Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım çok saol güzel düşüncelerin için :) yok kızlar içimde ufacık bile bişi yok onun için tepkimi koycam eğer bidaha aşkla ilgili bi konu açılırsa. Saolun kızlar beynim toparlandı biraz :) bazen beynim duruyor

Zaten karşılıklı fırçalarken diş doktorculuğu oynuyoruz, şu anda dört yaşına geldi ve her akşam yatmadan birbirimizin ağzını ışıkla ve diş fırçası yardımıyla muayene ediyoruz ve kirli kalan yerler varsa çaktırmadan üzerinden geçiyorum. Bu teknik bize pedodonti dersinde öğretilmişti, çocukların ağız diş sağlığı çok önemli, Nasıl fırçaladığını kontrol etmek şart.

Bu saatlerde hep sofra hazırlarım şu anda boşlukta gibiyim, gidip ıspanakları kavurmamak için zor duruyorum. Evlendirme programı izleyeyim bari:)))
@erigim benim bızdık da iyice memeye düştü 4 aylıkken bırakmak üzereydi zorla veriyorum şimdi 24 saat emse hayır demiyor. Napcam bilmiyorum sen işe başlamayı düşünüyor musun? Ben devletteyim ya yarım gün çalışma çıkınca içime bi kurt düştü acaba başlasam mı, yoksa erken mi? Eski bakıcım da şu an boşta onu da kaçırmak istemiyorum, napsam bilemedim
Kızlar yardımcı olun, eşim bana bırakmış durumda, napıyim sizce? Çok etkilenir mi, kıyamıyorum

Kızlar ben kraliçe oldum.
Hayırlı olsun
canım ben daha kiyamiyorum açıkçası iki saat bile biraksam anneme kusuyor bakıcısı hiç dusunemiyorum yokmusum gibi davranıyor allahtan emiyirda barisiyoruz yoksa emmeyen çocukta daha da uzuyor durum yarım gun le belki daha kolay alışır ama ben maddi durum zorlandığı surece kuzeyle kendim ilgilenmek istiyorum bu emme olayları emerken yaptığı sebeklikler bilmem belki bi daha yaşayamayacagim
Ama yarım günde cazip tabi buda ayri

Ooo takimkalabaliklasmis masallah :)
arkadaslar hosgeliniz umarim beraber kilolari verir hedeflere en kisa zmnda ulasiriz :)

Ben bu yarismada bisey farkettim yurdum ogretmenlerinin cogu kilo vermek isriyo ne kadar ogrtmenimiz oldu ya :))

Ara ogun .turk kahvesi

Aksam yemegi
2 tane patlican
1 tane biber dolmasi hepsi kucuk kucukdu
Cok az da yogurt

Ben küçüğü hiç bırakmadım daha. Geçen gün eşim çocukları anneme bırakıp sinemaya gidelim dedi onu bile kabul etmedim. İlk kızımda da iki yıl çalışmadım hata iki yılın sonunda başlamak istemedim bile. İçimde bişeyler kıpraştı ama başlayamam herhalde

İyi akşamlar hepinize birkaç saat bakmadım birçak mesaj birikmiş) ilk defa katılıyorum evet hatta ilk defa rejim yapıyorum, evdeki yemek mesaisi bitti şimdi ders çalıştırma mesaisi başlayacak
Kızlar maddi imkanlarınız elveriyorsa çocuklarınızı 4 yaşına kadar annesiz bırakmamanızı tavsiye ederim tabi bu benim fikrim herkesin hayatı ve şartları farklı olabilir

Goji hakında çayı zararlı derken ben çayını meyvesinden yapıyorum zaten 10 tane sıcak suya atıp içiyorum tanelerinide yiyorum
Zararlı olan ticari formda satılan çaylarımıdır acaba yoksa meyve gibimi yesem artık kafam karıştı

Bugünkü yediklerimi yazayim.
Kahvalti: 2 tane haslanmis yumurta, 1kk peynir, 7 zeytin, 2 dilim kepekli ekmek, domates salata biber

Ara: 1 muz

Öğlen: 3 -4 kasik taze fasulye yemeği, 3-4 kasik yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara, 1 bardak sut içine 1 kasik nescafe kattim

Aksam; 1 kase çorba, firinda 1 kasik zeytinyağı ile pişirilmiş kabak, patlican, biberi bol dereotlu yoğurt ve domates sosla yapilmis yemekten 4-5 kasik, 1 dilim ekmek, 1 ince dilim patatesli borek

Ara; cay ve 4 tane taze badem, 2 tane ceviz

Yatmadan acikirsam yoğurt yerim

Su, 1.5 lt. 2 lt ye tamamlarim

Kolay gelsin canim. Çocukların kaç yasinda?

herkese iyi aksamlar bugün cok aktif olamadim kusura bakmayin. Buarada türkcem icinde özür dilerim yurt disinda yasiyorum ve türkce yazarken dogal olarak hatalar yapiyorum. bugünki menümüde hemen sizinle paylasayim. Yorumlarinizi ekliyorum :)

7.00 bir kase sütün icine iki yk yulaf ve yarim cay kasigi bal
12.00 büyük bir kase corba
14.00 bir adet portakal
16.30 1 tabak yumurtali ispanak kavurmasi yaninda yogurt ve beyaz ekmek esliginde kepek ekmegini yiyemiyorum midem bulaniyor ama kendimi alistirmaya calisacagim
yatmadan öncede yogurt kürümü yiyip öyle yatacagim

1 bucuk - 2 saatlik yürüyüs yaptim spor olarak (6,5 km)
ve yatamadan 25 mekik ve 25 sinav cekmeyi planliyorum

sizce nasil bu sekilde 4 ayda 15 kilo civari verebilirmiyim sizce??

Canim sanki menun çok az olmuş. Hic protein falan yok. Ben normal yiyerek sadece porsiyonlari düşürerek 2 ayda 8 kilo vermiştim. Sende çok rahat verirsin merak etme. Ama menulerini zenginleştirmek lazim. Sporlarin gayet iyi.
Yurtdisinda nerede yasiyorsun? Calisiyor musun?

Teşekkürler darısı sizinkilere büyüyünce dertleri azalıyor sanmayın sakın
Ağlaya ağlaya ders çalışıyoz şuan
Öğretmen arkadaşlar bu kadar çok ve zor ders vermek zorundamısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…