Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende hemen ağlarım yaaa , bu huyumdan dolayı da kendimi hep güçsüz hissetmişimdir

hadi bakalım kaptan, şimdiden başarılar dilerimm

Herkese merabalar bende yenı dogum yaptım 80 kıloyum aranıza benıde alırmısınız ??

Kraliçe kafana takma üzülme kilo vermek uzun soluklu bir iş gerekirse iki ileri bir geri olacak ama vazgeçmedigin sürece olacaktır

Bu hafta bende artı olabilirim.saabah tartıldım 68.9 um cumaya kadar veririm inşallah
Kızlar sabahtan beri tuvaletden çıkamıyorum bu gün suyu çok içeçem dedim kendi kendime bu saate kadar 1 litre bitti ama sürekli tuvalete gidiyorum kızlar ben çok su içince nasıl olcakya.. normaldede sıkgiderim zaten böyle olunca dahada çekilmez oldu tuvalet mesaisi

Herkese merhaba arkadaslar bugun ki kahvaltim
Zeytin peynir cay 2 yemek kasigi kizartma
Domates
Birazdan da kahve icecgim turk kahvesi aksama da patates puresi ve tavuk var misafirlerim oldugu icin fazla giremiyorum :*

canım zamanla vücut alışıyor merak etme.

Kraliçe kafana takma üzülme kilo vermek uzun soluklu bir iş gerekirse iki ileri bir geri olacak ama vazgeçmedigin sürece olacaktır

Yürüyüşümü yaptım, kahvemi aldım geldim masama. Herkes hayır yapma diyor. Galiba vazgeçeceğim.

Bende eskiden öyleydim , eğer içimdekileri söyleyemediysem kendimi ifade edemediğim için sinirden ağlardım :) ama artık bi ilişkide nasıl tepki veririm ben bile bilmiyorum
en iyisi içinde biriktirmeden o anda uygun bi dille tavrını belli etmek sanırım. içine atınca insan boşalmak için ağlıyor. hamileliğin en güzel yanı kimse sana bişey diyemiyor

en iyisi içinde biriktirmeden o anda uygun bi dille tavrını belli etmek sanırım. içine atınca insan boşalmak için ağlıyor. hamileliğin en güzel yanı kimse sana bişey diyemiyor

Aynen ben artık içime atamıyorum zaten bide artık kimseyi klaybetme korkusu yaşamıyorum ve daha rahatım :)

kızlar ben dünden beri siteye girerken sorun yaşıyorum.

Başarısız oturum açma girişimi nedeniyle hesabınızı geçici olarak kilitlendi. diye bir uyarı veriyor.

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, piliç sarma, yoğurt, bol brokoli, az salata

arada armut var.

akşamm ne olacak hiç bilmiyorum, bugün bizde misafir var ve annem hamurişi yapmış yemek yok.

arada bende de oluyor canımm

benim kv'de su böreği yapıyor. akşama muhtemelen 2 ufak dilim börek yerim

Kizlar ufak kacamaklar yapmak tatli geliyor ama sonra Cuma gunu tartildiktan sonra canimiz sıkılmasin

Sabah; Kepek ekmegine beyaz peynir(40gr), domates, salatalik sandvic.
Oglen; Domates corbasi (250ml), kuru fasulye(2yk), pilav(1yk), yagsiz sade 1 havuc rendesi.
Ara; yarim muz

Bu aksam gec cikacagim okuldan. Toplanti oluyor Sali aksamlari.

Ben de pazara gittim geldim, hava çok güzel hiç eve giresim yok, keşke hep gezsem de evdeki işler kendi kendine hallolsayemekler kendi pişse, çamaşırlar makineye girse sonra asılsa ütülense ne güzel olurdu. Ben de yorgunluktan bayılana kadar gezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…