Y
ebrikler hayirli olsun canim.
çok teşekkür ederim,inşallah canım.2 haftadır hiç kullanmadım,biraz heyecan ve stres var ama trafiğe çıkınca normale dönüyorum.Bi türlü alıntı yapamadım
@La_vinya ehliyetin hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar yap inşallahrüyalarında değil gerçekte attırırrsın artık yolların tozunu
elfkkk holgeldin tekrar aramıza, gerçi baya takip etmişsin gittin sayılmaz :) iyi dileklerin için sağol, bütün hastalarımızın Allah yardımcısı olsun
çok geçmiş olsun canım.burun tıkanıklığı çok huzursuz ediyor kuzucukları.ben yaşımızı doldurunca afedersin sümkürmeyi öğretmiştim.her banyo sonrası ben ve babası oyunla yapıyorduk yavrumda kendisi yapmaya çalışıyordu.ve rahatlıyordu böylece.Kuzeyle zor bi gece geçirdikten halada öyle burnu tıkalı emmek istiyor sürekli
geçmiş olsun canım.karbonat işe yarar.İyiyim canim sen nasilsin :) agzimdaki yara gecince daha iyi olucam
şimdiden hayırlı olsun canım.benim makine de bazen homurdanıyor ,ama yine de iş görüyor şimdilik.diğerleri çoktan değişti.bir bu bırakmadı beniOgleden sonra carsiya cikicam ve nihayet bu bulasik makinesinden kurtulycamgerci hala marka model karari veremedim. Ya bosch ya da siemens alicam. Anam onlarin da bir suru farkli programlisi var.. Umarim ezis rahat birakirda, icime sinen birsey alirim.
Tabi yemek de disarida yenecek, cok abartmiycam ama..
çok teşekkür ederim,amin canım.Hayirli olsun canim, rabbim kaza bela vermesin ins.
Selam canimm. Cok sukur simdi iyi gidiyor. Bugun dr gittim ayrintili usg sonucumu goturdum. Dr muayene etti. Bebis iyimis cok sukur.
Canim cok gecmis olsunn.
Canim karbonatli suyla gargara yap. Ozellikle yemek yedikten sonra. İyi geliyor. Cok gecmis olsun.
Annemde oyle dedi yapicam bugn canim cok sagolHayirli olsun canim, rabbim kaza bela vermesin ins.
Selam canimm. Cok sukur simdi iyi gidiyor. Bugun dr gittim ayrintili usg sonucumu goturdum. Dr muayene etti. Bebis iyimis cok sukur.
Canim cok gecmis olsunn.
Canim karbonatli suyla gargara yap. Ozellikle yemek yedikten sonra. İyi geliyor. Cok gecmis olsun.
Sagol canim yapicam bugun :)çok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim,inşallah canım.2 haftadır hiç kullanmadım,biraz heyecan ve stres var ama trafiğe çıkınca normale dönüyorum.
çok geçmiş olsun canım.burun tıkanıklığı çok huzursuz ediyor kuzucukları.ben yaşımızı doldurunca afedersin sümkürmeyi öğretmiştim.her banyo sonrası ben ve babası oyunla yapıyorduk yavrumda kendisi yapmaya çalışıyordu.ve rahatlıyordu böylece.
geçmiş olsun canım.karbonat işe yarar.
şimdiden hayırlı olsun canım.benim makine de bazen homurdanıyor ,ama yine de iş görüyor şimdilik.diğerleri çoktan değişti.bir bu bırakmadı beni
çok teşekkür ederim,amin canım.
prensese dediyorum.
Tabi dün goturdun patatesleri gazlı içecekleri: D
Konuş konuş yarın tam teşkilat başlıyorum kuzeyin hastalığı girdi arayaYa siz ikiniz cok komiksiniz yaa kilo vermek ve siz hahahyyttt canim sen 75 deyken ben 65 olurim heralde
sende kilo ver sende konus canim
Canım sumkuruyor bende oyunla ogretmistim nolur ne olmaz malum bebekler olmadık şeyi burnuna tepiyor bazı dönemde ama sumkurmek kar etmiyor otribebe ile de aspire ediyorum nafile balgam atmayı bilmediği için geri doluyorçok teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim,inşallah canım.2 haftadır hiç kullanmadım,biraz heyecan ve stres var ama trafiğe çıkınca normale dönüyorum.
