- 5 Kasım 2016

- 418

- 353

- 18

- Konu Sahibi edebigezgin
 - 

Afiyet olsuun canim cook guzeellKızçelerimmm merhabalar bugun sabah giremedim :)
Sabah menüm
2 yumurta haşlanmış
10 yeşil zeytin
3-4 çatal peynir
1 yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği
sonra spora gittim 2 saat spor yaptım
spordan sonra ara öğün
1 tane activia kayısılı
saat 13:00
Öğlen yemeği
1 kepçe çorba
4 bulgurlu sarma
5 kaşık barbunya yemeği :)
akşam yemeğeceğim süt ile geçiştireceğim :) ya da mısır ve yoğurt ile :)
Yeni bilgiler icin teeekkurler canim bnde merakla bekliyorum kilonuKızlar bu arada ne öğrendim biliyor musunuz?
akşam kesinlikle meyve yenmemesi gerekiyormuş. Şekerli olduğundan direk kalori oluyormuş. Yağa dönüşüyormuşş eskiden ben de yiyordum ama artık yemiyorumm. Akşam, süt yoğurt ya da fındık, badem falan yenmesi gerekiyormuş. aklınızda olsun aşklarımmm. :) kilo verdiğimi hissediyorum ben de pazar tartılıcam çok merak ettim :)
Ímmm lezzetlii afiyet olsun :))Buda ogle-aksam yemegim daha da birsey yemem ins
Ooo iyi ki doğdun o zaman canım :)
tesekkür ederim canımm :)Ebedigezgin öğretmenler günün kutlu olsun. Kulkedisi doğum günün kutlu olsun.
Çok güzel görünüyorsun canım. Gerçekten hiç 67 gibi değilsin. Tamam bende spor salı günü başlıyorum. diğer günler de leslie yapacağım.
Bebişim benim kemikler ağır sanırım :) 55 olcam diyordum ama hedef değiştirdim 60 olup korumaya alıcam :) evet kuzum sporun çok faydası var, sarkma falan asla olmuyor :)Çok güzel görünüyorsun canım. Gerçekten hiç 67 gibi değilsin. Tamam bende spor salı günü başlıyorum. diğer günler de leslie yapacağım.
Bele bak maşallah :)
canım ben 67,10 olmuşum süper valalKızlar bugunden bu resim :) spor baya sıkışaltırdı beni :) kimse 67,60 olduğuma inanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?