1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Evde bi tane korsem var da, o da hani şu yağlarım görünmesin diye abiye elbisenin altına giydiğim korse, normal sıkmasına sıkıyor da sanki bu diğeri daha çok işe yarar gibi.

Evde bi tane korsem var da, o da hani şu yağlarım görünmesin diye abiye elbisenin altına giydiğim korse, normal sıkmasına sıkıyor da sanki bu diğeri daha çok işe yarar gibi.
Bana da öyle geldi attığın resim daha çok ise yarar

Dene bakalim :) sen yağ olarak da olcturuyormusun kilo nu yağdan mi gitmiş 4 kilo :)
Valla protein ağırlıklı beslendiğimden mümkün değil kastan gitmesi, e her gün 2.500 litre su da içiyorum. Bu hafta çok spor yaptığımdan yağdan gitmiştir :) akşamları yememek çok iyi geldi bana, 1 ay sonunda inşallah 7-8 kilo vermiş olurum :)

Inş canım harika gidiyorsun böyle devam et :)

Bu arada su dedinde aklıma geldi bugun 2bardaktan başka su icmemisim ben

Kız bakalım o kadar canım kalacak mı, zayıflamaya başlamanın verdiği gazla ilk hafta her gün spora gittim de bakalım bundan sonra gidebilecek miyim :))
Gidersin gidersin 1 haftda daha gitsen yeter 4 kilo daha verirsin ondan sonra sadece yürüyüş yaparsın yarım saat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…