çok geçmiş olsun canım.burun tıkanıklığı çok huzursuz ediyor kuzucukları.ben yaşımızı doldurunca afedersin sümkürmeyi öğretmiştim.her banyo sonrası ben ve babası oyunla yapıyorduk yavrumda kendisi yapmaya çalışıyordu.ve rahatlıyordu böylece.
geçmiş olsun canım.karbonat işe yarar.
şimdiden hayırlı olsun canım.benim makine de bazen homurdanıyor ,ama yine de iş görüyor şimdilik.diğerleri çoktan değişti.bir bu bırakmadı beni
çok teşekkür ederim,amin canım.
prensese dediyorum.
yakalarını herkesi takip mi etsem sosyal medyadan ne yapsamYakalandım :) ya içecek olarak soda yoktu alkolde kullanmıyordum barda içecek bişi bulamadım :) patates tabağıda ortaya istedik bikaçtane tırtıkladım akşam yemeği niyetine :) asıl akşam ne olcak acaba yenilecek tek şey kısır puff
Zaten zayiflamim di odevde vermiyon bakiyorum da :) gozumden kacmadi yani :)Konuş konuş yarın tam teşkilat başlıyorum kuzeyin hastalığı girdi araya
Canım sumkuruyor bende oyunla ogretmistim nolur ne olmaz malum bebekler olmadık şeyi burnuna tepiyor bazı dönemde ama sumkurmek kar etmiyor otribebe ile de aspire ediyorum nafile balgam atmayı bilmediği için geri doluyor
yakalarını herkesi takip mi etsem sosyal medyadan ne yapsam
[/QUOTE]Kizlqrrrr takimlar arasi 2. Olmusuzzzzz
@La_vinya tatlim sende bireysellerde 2. Olmuşsun
Hepinizi tebrik ediyorummmm :))
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 452.ETAP SONUC LİSTELERİ
05-12 ŞUBAT2016
TAKIM DERECELERİ
..................4.TAKIM 0,977
.................10.TAKIM %0,952
....................2.TAKIM 0,746
BİREYSEL DERECELER
5.TAKIMDAN===== @ycfa %3.01
10.takımdan ========== @ La_vinya %2,27
4. takımdan @ Yawrukush %2,21
@erigim in de dediği gibi karadut iyi geliyo evet.Eczanede minik şişede oluyor Karadut şurubu diye. Ağız yarası çok sinir bozucu geçmiş olsun.Yok ki evde suan olmassa esime aldiririm :) annemde karbonatla gargara yap dedi onu yapicam bugun
Supperr:))Ben de bugünü yazayım.
Sabah. Yarım peynirli omlet.iki parça kaşar. 2 zeytin.2 parça beyaz peynir. 1 dilim kepek ekmek
Ara.avakadolu 1 dilim kepek ekmek
Ogleden sonra. 1 kepce pilav 1 kepce kuru fasulye.
Yoğurt.
Birazdan da meyve ile kapanış yaparım.
