- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi edebigezgin
-
Way anam vay hayaller hayatlarİnşallah canım ama 1 ay düzenli bir gideyim. Kilodan tamamen kurtulduktan sonra belki karın kası falan yaparımm
hahahahahahahWay anam vay hayaller hayatlar
İşte azimli olmalısın. Yememelisin. Kilon boyun kaç?Kızlar benim motivasyona ihtiyacım var bir süre kesiyorum ama daha sonra çok feci yiyorum
Mesela geçen hafta kısmıştım ama akşam çok acıkıyorum genelde sekizden dokuzdan sonra kriz gibi geliyor ve amaaan deyip yiyorum nasıl gidecek böyle
Kuzucummm ama bu saatte yemeseydin keşkeeee :)Kızlar bende çok ince lavastan durum çiğköfte yedim diyette yenilebilirmis karatay hoca demişti sanırım çiğköfte veya 1 lahmacun
Valla evde yemek yapmadım dolapta kahvaltilikta bitti yicek hiç niso kalmamış evde yapmaya da usemdim eşim gitti aldı bisi olmaz bugun ki kalorili gecmedimKuzucummm ama bu saatte yemeseydin keşkeeee :)
tamamdır o zaman kuzum sen öyle diyorsann afiyet şifa olsunValla evde yemek yapmadım dolapta kahvaltilikta bitti yicek hiç niso kalmamış evde yapmaya da usemdim eşim gitti aldı bisi olmaz bugun ki kalorili gecmedim
Bide dediğin gibi deniycem belki icebilirim yoksa hiç aklıma gelmiyor gelse bile icemiuorum icsemde likir likir hissediyorum içimde kendimi damacana gibi hissediyorumKorse evet bence de işe yarar :) elbise altına ben de giyerim hep ama böyle bir bel korse diil tüm vücutçiğ köfte evet normalde sorun olacak bi yiyecek değil ama saati erken olsa süper olurmuş su olmazsa olmazımız...içine limon dilimleri elma dilimleri yada tarçın atsan canım ?
Hahahahaah alemsin valla kuzummBide dediğin gibi deniycem belki icebilirim yoksa hiç aklıma gelmiyor gelse bile icemiuorum icsemde likir likir hissediyorum içimde kendimi damacana gibi hissediyorum
Kuzucummm valla mesajinı görünce çok sevindimmm 2 bardak su süperrrrr öpüyorum yanaklarından tebriklerrrGünaydın kk 'nin güzelleri
Güne iki bardak su ile başladim 1 saat sonra kahvaltımi yapi cam klasik sabah kahvaltıya ol ucak gene :))
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
5 zeytin
2 sosis
Tarcinli sut
Sayende kuzumKuzucummm valla mesajinı görünce çok sevindimmm 2 bardak su süperrrrr öpüyorum yanaklarından tebriklerrr
bak gör metabolizman nasıl hızlanacak aç karnına su sayesinde :)Sayende kuzum
Metobolizma hızlandırdığını bilmiyordum suyun aaa iyimis o zaman :))bak gör metabolizman nasıl hızlanacak aç karnına su sayesinde :)
- 1. Kahvaltıdan önce 1 ya da 2 bardak su içmek toksinlerden kurtulmak ve vücudumuzun ihtiyaç duymadığı maddelerin atılımını sağlamak için idealdir. Bu sayede, her günün başlangıcında su, metabolizmamızı hızlandırır ve hastalıklardan korunmamıza yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?