1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

İyiki dogdun mutlu yillaar kulkedisi30
Öğretmenler gunun kutlu olsun

edebigezgin
Teşekkür ederim canımm
Çokk tesekkür ederim canımm, senin de doğum günün kutlu olsunnn sağlıklı mutlu nice senelereeee
Teeşkkür ederim tatlımm
Ebedigezgin öğretmenler günün kutlu olsun. Kulkedisi doğum günün kutlu olsun.
Teşekkürleeeer
Ooo iyi ki doğdun o zaman canım :)
teşekkür ederim canımmm

günaydın hanımlar
dün akşam yemeğe gittik eşimle iskender yedim birde pasta kesti yarım dilim yemek zorunda kaldım pazar gününe kadar telafi ederim inşallah

Kızlar hemen günümü yazayım :)

sabah menüsü
2 yumurta
10 yeşil seytin
3-4 çatal peynir
1 yeşil çay
1 dilim annemin yaptığı tam buğday ekmeği

Kahvaltıdan 40 dakka sonra spora gittim 2 saat kadar yürüdüm ve fitness yaptım.
Sonra eve geldim. Ara öğün olarak

1 adet kayısılı activia

bugun erken çıkmam gerek o yüzden öğlen yemeğimi de saat 1 gibi yiyeceğim

1 kase çorba
1 balık (çipura)
salata

akşama da yemek yemem sadece 5-6 kaşık yoğurt ve 2 kaşık haşlanmış mısır karıştırıp yerim :)

Supersin afiyet olsun canım :)

Kızlar 30günlük PLANK ve SQUAT programına basladim bakalim ne kadar işe yariycak :)

Merhaba güzel hanımlar :) Beni de aranıza alın. 3 sene önce burada yine böyle bir başlıkta yediğimi, içtiğimi, verdiğim kiloyu yazarak tam 17 kilo vermiştim. O zaman düğün hazırlıkları yapıyordum ve Dukan diyeti yaparak hızlı kilo verdim.

Sonuç: şu an 79 kiloyum. Hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyum.

3 senede hastalıklar çıktı, sırt ağrılarından duramaz oldum. Mutlaka kalıcı bir şekilde kilo vermem gerek.

O yüzden acelem yok. Kafayı dengeli/düzenli beslenmeye taktım. Baya baya telefonuma alarmlar kurdum ara öğünleri hatırlatsın diye. Ofise de az yağlı süt, kuruyemiş, gün kurusu kayısı depoladım ara öğünler için. Kahvaltı için akşam küçük bir saklama kabına biraz peynir ve 1 dilim tahıllı ekmek hazırlıyorum. Ofise french press getirdim bitki çayı demliyorum vs. Bunu 2 haftadır yapıyorum henüz kilo verebilmiş değilim ama şişkinliğim gitti.

Burada sizlerle yazışınca başka bir sinerji oluşuyor. Yediğimi içtiğimi sizlere bildireceğim için sorumluluk duygusu ile hareket ediyorum. O yüzden beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

iyi akşamlar bu sabah tartıldığımda 74,9 u gördüm ufakta olsa bir yol katetmişim galiba.ama iki gündür karışık bir beslenme oldu benim için inşallah yarın güzel olacak

sabah : yok

öğle 13:30 komşudaydım pasta poğaça vardı ama yemedim canım da hiç istemedi
sadece salata çeşitlerinden üçer çatal aldım o kadar iki bardak da siyah çay (şekersiz)

akşam 17:15
1 tabak ciğer
1,5 dilim kepekli ekmek
4 tane kızarmış biber
bol salata

su pek içmedim şimdi yeşil çay içeceğim sonra suya devam

Yeni gördüm başlığı
Benmde boy kilo hemen hemen aynı
Bende varimmmmm :)

Merhabalar hosgeldiniz tabi katilabilirsiniz:) tarti günümüz pazar. Pazar gunu herkes güncel kilosunu söylüyor:)

Kızlar akşam yemeği 100gr yoğurt yedim 3 tatli kasigida sutlac yedim nefsimi koreltsin diye yoksa koca tabak bitirebilirdim ama yemedim :))

Hoşgeldin aramıza :))

Kızlar sabah erkenden uyandım, 3 saat yürüş artı fitness yaptım ve yarın tartılamayacağım için bugın tartıldım :) kilomu hemen paylaşayım. Ama öncesinde size bir sey itiraf etmem lazım Öğretmenler günü için kız kardeşim pasta yapmış en sevdiğimden minicik bir dilim yedim dün akşam ama akşam yemeği falan yemedim hiç. Sabah da 1 saat fazla spor yaptım telefi ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…