1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Ha bi de 2 sade kahve 2.5 lt su yarım saat yürüyüş... ama ben mantıyı çok özledim bunu da paylaşmış olayım

Kızlar hepinizin iradesine hayranım . maşallah diyorum size.

Sabah çeyrek bazlamadan yapılmış tost ve 1 köfte.
Ara: elma ayran
Öğle( biraz geç kaldım ): bir bardak ayran bir tabak nohut salatası 3 dilim ekmek
Ara bir muz.
7500 adım ( 10000 e tamamlarim)
1 litre su ( yatana kadar içerim 1 lt daha)
Ve günü kapatıyorum

Ha bi de 2 sade kahve 2.5 lt su yarım saat yürüyüş... ama ben mantıyı çok özledim bunu da paylaşmış olayım
Bence pazar gününu bekle şeker. Kilo verme durumuna göre 3. 4 kaşık yiyebilirsin diye düşünüyorum

Bugun dogru duzgun bir beslenme şekli olmadi benim icin misafir ağirladim cunkü neyi ne kadar yedim bilmiyorum ama toplasam bir tabağı gecmez hepsi .sabah elma yedim öglen yaptıklarımdan atıstırdim . akşam bir muz yedim bugunlük bu kadar :) yarin insallah sebze ile dengeliyeceģim. spor yapmadim cunkü nerdeyse tüm gün hic oturmadim .

Kızlar ben eve yeni geldim, en son öğlen yediğimle duruyorum aşırı acıktım ama sadece 4-5 kaşık yoğurt yiyeceğim :)

Kızlar akşam menüsünde değişiklik oldu taze fasulye ve yoğurt yemedim onun yerine TAVUK YEDİM haşlanmış :)

İyi aksamlar kizlaaar ...
kusura bakmayin bugun giremedim yogun bir gun gecirdim hic firsatim olmadi... hemen yediklerimi yazayim
Kahvaltim

Eklentiler

• IMG_9276.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…