O neymiş ya. 10 numara 5 yıldız nazar değmesin maşallahBöyle KV dost başına bekarlara darısı
Annemsevgililer günü hediyesi almış uç gelinine de ta rizeden buraya helal valla kurutma makinası :)
Benimkide orwr çorap ama hatıra niyetine saklıyordum burada giydirmek mümkün değil hem parkelerden kayıyor hemde çok sıcak severim valla KV mi sütüne kadar getirir onlardaykende ama eltiminde dediğine gore daha önce yapmadığını bırakmamış bunlar boşanma noktasına gelince jeton dusmus aslında kötü niyeti yoktur sanırım ilk gelinde KV pozlarina girdi şimdi KV ve kp de siz iyi olun bize yeter derlerGünaydın
Az önce kayınvalidemi gönderdik, boşlukta gibiyim şu anda, o kadar çok konuşuyordu ki evin içinde sürekli ses vardı
Onunla didişmek hoşuma da gitmiyor değildi hani, hem sevip hem kavga eden çiftler gibiydik
@erigim maşallah nazar değmesinçok şanslısın. Gerçi benimki de hediye alır da aldığı hediyeyi illa kullan diye ısrarcı olur bu da beni biraz sinir ediyor. Mesela bi kıyafet alsa hemen giyeceksin yoksa küser. Çok fazla örgü örüyor ve yünlü ipler kullanıyor ben de çocuklara alerji yapmasın diye giydirmek istemiyorum, zaten ev çok sıcak gereçek de yok ama iki dakika ayrılsam döndüğümde hemen patikler yelekler giydirilmiş oluyor
ben başka konuya bakmisim en son yazdığım konuda baya bi ceza alan olmuştu dur bide buna bakiyimGünaydın kızlar
Ben geldim. Geçen hafta bdv de bir konuya yazmıştım. Konu %100 fakrti. Dayanamadım. Öğretmen oldugunu iddia eden bir kadın asosyalmişte öğrencilerini sevmiyormuşta falan fıstık. Ama yazının tamamı kasti olarak imla kurallarından yoksun yazılmış. Bende öğretmen olmak isteyen bir insanım ve bunu zevkle yapacağım. Öğrencilere küçücük.bir faydam olsun hayatlarında olumlu bir değişim etki yaratsam ne mutlu. Sonra böyle tipleri görünce sinirleniyorum
1,5 günlük.ceza aldım polemiğe girdiğim için.
Merak eden arkadaşlarım, sizleri takip ettim,aslında yanınızdaydım.
KraliceElsa rakibem ben seni hiç terk eder miyim hele seni yenmeden
Kayınvaliden gitmiş. Boşluğa düştüysen spora başla.
@erigim sevgili kaptan. Kuzey inşallah bir an önce iyileşir. Geçmiş olsun. Bu arada çok düşünceli bir kayınvaliden varmış.
Sosyal medyadan takip güzelmiş
Fark ettin mi bilmem geçenlerde yaşadığım.bir olaydan sonra artık resim falan paylaşmıyorum ama istersen yediğim yemekleri paylaşabilirim
@La_vinya ehliyetin hayırlı olsun canım. Darısı okulu diplomana.
@sosyoloji12 bende bugün yumurta salatası yapıcam daha yeni kalktım
Aaa dönmüşsün, bir an için gittin sandım, ben de gidecektim nerdeyseGünaydın kızlar
Ben geldim. Geçen hafta bdv de bir konuya yazmıştım. Konu %100 fakrti. Dayanamadım. Öğretmen oldugunu iddia eden bir kadın asosyalmişte öğrencilerini sevmiyormuşta falan fıstık. Ama yazının tamamı kasti olarak imla kurallarından yoksun yazılmış. Bende öğretmen olmak isteyen bir insanım ve bunu zevkle yapacağım. Öğrencilere küçücük.bir faydam olsun hayatlarında olumlu bir değişim etki yaratsam ne mutlu. Sonra böyle tipleri görünce sinirleniyorum
1,5 günlük.ceza aldım polemiğe girdiğim için.
Merak eden arkadaşlarım, sizleri takip ettim,aslında yanınızdaydım.
KraliceElsa rakibem ben seni hiç terk eder miyim hele seni yenmeden
Kayınvaliden gitmiş. Boşluğa düştüysen spora başla.
@erigim sevgili kaptan. Kuzey inşallah bir an önce iyileşir. Geçmiş olsun. Bu arada çok düşünceli bir kayınvaliden varmış.
Sosyal medyadan takip güzelmiş
Fark ettin mi bilmem geçenlerde yaşadığım.bir olaydan sonra artık resim falan paylaşmıyorum ama istersen yediğim yemekleri paylaşabilirim
@La_vinya ehliyetin hayırlı olsun canım. Darısı okulu diplomana.
@sosyoloji12 bende bugün yumurta salatası yapıcam daha yeni kalktım
3 ekmek miHerkese gunaydin kahvaltiyi biraz fazla kacirdim
3 ekmek ve yumurta yedim tavada
Zeytin
Cay
3 dilim tabisi :))))) 3 ekmek dusunemiyirum kaptan beni napar :))3 ekmek minaptın kız beni de yeseydin 3 dilim herhalde, öğlen yemeği yetmeyeceksen bence çok değil, akşama kadar tok tutar seni
3 dilim tabisi :))))) 3 ekmek dusunemiyirum kaptan beni napar :))
3 dilim tabisi :))))) 3 ekmek dusunemiyirum kaptan beni napar :))
bende bulamadım bulaşmamaktadır gerek kırk yilda bir ancak yorum yaparımAaa dönmüşsün, bir an için gittin sandım, ben de gidecektim nerdeyse
Bdv deki konulara bi baktım bulamadım hangisi olduğunu, neyse çok önemli değil döndün ya yeter
Ben de bazılarına sinir oluyorum bişey dememek için kendimi zor tutuyorum, en iyisi öyle konulara hiç bulaşmamak
kız dalgami geçiyorsun sen yok yok kesin geyik yapıyorsun hem sabah ekmek çok oldu diyorsun hemde cokomelle bi avuç fındık (10taneyse fındık ok ama çiğ)Merbaha citirlarrrrr :) ara ogun 1 avuc fınduk edim yaninda da cokemel yedim bi tane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?