- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Evet canim gordum yazdigini. Agladigimda hep ondan gizlerim zaten. Son zamanlardaysa iyice astim kendimi, cadiyim yani. Laf sokmalar girla. Sakayla karisik "okuz" diyorum, ben de seni seviyorum canim filan diyor. Mizmiz hayat gecmiyormus, onu ogrendim gibi
Fibromiyalji var bende ama, anksiyete ataklari oluyor. Oyle oldugunda hala aglama krizleri yasiyorum...Taktik ariyorum o donemleri atlatmak ici.
Olayı çözdüm mastırda yaptımda herzaman evdeki hesap uymuyor çarşıya
Kendisine göre normalmiş böyle şeyler ben yanlış anlamışım, farketmemiş kırıldığımı yinede özür diledi ama ben böyle basitliklere hiç gelemiyorum benim için herşey dümdüz öyle oyunları falan hiç sevmem ne hisediyodam direk söylerim, dediğim gibi beklemediğim için hiç yakıştıramadım herzaman peşimden koşan adam soru soruyorum cevap vermiyor falan ,bune böyle ya çok aptalca şimdide köpek gibi peşimden koşuyor çocukmuyuz yahu
Bu yaştan sonrada hiç çekemiyorum yakıştıramadımda
hadi bakalım kaptan, şimdiden başarılar dilerimmKızlar 21gunluk şeker dyetine başlıyorum en son 3yil once bu yontemi 40gun uygulamistim sonuc cok guzeldi şekerli hazır gıdalar yok beyaz ekmek pirinç patates yok bal pekmez iki tatlı kaşığını geçmeyecek şekilde selbest şimdide 23 nişana kadar yapacağım 21gunde alışkanlık oturuyor sonrada dikkat etmeye devam size söz
merhabalar canımm hoşgeldin. eğer takım tercihin yoksa 8. takımın yarışmacıya ihtiyacı var. istersen oraya bi uğrayabilirsin. bizim takım kaptanımız @erigim daha da yardımcı olacaktır.Herkese merabalar bende yenı dogum yaptım 80 kıloyum aranıza benıde alırmısınız ??
canım zamanla vücut alışıyor merak etme.Bu hafta bende artı olabilirim.saabah tartıldım 68.9 um cumaya kadar veririm inşallah
Kızlar sabahtan beri tuvaletden çıkamıyorum bu gün suyu çok içeçem dedim kendi kendime bu saate kadar 1 litre bitti ama sürekli tuvalete gidiyorum kızlar ben çok su içince nasıl olcakya.. normaldede sıkgiderim zaten böyle olunca dahada çekilmez oldu tuvalet mesaisi
@The Queen tatlımm sabah sabah ne bu karamsarlık böyleyok ameliyatmış, yok obezlikmiş falan sen ki takımımızın en iradeli gidenlerindensin ne bu böyle???? kendine bi kahve yap, bahçeye falan çık, derin nefes al ve tüm olumsuzluklukları at üzerinden daha önce yaptığın gibi yeniden yapabilirsin Seçil'e katılıyorum. biz sana güveniyoruz
Kraliçe kafana takma üzülme kilo vermek uzun soluklu bir iş gerekirse iki ileri bir geri olacak ama vazgeçmedigin sürece olacaktır
bende hemen ağlarım yaaa , bu huyumdan dolayı da kendimi hep güçsüz hissetmişimdir
en iyisi içinde biriktirmeden o anda uygun bi dille tavrını belli etmek sanırım. içine atınca insan boşalmak için ağlıyor. hamileliğin en güzel yanı kimse sana bişey diyemiyorBende eskiden öyleydim , eğer içimdekileri söyleyemediysem kendimi ifade edemediğim için sinirden ağlardım :) ama artık bi ilişkide nasıl tepki veririm ben bile bilmiyorum
en iyisi içinde biriktirmeden o anda uygun bi dille tavrını belli etmek sanırım. içine atınca insan boşalmak için ağlıyor. hamileliğin en güzel yanı kimse sana bişey diyemiyor
arada bende de oluyor canımmAynen ben artık içime atamıyorum zatenbide artık kimseyi klaybetme korkusu yaşamıyorum ve daha rahatım :)
kızlar ben dünden beri siteye girerken sorun yaşıyorum.
Başarısız oturum açma girişimi nedeniyle hesabınızı geçici olarak kilitlendi. diye bir uyarı veriyor.
benim kv'de su böreği yapıyor. akşama muhtemelen 2 ufak dilim börek yerimbugünkü menümün gidişatı;
sabah: simit
öğlen: mercimek çorba, piliç sarma, yoğurt, bol brokoli, az salata
arada armut var.
akşamm ne olacak hiç bilmiyorum, bugün bizde misafir var ve annem hamurişi yapmış yemek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?