- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Hii bu olabilir bu korseler tam olarak bu seklimi veriyormuş ? eğer öyleyse bana gerek yok şişko bile olsam tam olarak benim seklim bu :)ama bi denemelisin :)
Yok ben bütün giyiyordum bacaklarim içinde şeklimi belli etsin diye giyiyordum ama benBu tarz bir sey istiyorum işte senin ki de böyle miydi kuzum?
aynen kuzum senin belin ince zaten, ben kiloyu direk simitlerden ve göbekten aldığımdan bunu kullansam iyi olur sanırımHii bu olabilir bu korseler tam olarak bu seklimi veriyormuş ? eğer öyleyse bana gerek yok şişko bile olsam tam olarak benim seklim bu :)ama bi denemelisin :)
Bana da öyle geldi attığın resim daha çok ise yararEvde bi tane korsem var da, o da hani şu yağlarım görünmesin diye abiye elbisenin altına giydiğim korse, normal sıkmasına sıkıyor da sanki bu diğeri daha çok işe yarar gibi.
Kesinlikle :)aynen kuzum senin belin ince zaten, ben kiloyu direk simitlerden ve göbekten aldığımdan bunu kullansam iyi olur sanırım
bi deneyeyim bakayım :))Kesinlikle :)
Dene bakalim :) sen yağ olarak da olcturuyormusun kilo nu yağdan mi gitmiş 4 kilo :)bi deneyeyim bakayım :))
Valla protein ağırlıklı beslendiğimden mümkün değil kastan gitmesi, e her gün 2.500 litre su da içiyorum. Bu hafta çok spor yaptığımdan yağdan gitmiştir :) akşamları yememek çok iyi geldi bana, 1 ay sonunda inşallah 7-8 kilo vermiş olurum :)Dene bakalim :) sen yağ olarak da olcturuyormusun kilo nu yağdan mi gitmiş 4 kilo :)
Hoca 10-15 kilo arası verirsin dedi de o kadar hayatta verememDene bakalim :) sen yağ olarak da olcturuyormusun kilo nu yağdan mi gitmiş 4 kilo :)
Inş canım harika gidiyorsun böyle devam et :)Valla protein ağırlıklı beslendiğimden mümkün değil kastan gitmesi, e her gün 2.500 litre su da içiyorum. Bu hafta çok spor yaptığımdan yağdan gitmiştir :) akşamları yememek çok iyi geldi bana, 1 ay sonunda inşallah 7-8 kilo vermiş olurum :)
1haftada 4kilo veren 15 kilo mu veremiycek guldurme beni kızHoca 10-15 kilo arası verirsin dedi de o kadar hayatta veremem
Kız bakalım o kadar canım kalacak mı, zayıflamaya başlamanın verdiği gazla ilk hafta her gün spora gittim de bakalım bundan sonra gidebilecek miyim :))1haftada 4kilo veren 15 kilo mu veremiycek guldurme beni kız
Bu arada su dedinde aklıma geldi bugun 2bardaktan başka su icmemisim ben
Uff yaa canım hiç su istemiyor yaa ne yapcam ben bu su derdiyleay hayır kabul etmiyorummmm içmen lazımmmm, özellikle sabah uyanır uyanmaz, kahvaltıdan önce mutlaka iki bardak suyu direk kafana dik.
Gidersin gidersin 1 haftda daha gitsen yeter 4 kilo daha verirsin ondan sonra sadece yürüyüş yaparsın yarım saat :)Kız bakalım o kadar canım kalacak mı, zayıflamaya başlamanın verdiği gazla ilk hafta her gün spora gittim de bakalım bundan sonra gidebilecek miyim :))
Valla içmek zorundasın zorla kendini azıcıkkkk :)Uff yaa canım hiç su istemiyor yaa ne yapcam ben bu su derdiyle
İnşallah canım ama 1 ay düzenli bir gideyim. Kilodan tamamen kurtulduktan sonra belki karın kası falan yaparımmGidersin gidersin 1 haftda daha gitsen yeter 4 kilo daha verirsin ondan sonra sadece yürüyüş yaparsın yarım saat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?