiz

Mantikli kuzum oluur yapaliim zaten dayanamiyor yiyoruz bir sekilde minnak kacamak yapabilris o zamn da aksam yemegi yemeyiz
Aynen öyle öğlen yaparız kaçamağı akşam da çok acikirsak yogurtla gecistirriz yada hiç yemeyiz ama sporda yaparız yarım saaatten olmeyiz nasılsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…