Insallah canimBen de yoktm canim bu hafta listede ins bu hafta beraber girerz adasim:)
tesekkur ederim cnm bnm. Insallah sende hedefine ulasirsinAfiyet olsun gec de olsa nice nice yillara canimm.benim hedef de 68 ins.
Karadut çayı iç çok iyi gelir ağız yaralarinsKizlar aksam yemegi yiyemedim agzim yara sicak yiyemiyrum 2 kasik barbunya 2 kasikda bulgur yedim 2 tane de tursuama acikicam biliyorum agzim cok aciyo yeemek yemek iatemiyorum
edanin hesap pasif çünkü bdv de dün bi konuya yorum yapmış bi çok kişi ondan dolayı pasif ceza aldilar sanirimGunaydinn,tebrikler bize, @La_vinya veKraliceElsa . Size de.. hira1994 gecmis olsun...bu arada edanin hesabi pasif olmus ceza mi aldi ne oldu ki
İyiyim canim sen nasilsin :) agzimdaki yara gecince daha iyi olucamNasilsin canim?
Yok ki evde suan olmassa esime aldiririm :) annemde karbonatla gargara yap dedi onu yapicam bugunKaradut çayı iç çok iyi gelir ağız yaralarins
edanin hesap pasif çünkü bdv de dün bi konuya yorum yapmış bi çok kişi ondan dolayı pasif ceza aldilar sanirim
Tabi dün goturdun patatesleri gazlı içecekleri: DEki Görüntüle 1772288 Kahvaltımm
Kız balığa çevirme yumurtayı da bu haftanın en az verenleri sen ben ve hiraydi artık cumaya en çok biz verelim bu sisko@ruzgar_02 sinsi sinsi yamacına gelmiş zaten :)Herkese gunaydiiin, gerci ogle oldu ya neyse
Dun o kadar cok yumurta muhabbeti olduki, sabah kendime bol maydanozlu, taze sogan,biberli 2 yumurtadan salata yaptim. Mmmm enfesti ama doymadimyarin sabah 4 yumurtadan mi yapsam acep
Canım iç haznesine iyi bak boschlarin yenileri daracık EE senin balık bulaştıkları sığmazOgleden sonra carsiya cikicam ve nihayet bu bulasik makinesinden kurtulycamgerci hala marka model karari veremedim. Ya bosch ya da siemens alicam. Anam onlarin da bir suru farkli programlisi var.. Umarim ezis rahat birakirda, icime sinen birsey alirim.
Tabi yemek de disarida yenecek, cok abartmiycam ama..
Yaa sorma, zaten izin donusuKız balığa çevirme yumurtayı da bu haftanın en az verenleri sen ben ve hiraydi artık cumaya en çok biz verelim bu sisko@ruzgar_02 sinsi sinsi yamacına gelmiş zaten :)
Kız balığa çevirme yumurtayı da bu haftanın en az verenleri sen ben ve hiraydi artık cumaya en çok biz verelim bu sisko@ruzgar_02 sinsi sinsi yamacına gelmiş zaten :)
Yaa sorma, zaten izin donusuKanguru_ nin dili pabuc kadar olmus. Ona bir cekiduzen vermek lazim
Zaten aksama balik yapacaktim, artik yarina kaldi
Evet yaa makinelerin ici cok kucuk. Ama artik gozumu karartip alicam napayim..
Heeeeh, damladin hemen de miYa siz ikiniz cok komiksiniz yaa kilo vermek ve siz hahahyyttt canim sen 75 deyken ben 65 olurim heralde
sende kilo ver sende konus canim
kızlar dün sürücü belgemi de aldım.rüyalarımda yolların tozunu attırıyorum da
Gunaydin canim nasil gidiyo kizce buyuyomu:)
Canim cok gecmis olsunn.Kuzeyle zor bi gece geçirdikten halada öyle burnu tıkalı emmek
istiyor sürekli
İyiyim canim sen nasilsin :) agzimdaki yara gecince daha iyi olucam
Icime dogdu dedim bu kiskanclar kesin beni konusuyosur bende gldim hmn :)Heeeeh, damladin hemen de mikulaklarin mi cinladi kiz tombi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?