- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Kuzum belki ben de çok yüklendim diye vermişimdir bu kadar. Valla benim de amacım ayda 5-6 ydı. Ama böyle oldu bu sefer. Bak yeşil çayı mutlaka iç. Her gün de 30 dakika mutlaka yürüyüş yap. Yapabilirsen de 15 dakka pilates. Bak gör nasıl vereceksin sen de. Ben biraz da erkek arkadaşıma sürpriz yapacağım diye aşırı dikkat ediyorum :))Yaahh kiskandimben spor yapmıyorum yeşil çayda icmiyorum sadece yerimlerime dikkat ediyorum bundan sonra yarım saat spor yap cam yeşil çayda ic cem senin kadar veremem ama ayda 4 kilo hedefim
Benimde hayatımda hic kilo sorunum olmamıştı takiiii hamile kalıp doğum yapana kadar :) bende 72 kiloyum gel bize katil verelim kız kilolarimizi :)Kızlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü kendimi tutamıyorum
26 yaşındayım 10 aylık bir bebisim var kaldı kilolar 70 kiloyumhayatımda hiç kilo sorunum olmamıştı o yüzden sanırım kendimi frenleyemiyorum ne yapsam ki
Maşallah o zaman sana :)Kuzum belki ben de çok yüklendim diye vermişimdir bu kadar. Valla benim de amacım ayda 5-6 ydı. Ama böyle oldu bu sefer. Bak yeşil çayı mutlaka iç. Her gün de 30 dakika mutlaka yürüyüş yap. Yapabilirsen de 15 dakka pilates. Bak gör nasıl vereceksin sen de. Ben biraz da erkek arkadaşıma sürpriz yapacağım diye aşırı dikkat ediyorum :))
Bize katılabilirsin hoşgeldinnn :)Kızlar bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü kendimi tutamıyorum
26 yaşındayım 10 aylık bir bebisim var kaldı kilolar 70 kiloyumhayatımda hiç kilo sorunum olmamıştı o yüzden sanırım kendimi frenleyemiyorum ne yapsam ki
Tabi kiiii hoşgeldinn :)Merhaba arkadaslar bende 73 kiloydum diyet ve sporla 60 a kadar dustum gecen sene. Ama simid tekrar 63 oldum dikkat etmezsem gidecek biliyorum banada destek olurmusunuz hedefim bu kez 58 insallah.
Şekerim ben en son 1 gibi yemistim hala acikmadim acaba bende mi yemesem :)Kızlar saat 5 gibi balık ve salata yedim :)
Akşam yemeyeceğim sadece meyve ile geçiştireceğim sanırım genel olarak artık akşam öğünlerini atlayacağım daha hızlı kilo vermemi sağlıyor benim :) bir süre böyle deneyeceğim :))
Kuzucum seninki çok fazlaaa yarına kadar sürecek sonuçta. yoğurt ve meyve falan kesin ye eğer akşam yemek yemek istemiyorsan. Kahvaltını geç yaptığını biliyorum ama bünyen zayıf düşmesin bebişim. Artık 4 gibi falan bi çorbada olsa ye yani :)Şekerim ben en son 1 gibi yemistim hala acikmadim acaba bende mi yemesem :)
Tamam o zaman bir kase yoğurt yiyim :) ne bilim şekerim okdrda ev işi yaptım temizlik yaptım hala Bişey yiyesim gelmedi :)Kuzucum seninki çok fazlaaa yarına kadar sürecek sonuçta. yoğurt ve meyve falan kesin ye eğer akşam yemek yemek istemiyorsan. Kahvaltını geç yaptığını biliyorum ama bünyen zayıf düşmesin bebişim. Artık 4 gibi falan bi çorbada olsa ye yani :)
İşte aklından sildiğin için yemeği, bu süper bir sey :)Tamam o zaman bir kase yoğurt yiyim :) ne bilim şekerim okdrda ev işi yaptım temizlik yaptım hala Bişey yiyesim gelmedi :)
Pizza hamur tarzı şeyleri öğle saatlerinde yemeğe çalış, hatta mümkünse uzun bir süre yeme canım :)Kızlar selam
Sabah menüm kötü sayılmazdı
10.00 1 dlm ekmek 1 yum. omlet 1 kk beyaz peynir domates 2 yk mantar sote
Akşammmmmm....
16.20 ince hamur 2 dilim pizza
Sorma hiç Zorlanmiyorum hiç acikmiyorum hiç tatli istemiyorum ki özel gunumdeyim ona rağmen tatli istemiyorum bi acayip bişey oldum fazla hırs yaptım sanırımİşte aklından sildiğin için yemeği, bu süper bir sey :)
Valla sokuyormu bilmiyorum ama yedirmedigi kesin önceden yemek istediğini birakamadigim zamanlar korse tanıyordum sıkıyor ya 1tabaktan fazlasını yedirtmiyirdu banaKızlar korse deneyen oldu mu? vücudu şekle sokuyor diyorlar, denesek mi?
hahahaha süperrrr canım benim :)))Sorma hiç Zorlanmiyorum hiç acikmiyorum hiç tatli istemiyorum ki özel gunumdeyim ona rağmen tatli istemiyorum bi acayip bişey oldum fazla hırs yaptım sanırım
ay denesem mi ben de hangi marka kullandın? ama ben sadece su karın ve bel için olandan istiyorum. dur bi tane resim atayımValla sokuyormu bilmiyorum ama yedirmedigi kesin önceden yemek istediğini birakamadigim zamanlar korse tanıyordum sıkıyor ya 1tabaktan fazlasını yedirtmiyirdu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?