Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Her insan bir değildir işte senin hata gördüğün onun için hata bile olmuyor bazen
Senin katılımın zaten ortada bende toplu yazıyorum
Ozaman perşembe günü sayıyorum :)

sen her daim en çok mesaj yazanlardansın canım dert etme :) sana torpil geçerim

56 da sabitlensem fena olmayacak yoksa annem bana akşamları zorla ekmek yedirmeye kalkıyor
Bu 56 mi oldun :)
Oo geçmiş olsun ucuz atlatmissiniz bi kere bizimkide yaptı bi baktım kan dişler gitti dedim
Valla allah dağına gore kar veriyi bizim eltiminde kızda kendi gibi Uykucu hiç sorun yaşamadı ama benimki hala yeni doğan gibi iki saate uyaniyo
Aynen bakınız alttaki menu
İki ogundede bakliyat pilavla kilo verilmez kız
Ay bi supurgede bizimkine lazım :) yerim onu ballı lokma konuşuyor tabi ama durum aynı ben mutfak camını dilerken oda dolabı boşalttı sonra gittim gezmeye oyuncakları da hep baba topluyor kaderleri demek ki
12 yıllık evliyim ve iki çocuğum var
Oo cnm senin olayı çoktan çözmüş olman gerek evlilik isve cilve işi valla
Öyle sert tartışmaya gerek yok bırak yapsın sonra bunun rövanşı var fırsatı gelince pat pat soyleyeceksin dik duracaksin erkekler ağlayan kadıni hiç sevmez zamanlarda umursamaz zaten bu durumu o tavrını girince zaten pisacak tirsacak
plan süper yap leslieyi

Oo elif süper karar
Afiyet olsun canım :)

36 bedenim şu an hedefim 34 canımm, sen anca yerinde sayy hıhh
Puff şimdi bi kıskançlık gelmedi değil
yazdım yukarıda içine atıp ömründen çalma kalbine yük bindirme cadılık güzeldir

Gozumun onune geldi sanki canim, bununla gecmis olsun insallah. Daha buyugunu gostermesin Allah... Kucuk bi sadaka versen hemen?
Evet canım haklısın benim aklıma gelmemişti, eşime söyleyeyim eve gelirken versin:)
Daha bir yıllık evliysen bazı şeyler biraz daha çok üzüyor tabi ama eşinle iyiysen dışarıya biraz kulak tıkamak lazım.

yazdım yukarıda içine atıp ömründen çalma kalbine yük bindirme cadılık güzeldir
Evet canim gordum yazdigini. Agladigimda hep ondan gizlerim zaten. Son zamanlardaysa iyice astim kendimi, cadiyim yani. Laf sokmalar girla. Sakayla karisik "okuz" diyorum, ben de seni seviyorum canim filan diyor. Mizmiz hayat gecmiyormus, onu ogrendim gibi
Fibromiyalji var bende ama, anksiyete ataklari oluyor. Oyle oldugunda hala aglama krizleri yasiyorum... Taktik ariyorum o donemleri atlatmak ici.

Az sadaka cok belayi def eder canim, benim de yazarken aklima geldi
Esimle iyiyiz cok sukur, tartismaya sebebiyet verecek noktada susarim. Son zamanlarda daha bi cenem acildi ama sakaya vurup konusuyorum cok olmasa da

Olayı çözdüm mastırda yaptımda herzaman evdeki hesap uymuyor çarşıya
Kendisine göre normalmiş böyle şeyler ben yanlış anlamışım, farketmemiş kırıldığımı yinede özür diledi ama ben böyle basitliklere hiç gelemiyorum benim için herşey dümdüz öyle oyunları falan hiç sevmem ne hisediyodam direk söylerim, dediğim gibi beklemediğim için hiç yakıştıramadım herzaman peşimden koşan adam soru soruyorum cevap vermiyor falan ,bune böyle ya çok aptalca şimdide köpek gibi peşimden koşuyor çocukmuyuz yahu
Bu yaştan sonrada hiç çekemiyorum yakıştıramadımda

Son düzenleme:
@erigim Evet ya , geldi bahar ayları gevsedi diyet yaylari gerçi daha sıkı sarılmamiz lazım basenler portlemesin gobekler firtlamasin kollar sallanmasin

