1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Oglen yemek yemedim
Kurabiye ve meyve siyu atistirdim
Alsam yemegi yedim
Bugun disardaydik mecbur
Saat besten once
5 sis ciger
Bir kasw salata
Bir bardak ayran
Aksam da arkadaslarsaydik orda da
Az sekerli iki bardak cay bir tane kurabiye yediim
Bugun degisik duzensiz bir gundu ya yarin kendimi sporla cezalandiriyorum cok saldim iki gundur spor da yapmiyordum tarti gunune kadar sikmam lazim artok kendimi kendimden ve sizlerden ozur diliyorum arkadaslr

Bence pazar gününu bekle şeker. Kilo verme durumuna göre 3. 4 kaşık yiyebilirsin diye düşünüyorum
Yok zaten yapamam bi 10 kilo vermeden kendimi ödüllendirmeyi düşünmüyorum :) ama ne bilim işte bazen özlüyorum bazı şeyleri herhaldeama tabi ki kilo verme tutkum ağır basıyor

Yok zaten yapamam bi 10 kilo vermeden kendimi ödüllendirmeyi düşünmüyorum :) ama ne bilim işte bazen özlüyorum bazı şeyleri herhaldeama tabi ki kilo verme tutkum ağır basıyor
Işte azim diye buna derim . böyle devam edersen zaten verirsin canım maşallah.ben de artık gram gram. Spor da yok zaten

Işte azim diye buna derim . böyle devam edersen zaten verirsin canım maşallah.ben de artık gram gram. Spor da yok zaten
Birlikte yaparız canım :) spor gerçekten çok çok farkettiriyor daha sıkı görünüyorsun en başta.5 kilo vermişsen 7 8 vermiş gibi :) burası bana çok şey kattı gerçekten, benimle aynı sorunları yaşayan kadınların desteğibu aralar en büyük motivasyon kaynağım

günaydın hanımlar harika gidiyorsunuz
dün öğlen arkadaştaydım bir kase tavuk çorbası bir dilim börek ve bir küçük elmalı kurabiye yedim ve akşam yemedim. sabah -leri bile gördüm

sabah 2 bardak aç karna suyumu içtim 1 haşlanmış yumurta çeyrek simit domates salatalık peynir zeytin yedim kahvaltıda

günaydın hanımlar harika gidiyorsunuz
dün öğlen arkadaştaydım bir kase tavuk çorbası bir dilim börek ve bir küçük elmalı kurabiye yedim ve akşam yemedim. sabah -leri bile gördüm
Ooo supersin hem yedin hem eksi gördün hee keşke bende gorebilsem ben hemen +300oluyorum :))

Gunaydiin hanimlar bugun gec kalktim kahvaltimi da gec yaptim

Eklentiler

• IMG_9292.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 45
Ogle yemegi yemiycem aksama dogru 16 gibi yerim
Hem alsam yemegi yerine sayarim
Bugun mutlaka spor yapmam laziiiiimmmmm yeter bu kadar tembellik gitmiyor yoksa kilolar kziimi uyutunca direk spor yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…