- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
olur olur csnımm. stres yapma. bende 5.5 yıllık evliyim. 2 yıl uğraştık, bir sürü tedavi falan da gördüm olmadı. sonra takıma geldim, 8 kg verdim. ve meleğim kendiliğinden geliverdi. inş.tez vakitte seninde haberini alıcaz. ben inanıyorum.maşallah :):)
çok güzel canım :):) ben da 3,5 yıl kadar oldu olmadı :) olacak inşalah fazla kiloları atayım da :) bu kiloyla hamile kalırsam vay halimeboyum 170 bu arada
kız dur tarif verme, zaten çooook acıktımAfiyet olsunBen tarihi hafta sonu değiştireceğim. Haşlanmış patates ve yumurtayı karıştırıcam taze soğan dere otu maydanoz , bol karabiber
Hic canını sıkma bu grup bildiğin gebelik grubu bak grubu acali yıl olmadı -4mu 5mi gebelik oldu buranin suyundan mi nedirhadiya :):) beklerim sorularınızı ne güzel yardımcı olmuş olurum :):) benim yediklerim canınıı çok sıkacak o zaman :) ben dde azarlara hazırlıklı olayım :)
kızlar ben her ay hamileliği dört gözle bekleyen fakat olmayan biriyim.. bu yüzden sporlarım çok ağır olamayacak bitki çay tüketimimde çok olamayacak şimdiden diyim de :):)
Naslsnz kizlarrr tum yazilanlri okudmmm naslsnzzz napiyosnuz aramiza bircokkk yebi aday katlms hosgelms sefalar getrmslerrrr @erigim kaptanim bi mesajnda izinlileri saymiyrm demssn biz kilomuza donncede gitemyckmiyiz sanyamdm ki ben((bu arada gojiye bende basly cm ins hakikisini almstrm ve etkili olur
Yap akşama sendekız dur tarif verme, zaten çooook acıktım
H
Hic canını sıkma bu grup bildiğin gebelik grubu bak grubu acali yıl olmadı -4mu 5mi gebelik oldu buranin suyundan mi nedir
Naslsnz kizlarrr tum yazilanlri okudmmm naslsnzzz napiyosnuz aramiza bircokkk yebi aday katlms hosgelms sefalar getrmslerrrr @erigim kaptanim bi mesajnda izinlileri saymiyrm demssn biz kilomuza donncede gitemyckmiyiz sanyamdm ki ben((bu arada gojiye bende basly cm ins hakikisini almstrm ve etkili olur
Selam canım hoşgeldin.
Gojiyi diyetisyene giden bir arkadaşa sordum. Diyetisyen çayını içmeyin meyvesini yiyin 10 tane kadar demiş. Çayı zararlı demiş ama bilmiyorum
hahaha ne güldüm yaaaKızlar yeni üye alımına devam bunlarda listeye girmeden gebelik testini sayarlar gözümüzeben gidip bekar üye arayim
Kal kuzum beklemekten iyidir ben bilirim ne zordur o kırmızılari görüp uzulmektenseYap akşama sende
Kaptan valla korkuyorum evlenir evlenmez hamile kalırım diye
benim annemle babamda aktardan alıp başlamışlar. pazar gittiğimde gördüm. 1 tanesinin tadına baktım aynı kuru üzüm gibiydi. kilosunu 90 tl'ye mi ne almışlar. baya da pahalı
Seçilde varhahaha ne güldüm yaaabi bekar üyemiz eda kaldı ona iyi bakalım bence
Valla çayını bilmem ama meyvesinin etkisi oluyormuş tabi sahteside çok arkadaş aldı sahte çıktı meselakızlar goji berry işe yarıyor mu ? benim ailem aktarcı annem anlatıyordu çok alan var diye kendime kargolatsam mıki :):)
ahh bi bilsem ama ben seni bilemedimNe zaman vazgeçeçeksin ufak abur cuburlardan.
Valla yemezsen onları yeri gelince eskisi kadar aklına gelmez. Canın istediğinde de yersin.
Mesela ben bu hafta sonu 2 kare çikolata için izin aldım ama canım kurabiye çektim yedim bıraktım. Kendini böyle şartlarsan inan daha kolay olacak. Canın tatlı istiyorsa ne bileyim ev yapımı reçel ye, meyve ye.
Araştırdım kilo verme özelliği yokmuş. Vitamin açısından ve andioksidan değeri yüksek olduğu için kullanılabilirmiş. Şuan moda gibi birşey oldu. Resmen soygun var.
Seçilde varYalnız değilim.
hııım, vallahi ilişki uzmanı değilim ama, beni bir abla olarak görürsen, nacizane tavsiyem kalbinin sesini dinlemen. İçin titremiyorsa hiç bulaşma. Arkadaşlığınız zarar görür mü, evet maalesef. ama onu kırmamak için alttan alırsan, daha fazla ümitlenecek..Kızlar kafam çok dolu toparlayamıyorum çok keyifsizimde ayrıca. benim çok yakın bi arkadaşım var 10 yıldır tanıyorum erkek, biz hep evde kalırsak 35 te evleniriz diye takılıyorduk tabi şaka olarak ikimizde biliyorduk ama son zamanlarda bu bana daha ilgili olmaya başladı çevresinde herkes biizi sevgili sanıyormuş zaten. bugünde çiçek yolladı. keyfim bozuldu bu duruma onunla gelmek istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum. ben seni ikna edicem geçmişteki herşeyi unutturcam, seni artık kimse üzemeyecek diyor kaç gündür. benim 2,5 yıllık bi ilişkim vardı çok seviyordum çocuğu geçen hafta o yazdı bana annem seni evlendircem dedi bende tamam evlendir dedim bu sene evlencem dedi ondan sonra yıkıldım ve ağlayarak bu arkadaşımı aradım anlattım o da o olaydan sonra bana senin kalbinin güzelliğini biliyorum sana aşık oluyorum diye konuşmaya başladı. çok karışık anlattım kafamda çok karışık zaten bir haftadır eski erkek arkadaşımdan sonra yıkılmıştım üstüne bide bu kafamı toparlayamıyorum.
Araştırdım kilo verme özelliği yokmuş. Vitamin açısından ve andioksidan değeri yüksek olduğu için kullanılabilirmiş. Şuan moda gibi birşey oldu. Resmen soygun var.
Seçilde varYalnız değilim.
tatlım eda o eda, namı diyar karacamdan kelebek :)ahh bi bilsem ama ben seni bilemedimyeni mi girdin takima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?