Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bi türlü alıntı yapamadım
@La_vinya ehliyetin hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar yap inşallah rüyalarında değil gerçekte attırırrsın artık yolların tozunu
elfkkk holgeldin tekrar aramıza, gerçi baya takip etmişsin gittin sayılmaz :) iyi dileklerin için sağol, bütün hastalarımızın Allah yardımcısı olsun

Günaydın kızlarr

Bugün misafirlerim var kızlar sabahtan beri börekler kekler yapıyorum en sevmediğim durum. Daha kahvaltıda yapmadım. Uyandım iki ısırık elmalı kurabiye yedim sonra mutfağa girdim. Birazdan kahvaltımı yaaparım yumurta haşlıyorum

Kizlar aksam yemegi yiyemedim agzim yara sicak yiyemiyrum 2 kasik barbunya 2 kasikda bulgur yedim 2 tane de tursu ama acikicam biliyorum agzim cok aciyo yeemek yemek iatemiyorum
Karadut çayı iç çok iyi gelir ağız yaralarins
Gunaydinn,tebrikler bize, @La_vinya ve KraliceElsa . Size de.. hira1994 gecmis olsun...bu arada edanin hesabi pasif olmus ceza mi aldi ne oldu ki
edanin hesap pasif çünkü bdv de dün bi konuya yorum yapmış bi çok kişi ondan dolayı pasif ceza aldilar sanirim

Karadut çayı iç çok iyi gelir ağız yaralarins
edanin hesap pasif çünkü bdv de dün bi konuya yorum yapmış bi çok kişi ondan dolayı pasif ceza aldilar sanirim
Yok ki evde suan olmassa esime aldiririm :) annemde karbonatla gargara yap dedi onu yapicam bugun

Ogleden sonra carsiya cikicam ve nihayet bu bulasik makinesinden kurtulycam gerci hala marka model karari veremedim. Ya bosch ya da siemens alicam. Anam onlarin da bir suru farkli programlisi var.. Umarim ezis rahat birakirda, icime sinen birsey alirim.
Tabi yemek de disarida yenecek, cok abartmiycam ama..

Herkese gunaydiiin, gerci ogle oldu ya neyse
Dun o kadar cok yumurta muhabbeti olduki, sabah kendime bol maydanozlu, taze sogan,biberli 2 yumurtadan salata yaptim. Mmmm enfesti ama doymadim yarin sabah 4 yumurtadan mi yapsam acep
Kız balığa çevirme yumurtayı da bu haftanın en az verenleri sen ben ve hiraydi artık cumaya en çok biz verelim bu sisko@ruzgar_02 sinsi sinsi yamacına gelmiş zaten :)

Canım iç haznesine iyi bak boschlarin yenileri daracık EE senin balık bulaştıkları sığmaz

Kız balığa çevirme yumurtayı da bu haftanın en az verenleri sen ben ve hiraydi artık cumaya en çok biz verelim bu sisko@ruzgar_02 sinsi sinsi yamacına gelmiş zaten :)
Yaa sorma, zaten izin donusu Kanguru_ nin dili pabuc kadar olmus. Ona bir cekiduzen vermek lazim
Zaten aksama balik yapacaktim, artik yarina kaldi
Evet yaa makinelerin ici cok kucuk. Ama artik gozumu karartip alicam napayim..

Ya siz ikiniz cok komiksiniz yaa kilo vermek ve siz hahahyyttt canim sen 75 deyken ben 65 olurim heralde
Yaa sorma, zaten izin donusu Kanguru_ nin dili pabuc kadar olmus. Ona bir cekiduzen vermek lazim
Zaten aksama balik yapacaktim, artik yarina kaldi
Evet yaa makinelerin ici cok kucuk. Ama artik gozumu karartip alicam napayim..
sende kilo ver sende konus canim

kızlar dün sürücü belgemi de aldım.rüyalarımda yolların tozunu attırıyorum da

Hayirli olsun canim, rabbim kaza bela vermesin ins.

Gunaydin canim nasil gidiyo kizce buyuyomu:)

Selam canimm. Cok sukur simdi iyi gidiyor. Bugun dr gittim ayrintili usg sonucumu goturdum. Dr muayene etti. Bebis iyimis cok sukur.

Kuzeyle zor bi gece geçirdikten halada öyle burnu tıkalı emmek
istiyor sürekli
Canim cok gecmis olsunn.

İyiyim canim sen nasilsin :) agzimdaki yara gecince daha iyi olucam

Canim karbonatli suyla gargara yap. Ozellikle yemek yedikten sonra. İyi geliyor. Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…