- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
aynen canımcım bilgilendirelim birbirimizi :)OhaaabilmiyordUm kzuummm
Tesekkur edwrkm kizum cok canim cekerse bir ogun yerine icerimaynen canımcım bilgilendirelim birbirimizi :)
Yok zaten yapamam bi 10 kilo vermeden kendimi ödüllendirmeyi düşünmüyorum :) ama ne bilim işte bazen özlüyorum bazı şeyleri herhaldeBence pazar gününu bekle şeker. Kilo verme durumuna göre 3. 4 kaşık yiyebilirsin diye düşünüyorum
Işte azim diye buna derim . böyle devam edersen zaten verirsin canım maşallah.ben de artık gram gram. Spor da yok zatenYok zaten yapamam bi 10 kilo vermeden kendimi ödüllendirmeyi düşünmüyorum :) ama ne bilim işte bazen özlüyorum bazı şeyleri herhaldeama tabi ki kilo verme tutkum ağır basıyor
Birlikte yaparız canım :) spor gerçekten çok çok farkettiriyor daha sıkı görünüyorsun en başta.5 kilo vermişsen 7 8 vermiş gibi :) burası bana çok şey kattı gerçekten, benimle aynı sorunları yaşayan kadınların desteğiIşte azim diye buna derim . böyle devam edersen zaten verirsin canım maşallah.ben de artık gram gram. Spor da yok zaten
Ooo supersin hem yedin hem eksi gördün hee keşke bende gorebilsem ben hemen +300oluyorum :))günaydın hanımlar harika gidiyorsunuz
dün öğlen arkadaştaydım bir kase tavuk çorbası bir dilim börek ve bir küçük elmalı kurabiye yedim ve akşam yemedim. sabah -leri bile gördüm
Doğum gunun kutlu olsun :))
teşekkür ederim canımDoğum gunun kutlu olsun :))
Çokk tesekkür ederim canımm, senin de doğum günün kutlu olsunnn sağlıklı mutlu nice senelereeee
tesekkür ederimm bitanemmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?