1 saat spor
İnternetten bacak kalça karın egzersizleri yapıyorum ben. İp atliyorum. Egzersizleri dumbell ile yapıyorum
Geçmiş olsun canım, ilk kez mi hastalandı oğlun? Benimkiler bu sene çok hastalandı büyük antibiyotiksiz atlatıyor ama küçüğe bi kere kullanmak zorunda kaldık, hastanede yattığımızdaIyi aksamlarrrrr naslsnz kizlarrrr @erigim cok gecmis olsun canim oglum da gecen hafta hastalndi burun akntsi 3 4 gece devam eden gece atesi cikmaya calisan disler felan derken yavrum baya zorlandi(((snra balgama dondu doktr balgam oldgu iciin ilacsiz sokulmz dedi ilacimizi kullndk smdi daha iyi cok sukur ayyy insann cocugunn hasta olmasi cok etkiliyo ya psikolojiyi Rabbim hastanedeki ve her yerdeki kotu durumda olan bebeklerimze cocuklarimiza acil sifalar nasip eyle ailelerini yar ve yardimcilari ol cook sukur bugunumuze
Zaten zayiflamim di odevde vermiyon bakiyorum da :) gozumden kacmadi yani :)
gecmis olsun kuzeye bizde yeni atlattik spguk alginligini yaz helsede rahatlasak
Iyi aksamlarrrrr naslsnz kizlarrrr @erigim cok gecmis olsun canim oglum da gecen hafta hastalndi burun akntsi 3 4 gece devam eden gece atesi cikmaya calisan disler felan derken yavrum baya zorlandi(((snra balgama dondu doktr balgam oldgu iciin ilacsiz sokulmz dedi ilacimizi kullndk smdi daha iyi cok sukur ayyy insann cocugunn hasta olmasi cok etkiliyo ya psikolojiyi Rabbim hastanedeki ve her yerdeki kotu durumda olan bebeklerimze cocuklarimiza acil sifalar nasip eyle ailelerini yar ve yardimcilari ol cook sukur bugunumuze
çok sagolun kızlar iç gudulerime dayanarak bugün başka Dr goturdum çünkü çok ağlıyordu kulağını tutarak ve tahmin ettiğim gibi kulak ve boğazlar gitmiş mecburen 125mg likta olsa antibiyotik başlandı balgami atanıyor öldürdüğünde mümkün mertebe ters çevirip atmasını sagliyorum gece çok ateşlendi 38i geçmeden ateş dusurycy vermem ki vücut savaşın diye ama 38.5gecince mecburen 1cay kaşığı verdim ustunu soydum yanıyordu çocuk nasıl oldu anlamadım sanırım çocuklardan bulaştı benimki bu günde geçti bu çok ağır eltiminde kızı hastaydıben de ilaç vermemek için elimden geleni yapıyorum.
Evinizde ısınma problemi yoksa banyo yaptırmayı tavsiye ederim. Banyo yaptırinca hem burnu aciliyo hem de vücudu gevsiyo bir güzel uyuyo. Bal limon bi kaşıkla şurup gibi veya portakal muz limon bal içecek yapıyorum. Kulakta cigerlerde bisey yoksa
ilaçsız atlatiyoruz çok şükür
Yok canim ilk defa degil ama bu kez bole bikac sey ust uste geldi ya bi de balgsm ilk kez oldu bizde antibiyotk kullndk mecburen yoksa hastalk durmunu ins cok hassaslastrmiyrm normllestt artik Allah buyyk sorunlar vermesin cok sukur ya bu kez bole etklndm cnku tum tatil boyinca sabhtan aksama evdeydik ya oglum sanki bana daha cok baglndi artk odafan cikmami bile istemiyo bazen okuln aclmasna 2 3 gun kalada hastalnnca uzuldum birakp gtcem diye ole iste annelikkk...biliyosun.Geçmiş olsun canım, ilk kez mi hastalandı oğlun? Benimkiler bu sene çok hastalandı büyük antibiyotiksiz atlatıyor ama küçüğe bi kere kullanmak zorunda kaldık, hastanede yattığımızdaben artık hasta olduklarına pek takılmıyorum, ilaçsız atlatırsak seviniyorum bile
huhuuuvvvv maaşaallahhh öyle kv'yeBöyle KV dost başına bekarlara darısı
Annemsevgililer günü hediyesi almış uç gelinine de ta rizeden buraya helal valla kurutma makinası :)
oyy oyyyy kuzi'ye çok çok geçmiş olsunnçok sagolun kızlar iç gudulerime dayanarak bugün başka Dr goturdum çünkü çok ağlıyordu kulağını tutarak ve tahmin ettiğim gibi kulak ve boğazlar gitmiş mecburen 125mg likta olsa antibiyotik başlandı balgami atanıyor öldürdüğünde mümkün mertebe ters çevirip atmasını sagliyorum gece çok ateşlendi 38i geçmeden ateş dusurycy vermem ki vücut savaşın diye ama 38.5gecince mecburen 1cay kaşığı verdim ustunu soydum yanıyordu çocuk nasıl oldu anlamadım sanırım çocuklardan bulaştı benimki bu günde geçti bu çok ağır eltiminde kızı hastaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?