Yaa di mi insanın hayata bakış açısının degismesi bu olsa gerek
Evliyken güneşli bir gün temizlik demek cam silmek demek. Hele Bi de çocukluysan 6 posta çamaşır demek

Valla kaptanım dün gezme bugün temizlik gelemedim

Deyim yerindeyse bi kere CARlamak gerekiyor
Kalabalık içinde ben sana sesimi cikaramam diye üste çıkma affetmem mesajı vermek gerekiyor

Elsa ayrıca sana katılıyorum fazla iyilik yaramıyor demekki çemkirmek lazım bu erkek miletine
lazim

Ya ben de gitsem nasıl oluyor
Özel e mi gidiyorsunuz. Devlete gitsem olur mu?beklediğim ilgiyi götürmüştür
Sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum
36 bedenim şu an hedefim 34 canımm, sen anca yerinde sayy hıhh

Yürek mi yedin gülüm sen nasıl konusuyon burda
Bütün şişmanlar otururuz üstüne görürsün 34ü
Yetişın kizlaaarrrrrrr

Ya oluyo malesef ne kadar korusun da. Allah korumuş sizi de çok şükür
Bugünün keyfini çıkar 4yilda bir geliyor dedi FB çikolata yedim 250callik

Kaptannnn seni seniiiiiiiii

Kızlar 21gunluk şeker dyetine başlıyorum en son 3yil once bu yontemi 40gun uygulamistim sonuc cok guzeldi şekerli hazır gıdalar yok beyaz ekmek pirinç patates yok bal pekmez iki tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde selbest şimdide 23 nişana kadar yapacağım 21gunde alışkanlık oturuyor sonrada dikkat etmeye devam size söz

Ben bu hafta 200 gr verdim ama bi umutsuzluk vardı zaten iki gündür de içine ettim diyetin aferin bana

Yarın yeni bir sabah olmalı hepimiz için
1 hafta var reglime kan şekerim düşüyor sanki bişeyler yemek istiyorum engel olamadım sonra kendime kızdım bi daha sinirden yedim
Ya ben kilolu değil obez im resmen
Kilolu olsan verirsin gider
Ama obezlik bendeki ya beynimden atamiyom
Çok da güzel başlamıştım bu umutsuzluk regl ile ilgili mi acaba

Geçtiğimiz hafta 4.haftam bitti sanırım diyete başlayalı. İlk 3 hafta dediğin gibiydi
Farkında olmadan uygulamışim yani :)
Aynen istek azalmıştı. Ne elim gidiyodu ne de canın istiyodu ki ben çok düşkünüm abur cubura. Ama bu hafta ekmek de yedim ufak tefek şekerli şeyler de :/
Regl dönemi gelince bütün kurallar bitiyo sanırım

evett yürek yedim buraya geldim ki

sizde cesaretlenin hem nolmuş hıhh

kardeşimde başlayacağım diyordu naptı acaba, hiç dayanamıyor bizim evdekiler tatlıya.

Kaptan biz zaten o diyette değilmiyiz

Bende ileri seviye obez olmalıyım.

günaydınn kızlarrr :)

nabersinizz

Günaydın tatlım. İyilik senden naber? Bende fena bir tembellik var.
Senden naber? Bugün hava çok sıcak olacakmış. Tam gezmelik ama biz çalışıyoruz.

Dünkü menüm;
1 simit
1 kk peynir
az sütlü nescafe

ara: yok

Öğle:
Salata
yarım kepçe brokoli çorbası
tavuk çöp şiş.

ara: 1 yeşil elma

ara: 1 yeşil elma+3 ceviz

Akşam:
Salata
1 por. Tavuk mantar sote
1 yk pilav

su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş.

bendede uyku ve tembellik var tatlım. aslında bi yanımda enerji dolu garip duygular içerisindeyim :)

cidden mi sabah çok üşüdüm ben ama demekki öğlen ısınacak. havalar güzelken gezmek varken çalışıyoruz biz.

Bu arada bugün muhasebeciler günüymüş sanırım, muhasebeciler gününü kutlarım tatlım :)

menün güzel tatlım afiyet olsun.

Günaydın kızlar
Kahvaltım yarım dilim kepek ekmek
Domates, peynir, zeytin, 2 adet grisini
Kiraz çöplük form çayı

güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…