Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Huhuuuu napiyosunuz??? Cabuk birakin elinizdeki cızzzlari :)))

Sağol canim benimmm :)) ahh iste içim rahat etmiyor kiii evde bos bos durunca canim sıkılıyor

Ara öğünüm bu kasede yoğurt ve 2 dilim ananas var. Yarısını şimdi yedim. Kalanını saat 5 te yiyeceğim :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-05-15-03-50.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 39
Bence cok guzel bi menu afiyet olsun:)

Ewet yanlis menu canim zaten sende farkndasin onmli olan farkndalik ve dur diyebilmek ki sen bunu basarms gorunuysn

Hosgeldinnnnnn aramizaaaa

Oooo sporlar sporlarrrrrr:)

Guzel menu:)))

Burda bi basarszlik yokki canim bnce ki sen koruma dinemndesinnn

elfkkk canım katılımın çok az toparlanman lazım.
Kaptanim cook haklisin dun icin aciklamm su yazmyi ertldm oglum cok mizmizdi bikac disi bianda cikio sanirim snrada uyumusum bugune braktm haklisin daha cok dikkat etcm

Hamilesinnn ve bole dikkat ne diyeyim annecikkkk helal olsun:))))

Ayyy cicikizz buyuyooorrr:))

Ben olamamda siz olursunuz :)) ben hazin tosun tombalak gezerim artik :))
Canim ama Allah in izniyle ins minik kizinla kavusmus olcaksn ama yazin bol bol yurursun o his cok seye deger ins tadacksin

Olur canım bende bugün tarçın koydum pişerken üstüne muz ve kuru üzüm ekledim
Yeni şeyler denemek lazım
oo super canim
neden cikamiyonuz WC den bakiyim
Yulaf lapası ne oluyo ki? Eti'nin fındıklı ve kurumeyveli yulaf ezmesini aldım ben de, yoğurda karıştırıp yiyorum iki gündür, tadı güzel :)
oda güzel canim iste yulafls yapa yapiyorsun sut yada su ile pişirip tok tutuyor
iyi akşamlar herkese :) az önce takıma kabul edildim henüz yeniyim bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın
kddicik hoşgeldin elifmis adin bu grupta elif çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…