- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Aynen benimkide çok olduğu için bana da biraz hızlı geldi ayın 5inde başladık 5 kilo gitmiş bende de :)Ah kuzum verecek kilo çok olunca başta hızlı gidiyor
Oooo süper :) maşallahAynen benimkide çok olduğu için bana da biraz hızlı geldi ayın 5inde başladık 5 kilo gitmiş bende de :)
Oluur hadii gönlün olsun kzuumm yapaliim bakaliimAynen öyle öğlen yaparız kaçamağı akşam da çok acikirsak yogurtla gecistirriz yada hiç yemeyiz ama sporda yaparız yarım saaatten olmeyiz nasılsa :)
harikasınn canımm tebrik ederimmmm :)Kızlaaar ne çok mesaj olmuş:) zaman bulunca hepsini okuyacağımsabah tartıldım 82.00 geçen pazarı bilmiyorum ama 4 kasım da 86 kiloydum
bak bak bak :))) bahaneler hazırrrMantıklı ama 1 haftada anca düşüyor kilolar benimkide yavaşlamaya giriyordu 1 hafta hiç kilo veremiyordum ondan sonra bi bakıyordum 3 kilo birden dökülmüş :))
Vayyy maşallah ya :) inş birakmaz azimle devam ederiz canimKızlar başlangıç kilom 73
Guncel kilom 68.3
Nasıl oluyor anlamadım
Hoşgeldin nasıl uyuyorsunuz diyet listelerine çok zor ya ben saglik le besleniyorum günde 1200 kaloriyi gecmyorum ve kilo veriyorum bana gore çok zor liste bence herkes kendisinin diyetisyenidir siz kendinizi diyetisyenden daha iyi tanırsınız zorlama listelerle kendini bize uyum sağla verirsin bence :))Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 9 kasım da 79.9 idim. Boyum 1.58 hedefim şimdilik 60. Diyetisyene gidiyorum diyet listesi bana çok uygun ama bir türlü uyamiyorum. normalde yemedigim şeyleri diyet de iken canım istiyor ve bir daha bulamayacakmis gibi yedikçe yiyorum. Bana diyet süresince destek olacağınıza inanıyorum. ;-)
Inş canim yaa :)Vayyy maşallah ya :) inş birakmaz azimle devam ederiz canimsupersinn
Tamam haftaya cumartesiye kadar kaçamak yok sözbak bak bak :))) bahaneler hazırrrbak valla uzun bir süre kaçamak yapma yoksa ciddi kızarım sana :)
Teşekkür ederim. Aslında 1600 kalorilik bir diyet. Bana da kolay geliyor uymak ama. Ama . ama . amalar çok.Hoşgeldin nasıl uyuyorsunuz diyet listelerine çok zor ya ben saglik le besleniyorum günde 1200 kaloriyi gecmyorum ve kilo veriyorum bana gore çok zor liste bence herkes kendisinin diyetisyenidir siz kendinizi diyetisyenden daha iyi tanırsınız zorlama listelerle kendini bize uyum sağla verirsin bence :))
1600ile 1 haftada ne kadar kilo veriyorsunuz acaba ?Teşekkür ederim. Aslında 1600 kalorilik bir diyet. Bana da kolay geliyor uymak ama. Ama . ama . amalar çok.
Olsun gecede olsa fark etmez biz sizi takip ederiz sabah oglni akşamı bir yazarsiniz :))Bende yarın dan itibaren yediklerimi yazarım ancak çoğu zaman gece girebiliyorum
Uymadığım için bilmiyorum ki1600ile 1 haftada ne kadar kilo veriyorsunuz acaba ?
Tamam anlaştık. Bu kez olacak sizlerle inşallah.Olsun gecede olsa fark etmez biz sizi takip ederiz sabah oglni akşamı bir yazarsiniz :))
hadi bakalım inşallah hoşgeldinn :)Tamam anlaştık. Bu kez olacak sizlerle inşallah.
hadi bakalım inşallah hoşgeldinn
Hoş buldum. bir de yeni üye olduğum için hatalarımı dikkate almayınhadi bakalım inşallah hoşgeldinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?